Ghiocei Martie-Aprilie 2009*(29)*
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 floric, nu te speria cu putzica baiatului... cam asa se face ![]() ![]() ; si mie mi l-a tras de putica doctorita la 2 luni si i-am zis ca e nebuna (suntem prietene bune, e colega cu surioara, ca ea nu se indura sa-i faca vaccinul, asa ca mergem la o blonda "buna rau"- era mandru cristi ca i-a belit puza lu' fi'su' pentru prima data o bunaciune blonda![]() , dar decat sa ajung sa-l decaloteze mai mare si sa urle si sa faca ca toate alea, pe langa faptul ca prinde frica de doctor... mai bine acuma cand nu stie![]() . e o adevarata tevatura cu decalotatul asta, unii zic sa lasam copii ca se decaloteaza singuri... altii ca trebuie pana in 6 luni...altii pana la 2 ani...![]() ![]() ; oricum, eu trag de el, ca am vazut o faza cu decalotat la 2 anisori care s-a lasat cu ruptura de fren, super hemoragie, si copil traumatizat ![]() ![]() , de nu-mi mai trebuie asa ceva; oricum il asteapta inca o runda cu "blonda" la 4 luni, la vaccin, asa ca.... macar sunt pregatita moral ... si fizic sa-i dau peste mana daca incepe sa miortane mutunelul![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Bunaciune blonda?

Si lui David ii cam plac blondele Olga, mamica lui David iepurasul

dyana27 spune:
| citat din mesajul lui olishka Poze cu hipopotamul meu cu ochi albastri http://picasaweb.google.com/olgagireada/David#5355635422545828498 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
olishka, siguuuuuuuuuuur raman albastri; pai nu e albastru de bebelul ala, e albastru curat, nici gand sa se schimbe; al mei ii avea albastrii pana acum vreo luna, cand au inmceput sa se schimbe, dar oricum nu ca ai tizului; stai ca va pun si eu poze sa vedeti ochisori verzi ce am facut si noi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
Kea spune:
Dyana, cum ai invatat sa lucrezi cu photoshop-ul? Ai ceva carti? Eu parca-s grea de cap
.
Mie nu stie sa-mi raspunda nimeni la intrebarea cu mesajele?
Floric, nu lasi tu puta baiatului in pace? Cand mai creste nitel, trage el singur, nu trebuie sa-l traga dr, doctorita sa traga de a ei sau a lu` barbatu-sau, ca m-am enervat. Cum naiba sa aiba fimoza la 3 luni, e normal sa ne se poata decalota complet. Si daca tot a invatat asa la scoala (nu va luati de mine ca si sora-mea e medic si o mai pun pe mama sa-mi citeasca una-alta din cartile ei), n-ar putea sa o faca treptat, usor, in timp, fara sa chinuie copilul?
Si ai toata admiratia mea ca poti sta zile intregi singura cu copilul. 
3 luni
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui olishka Poze cu hipopotamul meu cu ochi albastri http://picasaweb.google.com/olgagireada/David#5355635422545828498 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
DA,
raman albastri
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ilinca_M. spune:
Chatonel, ce m-ai distrat cu sarpele urlacios, super tare!
Pai inchipuie-ti pe cineva in gura unui sharpe boa (sau piton!
) cam cum ar urla de acolo...
Olishkaaa, ce rugbist ai acolo!! Cu ochii e clar ca depinde de genele din familie, nu numai ale voastre; da' ce, Andreea Marin si Banica jr. nu au fetitza cu ochi albastri?
Asa ca sa nu ne mai zica noua lumea ca se schimba la bebeii nostri!
Mihaela, ce cocheta e "buldocica", ce rochitze frumoase, maama, ce "fashion" va fi ea in viitor...Si Sophiphi are o gramada de hainutze superbe, cred ca de vreo 3 sapt. o-mbrac in fiecare zi cu altceva, sa-i vina randul la fiecare rochitza/salopeta macar o data, ca imediat nu-i mai sunt bune! Cand era in burtica i-am luat 2 rochite de la Zara baby (le am in poze undeva in albumul cu camera ei), scrie pe ele "3-6 months.68 cm". Cand s-a nascut si le-am pus pe langa ea eram sigura ca am facut o afacere proasta, ca nu-i vor fi bune decat prin octombrie si cine umbla atunci in rochitze? Si alaltaieri n-am ce face si ii probez una: la fix! Nu-mi venea sa cred. Cat pe ce sa le las sa zaca in dulap bazandu-ma pe ideea ca-s maaari!![]()
Cand va aud cu decalotatul la baietei si opiniile contrare pe tema asta...brrr...inca un motiv sa ma bucur ca am fetitza :)). Adica eu cred ca orice mama se gandeste ca nu conteaza ce vor avea, fetitza sau baiat (vorba aia:sanatos sa fie!") dar unele-si doresc in adancul sufletului baiat, altele fetitza...altele nu-si imagineaza decat "pereche"...Bine, daca se nimereste invers nu-i bai, normal. Eu de cand eram mica am visat numai fetitza, nu am facut niciodata exercitii de imaginatie cu baiat, doar cu fetitza...Nu vi s-a intamplat la fel, sa va inchipuiti bebelusul inainte sa-l aveti, de un anumit sex?
Mi-am amintit cat a plans Georgiana cand Hector al ei s-a "transformat" la o ecografie in fetitza...acum cred ca nu ar da-o pe Brisuca pentru nimic in lume!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
olishka, siguuuuuuuuuuur raman albastri; pai nu e albastru de bebelul ala, e albastru curat, nici gand sa se schimbe; al mei ii avea albastrii pana acum vreo luna, cand au inmceput sa se schimbe, dar oricum nu ca ai tizului; stai ca va pun si eu poze sa vedeti ochisori verzi ce am facut si noi ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |

Olga, mamica lui David iepurasul

carla28 spune:
Salutari mamicilor!
Al meu are 3 luni si 2 saptamani, il alaptez la san, iar de la 3 luni ii mai dau suc de mere si de morcovi, dar nu in fiecare zi. Kk nu face la fel, uneori are scaun zilnic, alteori de 2 oari pe zi, cand la 2 zile, iar acum de exemplu nu a facut scaun de 2 zile, dar tot nu ma gandesc sa-i pun supozitor, pentru ca un copil alaptat la san poate avea scaune diferite, atat ca si numar cat ca si consistenta si e normal.
La 3 luni avea 62 cm si 6100 grame si doctorul a zis ca este normal, chiar daca nu e dolofan ( la nastere a avut 3400 si 54 de cm). Este foarte vioi, ii place sa stea doar la verticala ( in brate sau in marsupiu). La plimbare il scot cu scoica, in landou nu mai vrea sa stea.
Novus , avem carucior la fel si am vrut sa te intreb daca la varianta sport ai reusit sa-i montezi copertina, ca eu nu m-am prins inca cum trebuie fixata.
Somnul estee si el diferit, depinde de zi, uneori peste zi are 2 reprize de somn una in jur de 10 dimineata si alta pe la ora 15:30, este cand doarme 2-3 ore, este cand doar 1 ora. Seara adoarme pe la 9, 10, se trezeste cand pe la 3,4 cand pe la 2, mananca apoi la 6 se trezeste din nou, mananca si pana la 8, 9 iar doarme.
De supt suge in jur de 10 minute mai ales acum cand e cald, parca mai putin, dar mai des si eu il alaptez la cerere nu la 3,4 ore cum este recomandat in carti, deoarece laptele de mama se digera mai repede si mai usor si foamea sau setea apare mai des.
Ceai sau apa nu i-am dat, doar sucurile de mar si morcov, chiar daca pana la 6 luni nu ar fi necesar, am zis ca rau nu-i poate face, mai ales ca-l accepta cu placere.
Mamicilor, am o rugaminte, cu ce detergent sa-i spal bavetica si hainutele patate de sucuri, pentru ca nici cu Vanish nu am scos petele de mar si morvoc.
Cate o
si un
tuturor mamicilor.
dyana27 spune:
kea, perfect de acord cu tine- nu trebuie fortata putica

; eu tocmai de aia ii trag cate putin in fiecare zi 9nu-ti imagina ca-mi distrug copilu) ca sa nu ajung la trasul ala tare; oricum , al meu nu a plans cand i-a tras de ea, clar nu l-a durut, ca el e un sensibil- la vaccin dupa aia m-a stiut tot spitalul

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
carla28 spune:
referitor la decalotare, am inteles ca nu e prea bine sa se umble la puta cand este prea mic, pentru ca se va decalota de la sine undeva in jur de maxim 2 ani.
Eu, la al meu, dupa baita il masez usor cu creama sau cu ulei si trag usor de ea in jos, fara sa fortez.
Iar sa vorbim de fimoza la un baietel de 3 luni este inca prea devreme.
Kea spune:
diana, n-am zis ca-l chinui, scuze, n-am vrut sa se inteleaga asta, dar floric a zis ca l-a durut pe copil.
3 luni