Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

adela felicitari pt baietel sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
fetelor o prietena a primit un patut pt grasana ei de 9 luni dar nu are saltea credeti ca o puteti ajuta cu o salteluta? e din bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Salutare fetele,
Nicio miscare pe aici, nu mai zice nimeni nimic?Sper ca sunteti bine toate, noi avem acum 36s1z, am cam inceput sa am dureri de burtica ,cam ca la menstruatie,dureri surde si continue plus intepaturi ,am si ceva secretii mai vascoase ,abundente si albicioase,sper ca nu-i de rau, nu vrem sa vina bb de acum , trebuie sa mai stea.Azi-noapte am reusit abia dupa ora 3 sa adormim dupa un no-spa injectabil si 1 diazepam(la noi si la Timisoara se indica diazepam , in doze cat mai mici posibil , pt dureri, contractii si pt evitarea preeclampsiei).Acum doar ce am facut 1 no-spa inject iar si m-am mai linistit, cred ca ne punem la nani, sa ne linistim si prin odihna, n-am dormit suficient azi-noapte .
Va pupam pe toate, sa aveti grija de voi si de copilasi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cine are hainute de nou nascut ma intereseaza pe mine pentru 2 surori din Deva care au copii nascuti la o luna diferenta,una dintre ele a nascut azi.
multam

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Neatza dragelor!Cine ma poate ajuta cu un transport de la Ploiesti la Giurgiu?N-am avut timp sa le trimit la fetita de acolo pentru ca am avut 2 saptamani de cosmar in Romania , doua saptamani in care nu am avut timp nici macar sa-mi rezolv ce aveam de rezolvat pentru mine datorita unor persoane "binevoitoare".Sunt multe lucruri pentru fetita de care mi s-a spus si nu stiu cum sa ajunga la ea ca maica-mea nu le trimite .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Neli, poti sa-mi dai pe PM (mesaj privat) adresa ta din Severin? Mama sta acolo si mi-ar fi foarte usor sa-ti trimit ceva si ar putea sa ti le aduca pana la tine, sa nu te deplasezi tu.

In legatura cu nasterea, eu am nascut in Bucuresti si am dat de fiecare data o gramada de bani. Dar nu trebuie sa faci asta, in schimb, ce trebuie sa faci, este sa tipi si sa le ameninti pe asistente daca vezi ca nu te baga in seama. Si eu am facut cezariana si stiu ce dureroasa e trezirea, asa ca cere mereu sa-ti faca ceva pentru durere (mai ales ca tu esti intr-o situatie speciala). Nu trebuie sa eziti sa faci scandal, daca nu te baga in seama de bunavoie, cu siguranta te vor baga in seama daca tipi, cel putin eu asta am constatat (cred ca au dat acatiste cand am plecat eu din spital). Ai grija, mai tine-ne la curent cu starea ta si nu uita de adresa, sa pot sa-ti trimit cate ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_So

Neli, poti sa-mi dai pe PM (mesaj privat) adresa ta din Severin? Mama sta acolo si mi-ar fi foarte usor sa-ti trimit ceva si ar putea sa ti le aduca pana la tine, sa nu te deplasezi tu.

In legatura cu nasterea, eu am nascut in Bucuresti si am dat de fiecare data o gramada de bani. Dar nu trebuie sa faci asta, in schimb, ce trebuie sa faci, este sa tipi si sa le ameninti pe asistente daca vezi ca nu te baga in seama. Si eu am facut cezariana si stiu ce dureroasa e trezirea, asa ca cere mereu sa-ti faca ceva pentru durere (mai ales ca tu esti intr-o situatie speciala). Nu trebuie sa eziti sa faci scandal, daca nu te baga in seama de bunavoie, cu siguranta te vor baga in seama daca tipi, cel putin eu asta am constatat (cred ca au dat acatiste cand am plecat eu din spital). Ai grija, mai tine-ne la curent cu starea ta si nu uita de adresa, sa pot sa-ti trimit cate ceva.

Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi

Carmen,buna, sunt foarte fericita sa vorbesc cu cineva ce are legatura cu orasul meu natal,parca nu ma mai simt atat de straina.
Iti multumesc mult pt sfaturi,eu personal as cam actiona exact ca tine,sotul meu e mai rusinos si se cam impotriveste, dar ,i-am spus ca atata timp cat e vorba de noi,de banii nostri si de a fi luati "de prosti"(mi s-a intamplat de multe ori , din cauza faptului ca m-au vazut in scaun rulant, sa incerce sa profite ,in ideea ca daca nu pot merge, nu pot nici judeca sau mai stiu eu ce altceva?),n-am sa stau cu mainile-n san.Mi-ajunge ca dr. cu care am nascut acum 3 ani si in care aveam mare incredere,dr. Pahomeanu,m-a dezamagit tocmai la sfarsit ,n-a vrut sa raspunda noaptea la telefon cand am ajuns in urgenta si m-a operat abia dupa 12 ore, cand copilul nici nu mai misca si nimeni nu ma baga in seama, ajunsesem singura, sotul pe atunci era la serviciu si nu avea voie sa-si paraseasca postul , pe altcineva mi-era jena in miez de noapte sa trezesc sa vin acu mine la spital si nici nu pusesem pe nimeni in garda despre o eventuala nastere,fiind prea devreme, 36s5z.Cu toate astea, copilul s-a nascut perfect sanatos, insa, mai tarziu, enigma, la neonatologie nu stim ce au facut,ca a murit la 12 ore dupa nastere, subit si surprinzator.Iti multumesc ,de asemenea,si pt ca te-ai oferit sa ne ajuti,orice ne e de folos acum ,mai ales ca inca nu stim cat vom cheltui cu nasterea.Fetita ieri si alaltaieri m-a speriat, am avut dureri de burta, dar m-au lasat,dupa no-spa injectabil si diazepam(care mi-a fost prescris la nevoie pt dureri de burta,contractii si preeclampsie,daca e cazul),acum doar se misca in ritm alert si se mai intareste burta,uneori mai des, dar fara sa ma doara .Am de gand sa stau cat mai mult la pat,(de statul in fund ,pe scaunul rulant mi-e teama acum ,in perioada asta )si , daca e nevoie, cu no-spa ,gynipral etc sa o ajut sa stea acolo cat mai mult.Am cezariana programata 8-15 august, in functie de mai multi factori,la Bega in Timisoara,la dr. Craina Marius,dar nu stiu daca mai dureaza pana atunci, mi-a coborat burta foarte mult.As vrea,totusi, sa mai stau ,acum am doar 36s2z,sper sa vrea si ea sa mai stea.Iti voi da pe pm adresa mea , dar,pentru ca tu esti atat de amabila si te-ai oferit sa ne ajuti,ma gandeam sa nu iti mai pui mama pe drumuri si sa vina sotul meu la dumneaei sau daca vrei sa ne vedem eu si mama ta, sa mearga sotul sa o ia de acasa si sa o si intoarca,pe caldurile astea infernale,e chin sa scoti omul din casa,chiar si seara, cand se crede ca e mai racoare, dar e innabuseala.
O sa-ti dau de veste daca intervine ceva, la orice schimbare ar putea aparea legat de mine si bebita.
Ti-am vazut fetitele, sunt tare dulci,sa creasca mari,sanatoase si fericite !Abia astept sa o tin si eu pe a mea in brate,inca nu-mi vine sa cred ca sunt atat de aproape de a-mi vedea visul cu ochii implinit.
Sanatate multa,noapte buna !
Cu drag si mii de multumiri,
Neli36s2z cu Anastasia Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

va salut!
am revenit din concediu si ma bucur ca subiectul e bine si ca voi toate sunteti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Bine ai revenit,Daniela!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dani bine ai venit!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielac

va salut!
am revenit din concediu si ma bucur ca subiectul e bine si ca voi toate sunteti bine!

Bine ai venit inapoi, viguroasa si cu fortze proaspete!Desi,cred ca tot mai bine era acolo,la relaxare(banuiesc).
Bafta in tot ceea ce intreprinzi inapoi "la locul de bastina" si multa putere de munca !

Mergi la inceput