Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11
Raspunsuri - Pagina 17
malta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simodina Buna fetelor! Am si eu cateva lucruri de oferit. Hainute de fetita pentru 6-9 luni ( in special body-uri), hainute de baietel de 2-3 ani, cadita baie 0-6 luni. Cred ca si ceva incaltaminte dar trebuie sa fac un inventar ca nu mai stiu ce am dat deja si ce a ramas. Toate sunt purtate dar in stare buna si ft buna. |
Ciao, Simodina! Asa m-am bucurat cand am vazut ca oferi hainutele de baietel! Daca nu le vei da altcuiva, atunci te rog sa i le daruiesti lui Alex (acel baietel fara mamica) pentru care mult m-am straduit si mare lucru nu rezolvasem. Te rog tare mult, caci aceste lucrusoare vor fi pentru el un dar de la zana buna! Toate cele bune!
ducky spune:
Vreau si eu sa dau hainute de baietei de 3 ani. Am si cateva de fetite mici pana la 3-6 luni.
As dori daca se poate si vrea cineva sa ma ajute hainute de fetita 9-12 luni.Astept PM.
Mai am de oferit una sau poate chiar doua (trebuie sa verific ) cutii de cereale Milupa pentru copilasi de 6 luni minim.
Multumim
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Dodo-pui spune:
ducky noi folosim cereale de la milupa si daca sunt 4-6 luni si doresti noi le-am primi cu mult drag.
Edit: Daca fetele de la Deva mai vor eu le mai trimit cand fac curat la Isabella ...daca nu lor o sa mai gasim copii ce au nevoi.
ma alatur oficial daca ma primiti
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
cryss26buc spune:
Vin cu cateva rugaminti pentru 2 familii
1-este vb despre o femeie ce va naste peste 2 luni un bebe nu stie sexul ca nu are bani de ecografie lucreaza ca femeie de servici intr o inst.publica insa acolo nu a avut parte de nici un ajutor are nevoie de hainute nu conteaza starea sau culoarea si neaparat de un carucior usor de nou nascut va prinde si toamna iarna este din bucuresti
2-este vb despre o familie extrem de saraca care are o fetita de aproape 4 anisori care umbla dezbracata fam este undeva in campina insa tatal ei lucreaza cu ziua in sat de unde sunt parintii mei gruiu ilfov daca ii puteti ajuta v ar fi foarte recunoscatori sper sa ii ajutati eu nu pot cu mare lucru ca rebeca are abea 1 an si 3 luni...
ancadragoman spune:
Dodo a ajuns pachetul si erau f bucuroase,iti multumesc mult de tot.Daca nu ai cui sa le dai le poti trimite tot lor ca au nevoie.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Dodo a ajuns pachetul si erau f bucuroase,iti multumesc mult de tot.Daca nu ai cui sa le dai le poti trimite tot lor ca au nevoie. |
Yupiii tot lor -cand mai strang cateva....
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
ionik spune:
citat din mesajul lui ionik fetelor as dori sa va spun ca si eu am ceva hainute de fetitza pana intr-un an de dat,daca vrea cineva...sau imi spuneti voi cui sa trimit sau... de asemenea as dori daca cineva are disponibil un carucior,as avea nevoie pt fetitza mea,e cam maricica,dar cand am nevoie sa merg repede undeva cu ea n-am cu ce,si nici cu cine sa o las..si colac peste pupaza tare mi-e ca sunt insarcinata din nou,ca ma cam dor sanii si ii simt mai grei,si nici bani sa merg la doc sau macar sa imi iau un test de sarcina n-am....insa am eu asa o presimtire ca dd mi-a trimis inapoi ingerasul pe kre l-am pierdut acum 4 ani,si tare-as vrea sa ii fac cadou sotului un test de sarcina pozitiv!nici prin gand nu-mi trece daca-as fi gravi sa renunt la bb,dd poate mi l-a trimis el cu un scop,e un sufletel...plus ca va am pe voi alaturi prietene dragi!sa ma sustineti moral! |
ma poate ajuta cineva cu un carucior sau....
ducky spune:
Si eu doresc hainute de fetita 9 - 12 luni daca are cineva. Mersi
Am facut pachetelul pentru Dodo-pui si Malta. Daca mai e cineva care ar nevoie de hainute fetita pana la 3 luni, va rog trimiteti PM !!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
cativ13 spune:
Buna!Am hainute de fetita, 0-3 luni, in stare impecabila, bumbac, de vara. Cine are nevoie sau cunoaste pe cineva...astept PMmami de Silvia Ioana
malta spune:
Zana cea buna a micutului Alex traieste pe acest forum. Multumesc Ducky! Azi era luat pe camp cu taticul lui la strans fasole . L-a pus in fundulet pe un sac si asteapta la marginea porumbului. Era linistit ca avea O STICLUTA CU APA sofisticata, cu pai. Mai tarziu am inteles ca bucuria i se datora zanei Anca Dragoman, de la care primise darul. Multumesc, Anca! Ai facut inca un sufletel fericit! Asa il lua taticul lui peste tot de la inceput. Ramasese singur, fara mama, neintarcat si avea doar 2 luni. Cand lucra la oameni cu ziua il punea intr-un cos mare impletit din nuiele de rachita cu care taranii cara porumbul. Nevoia l-a invatat sa se descurce, fara carucior pliabil, fara tricicleta sau alte obiecte utile.
Tatal nu cere niciodata nimic, pentru ca nimeni nu i-a dat de la inceput si s-a invatat sa razbeasca, cu greu si cu demnitate. Asa ca e minunat felul in care este sprijinit sa invinga grijile!
Multumesc de mii de ori si tot nu ar fi de ajuns!
Sanatate si numai bine va doresc!