Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11
Raspunsuri - Pagina 16
Antonia_05 spune:
Malta am pus azi la posta coletul promis pt cumnata ta!!pe saptamana ce vine trebuie sal primesti!!
As avea o mare rugaminte:in curand o sa inceapa gradinita,as avea mare nevoie de un port bebe pt fetita,deoarece stau la etajul 4 imi este foarte greu sa urc caruciorul pana la 4 si dupa 4 ore dupa ce scot fetita de la gradinita sa mai urc inca odata 4 etaje!!
Multumesc!!
malta spune:
Multumesc, Anca Dragoman, pentru ajutorul dat lui Alex, baietelul fara mama.
Multumesc, Antonia, pentru donatia data cumnatei mele (graviduta).
Multumesc tuturor pentru sprijinul moral.Multa sanatate si pupici!
simodina spune:
Buna fetelor! Am si eu cateva lucruri de oferit. Hainute de fetita pentru 6-9 luni ( in special body-uri), hainute de baietel de 2-3 ani, cadita baie 0-6 luni. Cred ca si ceva incaltaminte dar trebuie sa fac un inventar ca nu mai stiu ce am dat deja si ce a ramas. Toate sunt purtate dar in stare buna si ft buna.
Antonia_05 eu am un portbebe care merge de la 3.5 la 9 kg. Scuze dar nu am reusit sa gasesc cate kg/ luni are fetita ta. Daca ti-e ok ti-l dau cu placere, l-am folosit la baiat si putin si la fetita dar e in stare ft buna si comod pentru un port bebe. Noi plecam saptamana aceasta din Bucuresti dar saptamana viitoare as putea sa ti-l trimit.
Antonia_05 spune:
Simodina fetita deocamdata are 5 kg (la 2 luni)! in sept cand incepe gradinita la fetita mai mare(Antonia)fetita o sa aiba 3 luni si ceva si o potpune atunci in port bebe!!
Miar placea sal primesc,daca tie nu-ti mai trebuie!!Multumesc mult!!
Dodo-pui spune:
Anca au ajuns hainutele de la mine la fetitze?Sper ca da...Daca nu sa-mi spui da merg la posta
simodina daca vrei /poti da-mi si mie cateva hainutze pentru 6-9 luni(Isabella e nascuta pe 1.aprile)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
ancadragoman spune:
Dodo o sa sun azi sa vad
Laura ,Malta am pus pachetelele pentru fata din pPloiesti respectiv pentru Alex.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
LauraNicole spune:
Multumesc,Anca!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simodina Buna fetelor! Am si eu cateva lucruri de oferit. Hainute de fetita pentru 6-9 luni ( in special body-uri), hainute de baietel de 2-3 ani, cadita baie 0-6 luni. Cred ca si ceva incaltaminte dar trebuie sa fac un inventar ca nu mai stiu ce am dat deja si ce a ramas. Toate sunt purtate dar in stare buna si ft buna. Antonia_05 eu am un portbebe care merge de la 3.5 la 9 kg. Scuze dar nu am reusit sa gasesc cate kg/ luni are fetita ta. Daca ti-e ok ti-l dau cu placere, l-am folosit la baiat si putin si la fetita dar e in stare ft buna si comod pentru un port bebe. Noi plecam saptamana aceasta din Bucuresti dar saptamana viitoare as putea sa ti-l trimit. Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
bine ai venit!
ionik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionik fetelor as dori sa va spun ca si eu am ceva hainute de fetitza pana intr-un an de dat,daca vrea cineva...sau imi spuneti voi cui sa trimit sau... de asemenea as dori daca cineva are disponibil un carucior,as avea nevoie pt fetitza mea,e cam maricica,dar cand am nevoie sa merg repede undeva cu ea n-am cu ce,si nici cu cine sa o las..si colac peste pupaza tare mi-e ca sunt insarcinata din nou,ca ma cam dor sanii si ii simt mai grei,si nici bani sa merg la doc sau macar sa imi iau un test de sarcina n-am....insa am eu asa o presimtire ca dd mi-a trimis inapoi ingerasul pe kre l-am pierdut acum 4 ani,si tare-as vrea sa ii fac cadou sotului un test de sarcina pozitiv!nici prin gand nu-mi trece daca-as fi gravi sa renunt la bb,dd poate mi l-a trimis el cu un scop,e un sufletel...plus ca va am pe voi alaturi prietene dragi!sa ma sustineti moral! ma treceti si pe mine-n lista? |
danielac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionik
|
bine ai venit!
te trec imediat pe lista!