Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)
Raspunsuri - Pagina 14
kiralina spune:
Cris "borcanul" pt baie se numeste Tummy Tube si l-am luat de pe net, parca babycomfort era magazinul.
Nu stiu de unde ideea ca vitamina K nu exista in laptele de mama. Nu cred ca e asa, de ex in dr Spock nu scrie nimic de asta.
Iar calciu nu as administra mai ales in combinatie cu Vit D, din cate inteleg e pericol de hipercalcemie.
Fetelor eu am o dilema: Ada se scoala noaptea si papa 10 min, nu goleste sanul. Data viitoare de unde ii dau? Din cel inceput data trecuta sau o bag la celalalt?
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
oana_du spune:
Buna seara albinutelor!
Pentru colici daca nu gasiti Infacol, puteti lua Espumisan (se gaseste in farmaciile de la noi) - este acelasi lucru (simeticona).
Pupam!
philip spune:
blue, uite eu acum ma ocup de asta ca mergem in california si a voi opri la consulta sa le fac baietilor certificate de nastere. apostila nu se ia de la notar ci de la autoritatile de unde a fost eliberat certificatul de nastere. Philip e nascut in Texas si am trimis certificatul acolo la Secretariatul de Stat ca sa mi-l apostileze. azi ma duc sa-l duc si pe al lui Nicholas la aceeasi autoritate aici in Utah.
succes
ps la noi e mai usor sa faci certificatul aici la consulat decat in Iasi la Starea Civila. mi-a adus soacra cerintele si mi-am pus mana in cap.
US
Picky_toto spune:
Ancy eu i-am facut pasaport belgian deci pot veni cu copilul in tara...tu nu poti sa ii faci pasaport...atata timp cat are cetatenia de acolo?...
Kiralina...am citit si eu pe net de vit K si intr-adevar in laptele de mama e prea putin si nu e suficient ptr bebei de aceea trebuie sa i se dea supliment...
Observ ca in alte tari doctorul da aceasta vitamina...in Ro se pare ca...se da doar daca mama doreste...
Un link despre vit k http://www.kids-shop.ro/articol_560_Dilema-vitaminei-K-la-nastere.htm
Alinutza sper sa iti treaca repede depresia...noi iti suntem alaturi 
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Flobaby spune:
Fetele, e ok ca a luat cam 500 grame in 3 saptamani? Cu scaunul mai astept sa vad cum e. Chiar nu stiu ce sa fac cu calciul..................

.
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
Picky_toto spune:
Kiralina stiam ca se incepe cu cel de la care a supt la sfarsit...dar eu nu tin cont de asta...mai ales ca si a mea suge 10 min si apoi adoarme...asa ca o pun la cel de la care nu a supt...mai ales daca e si plin....
Flobaby e foarte bine..a mea a luat intr-o luna aproape 600g , deci e destul de bine...Eu ii dau vit D...cel mai bine ar fi sa te mai documentezi in privinta calciului...sa vezi daca si alte persoane dau la bebei sau nu....
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
CarlaV spune:
Nemo, multumesc pentru sms, ma bucur sa aud ca fetele sunt cuminti.
Kiralina, am admirat pozele printesei, ce numar este pampersul cel mare?
Eu ii dau sa suga o data la un san si data viitoare la celalalt, nu s-a intamplat niciodata sa termine un san niciuna din fete.
BebeBeca, multumesc, dar nu am gasit link-ul. Poto sa-l mai pui o data te rog?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Flobaby spune:
Mersik picky m-am linistit

. Acum mai ramane sa vad dc se schimba scaunul la culoare.........
O sa trimit si eu o poza pe mail-ul comun, poate ne pune lauraa si pe noi in filmulet.....

mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
LauraOana spune:
ioana daca vrei pot sa iti trimit eu un tub sau plasture de emla prin posta
noi suntem bine, doar ca ne chinuie colicii 
citeodata mai mult citeodata mai putin
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian