Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

BebeBeca, deci avea e-coli in urina?? Si i-ai recoltat de 2 ori consecutiv?
Atunci e posibil sa nu fi fost bine recoltat prima data. Eu credeam ca i-a iesit in scaun coli.

Si la al meu i-a iesit la prima recoltare de urina e-coli, dar nu a fost facuta cum trebuie. Doctorul ne-a zis ca e f greu sa recoltezi steril/ La a doua i-am recltat cu punguta speciala si nu a mai iesit. Dar cea mai sigura recoltare e cu sonda.
Ce aiurea sa-i fi dat degeaba antibiotic. Eu zic ca si 5 zile ajung ca sa nu dezvolte rezistenta la el. Banuiesc ca din motivul asta a zis sa continuati. Iti recomand sa-i dai biotics sau ecoflorina sa nu ii dea peste cap echilibrul intestinal.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Beca eu zic sa ii repeti din nou analizele si la sange....
Preventiv oare?! Dar e prea absurd...nu ti s-a explicat de ce? daca nu mai e cazul? sau ptr simplu fapt ca atunci cand i s-a repetat urocultura era sub tratament si ar fi putut influenta???!! Dar oricum cel mai bine ar fi sa intrebi de ce mai e cazul sa continui antibioticul...si repeta din nou analizele... ptr siguranta ta si al copilului.

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

cam greu noi cu scrisul, am avut ceva musafirii si stiti si voi cum e...mai ales cu doi bondarei in jur>
Bebebecama bucur ca sunteti acasa

Am fost azi la doc cu Yoann, totul e ok are deja 6 kg si 59 de cm...trebuia sa ne faca cele 2 vaccinuri dar a zis ca inca n are 2 luni fix si nu e bine ..o chestie cu anticorpii mei...in fine putea sa mi spuna data trecuta sa astept o luna fix....o sa le facem la 2 luni jumate.
In plus mi a zis sa i pun 2 patchuri pt anestezia locului unde ii face si eu stiam ca e unul taiat in 2...asa ca i am pus de pomana si in plus gresise ca trebuia un patch..in fine il mai las un pic dar daca mai face de astea il schimb si gata...

Fetele din diaspora, o intrebare, pleaca sotul cu Marc in Romanica si am zis sa ii facem certif de nastere romanesc la Bistrita ca e mai usor decat la ambasada aici, s au interesat bunicii si cica acum cer o apostila pe certif de nastere francez, in plus de stampila si semnatura....stiti ceva de asta?
Eu am vazut o apostila de asta pe un act romanesc certificat de notar, e o chestie aurie rotunda...aici in schimb n am vazut asa ceva si la Marc nu ne a trebuit....voi ce stiti?

CarlaLa multi ani Sabinei si numai fericire

Mergi la inceput

Pe micuta mea o apucase din nu durerile de burtica, gaze puternice, colici..ca nici eu nu mai stiu...papica nu prea vrea...asa ca am pus-o in relax sa se mai uite/joace cu papitoii de pe acolo si vad ca mi-a adormit...dar vad ca somnul il are agitat...

Apropo faza tare aseara dupa ce i-a facut doctorul vaccinurile.. a inceput sa planga de durere...am iesit cu ea din cabinet de la doctor si asteptam sa intra la asistenta ca sa facem programarea ptr vaccinul de la 3 luni. Acolo mai era o familie cu un bebe (baietel) cu care ne-am "intersectat" si la cotrolul de la o luna...si care atunci plangea atat de tare, de nu putea sa il potoleasca nimeni si nimic (baietelul cred ca avea 3-4 luni). Aseara era linistit..pana in momentul in care a auzit-o pe Stefi ca plange...ca a inceput el si mai tare sa planga incat micuta mea a tacut brusc si se uita mirata la mine...Cred ca si-a adus aminte de vaccin saracutul si stia ca urmeaza altul...

Si aseara cand Stefi l-a vazut pe doctor ca pregateste vaccinurile
a inceput sa ii "vorbeasca" ...de parca stia ca i se pregateste ceva (nu de alta dar eu toata ziua i-am vb de vaccin...am vrut sa o pregatesc)...

Cris imi pare rau ca iti e greu cu cea mica, chiar nu am ideea ce ar putea fi, poate ca e doar un moment trecator...simte nevoie de protectia ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Mandra mea tocmai a mancat ca haplea si cand am ridicat-o s-o pun pe umar a dat o gramada de laptic afara............
Cris, multumesc

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Blue si aici se cere la consulat apostila respectiva. Se face la un notar. Eu zic sa intrebi pe acolo unde sti ca se notarizeaza acte.

Va las ca s-a trezit Mara cu gura cat sura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue77

Fetele din diaspora, o intrebare, pleaca sotul cu Marc in Romanica si am zis sa ii facem certif de nastere romanesc la Bistrita ca e mai usor decat la ambasada aici, s au interesat bunicii si cica acum cer o apostila pe certif de nastere francez, in plus de stampila si semnatura....stiti ceva de asta?
Eu am vazut o apostila de asta pe un act romanesc certificat de notar, e o chestie aurie rotunda...aici in schimb n am vazut asa ceva si la Marc nu ne a trebuit....voi ce stiti?

[NOI
Cristina Yoann Christian (14.05.2009) si Marc Adrian (28.08.2004)

Pe Stefi o vom inscrie prin ambasada, dar asta dupa ce isi reface sotul pasaportul romanesc (ca numai cu ala poate dovedi ca e si cetatean roman...ca buletin nu mai are) Da, certificatul de nastere trebuie semnat si stampilat se primar, apostilat, tradus in lb romana si legalizat...
Ce acte avem nevoie noi ca parinti ca sa inscriu copilul in Romania si nu prin ambasada...ai idee? Ptr ca eu nu stiam ca o pot inscrie si in tara...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Pickytototrebuie certif de nastere ale parintilor, certif de casatorie, acte de identitate di certif de nastere a lui bb cu apostila...
Aici la ambasada nu cer apostila....
Oricum daca nu vor sa i faca nu i mai fac si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flobaby

Multumesc Carla.
Chiar nu stiu ce sa fac cu calciul ala - ma mai gandesc. Scaunul verzuliu ce sa fie, ai idee?
Dupa ce am nascut-o pe Maria am zis ca nu mai fac alt copil, dar cand ma uit la fetele tale ( saby si Lary) si la fetele voastre, ale parintilor, zau ca-mi vine sa mai fac ( tot o fetita eventual). Sunteti asa o familie frumoasa!!!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009

Multumesc si eu

Scaunul normal poatee fi si galben fosforescent si verzuliu, depinde acum de nuanta, cum il vezi tu, dar tind sa cred ca este in regula.
De calciu chiar te sfatuiesc sa stai departe macar in primele 18 luni, copilul si-l ia din laptele matern si se asimileaza, nici un supliment nu se poate asimila integral.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Fetelor de afara, se gaseste in farmacii o crema numaita EMLA, cu lidocaina. daca o gasiti cumparati-o si puneti pe pielea bebelusului, inainte de administrarea vaccinului, sa nu-l mai doara intepatura. Din pacate, la noi nu am gasit. Stiu ca in Austria se gaseste sigur.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput