Transpiratie abundenta!

Transpiratie abundenta! | Autor: adarius

Link direct la acest mesaj

Buna,am un baietel de 5ani care transpira foarte mult,analize facute,totul e bine,acum merg sa-i fac inca o tura de analize sa vedem ce iese.Mi sa spus lipsa de calciu,ca nul asimiliaza,ca sa-i dau siropuri,sa incerc din alimente,dar nimic.Cel mai tare traanspira in somn,trebuie sa-l trezesc noaptea si sa il schimb caci e ud,ud.Nu mai stiu ce sa fac si unde sa merg,AJUTATI-MA!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarius

Buna,am un baietel de 5ani care transpira foarte mult,analize facute,totul e bine,acum merg sa-i fac inca o tura de analize sa vedem ce iese.Mi sa spus lipsa de calciu,ca nul asimiliaza,ca sa-i dau siropuri,sa incerc din alimente,dar nimic.Cel mai tare traanspira in somn,trebuie sa-l trezesc noaptea si sa il schimb caci e ud,ud.Nu mai stiu ce sa fac si unde sa merg,AJUTATI-MA!

"IN VIATA NIMIC NU E SIGUR,CEEA CE PARE CA TREBUIE SA SE INTAMPLE SE POATE SCHIMBA INTR-O CLIPA."

calcarea carbonica - produs homeopat, la al meu am rezolvat asa transpiratiile in special cele nocturne care erau f puternice:)
vorbeste cu un medic homeopat sa-ti recomande doza corecta
Sanatate

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty81 spune:

si eu transpir foarte multa la axila.asta se intampla de vreo doi ani.toate bluzele se pateaza si nu stiu ce sa mai incerc,asta ma refer la deodorante.si tot am vazut ca mai scriau unii ca spalatul cu mult sapun ajuta foarte mult.stim ca ajuta,dar oare iti permiti sa te speli din ora in ora la servici?si cum ramane cu bluzele,iti duci dulapul cu tine?astept pareri

Mergi la inceput