buna fetelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

myrellutza te ast la subiectul viitoare mamici cu varsta intre 20-25 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladlu spune:

Am 30 ani si nu am ramas insarcinata niciodata. Mereu am fost mai sensibila d.p.d.v. ginecologic. Faceam tratamente de la 16 ani. Am avut pe rand, cistita, anexita, chisturi ovariene si toate alea. Eram convinsa ca eu nu pot face copii. Pana ne- a zis ginecologul meu ( proaspat schimbat- acu 1 an), sa faca o spermograma. Noi am zis ca nu e necesar ca sigur eu sunt cauza. Si surpriza.....El era problema. Asa ca...zii sa faca o spermograma.Poate nu ai nimic. Te pup!

Citat:
citat din mesajul lui myrellageo

o sa fac si restul analizelor care mi le-ati spus voi.sotul ink nu a facut spermograma.astept sa termin eu tratamentul cu duphaston.si apoi va face si el analiza.mi-a dat sa fac 3 luni tratament.din ziua a15-a pana in ziua25.mai am luna asta si termin.intr-adevar cred k o sa schimb si medicul pt k vad ca nu prea isi da interesul si cred k nici ea nu stie ce am(doamna doctor julieta petrescu de la policlinica batistei)nu am mai avut nici o nastere nici un avort.tocmai asta e problema ca de cand mi-am inceput viata sexuala nu am ramas niciodata insarcinata desi am incercat asta de 1 an jumate.acestea sunt rezultatele analizelor:fsh 16,6 testosteron 0.98 prolactina 32.42 progesteron 17,1.si am facut si eco transvaginala:uter -pozitie RVF contur regulat,endometru:ecogen masoara 9-10mm grosime.miometru:omogen .dimensiuni uter:67/41/52mm ovar drept:masoara32/23/20mm vol:8,1cmc prezinta cca5 floiculi de5-6mm periovariani se vizualizeaza lama de lichid transsonic de 13-14mm grosime. ovar stang:retrouterin masoara 34/20/24mm vol:9,0cmc prezinta(<1m)foliculi in evolutie de8mm maxim col uterin masoara 30mm lungime...cam astea sunt analizele care le-am facut acum daca stie cineva cam ce inseamna si daca este cv grav va rog sa imi spuneti si mie

decu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

sau la Nou-Venite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrellageo spune:

da ai dreptate,cred ca asta urmeaza sa facem.sa faca si el spermograma cu toate ca el zice ca nu are nimic si eu sunt de vina,dar pana la urma mergem sa faca si el analiza ca sa fiu convinsa,mersy mult.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:

da ai dreptate,cred ca asta urmeaza sa facem.sa faca si el spermograma cu toate ca el zice ca nu are nimic si eu sunt de vina,dar pana la urma mergem sa faca si el analiza ca sa fiu convinsa,mersy mult.pupici

decu

Da' cum si-a dat el seama ca nu are nimic? Si-a numarat spermatozoizii cand a prins 5 minute singur in baie?
Iti spun eu care e problema, ii e frica. Daca se va descoperi ca la el e problema, ii e teama ca nu va mai fi considerat barbat, ceea ce e o aberatie. El are senzatia ca masculinitatea sta in nr de spermatozoizi, mai ales daca e la fel de tanar ca tine.
Si, in plus, intotdeauna te simti mai bine cand dai vina pe altcineva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladlu spune:

e vorba de orgoliul lor... eu sparam sa fiu eu de vina pt ca as fi reactionat altfel. imi era "teama" oarecum de reactia lui. si a fost cum ma asteptam, dar este optimist si si- a revenit repede. nu mi- a zis niciodata ca eu as fi de vina, dar avand mereu probleme ne gandeam amandoi ca s- ar putea ca vina sa fie a mea. la mine erau intradevar ovarele polichistice, dar sunt aproape tratate.
va pup!

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Citat:

decu

Da' cum si-a dat el seama ca nu are nimic? Si-a numarat spermatozoizii cand a prins 5 minute singur in baie?
Iti spun eu care e problema, ii e frica. Daca se va descoperi ca la el e problema, ii e teama ca nu va mai fi considerat barbat, ceea ce e o aberatie. El are senzatia ca masculinitatea sta in nr de spermatozoizi, mai ales daca e la fel de tanar ca tine.
Si, in plus, intotdeauna te simti mai bine cand dai vina pe altcineva....

Mergi la inceput

nu stiu de ce spune asta.dar asa crede el.ptk eu am mai multe probleme cu sanatatea si de asta cred.si ca asa mi-a spus doctora ca am uterul retrovers si de asta nu raman din cauza asta zice k numai are rost sa faca spermograma,dar oricum pana la urma a decis ca o va face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Myrellageo,sa sti ca am o prietena care are uter retrovers si a ramas insarcinata,ca de altfel multe fete de aici.problemele cu prolactina si progesteronul se pot corecta prin tratament asa ca,capul sus,sanse sunt.un an jumate nu e chiar atat de mult de cand incercati.important este ca ti-ai convins sotul sa faca spermograma,macar stiti cum stati.si inca ceva,daca nu esti multumita de doctor ca nu-si da interesul, schimba-l, ca pierdeti vremea,iti spun din experienta.Te pup

Mergi la inceput

mersi pt mesaj lory.da am discutat si despre asta,cu schimbatul medicului,mai nou doamna doctor mi-a spus ca am un mic chist si o ciuperca,am intrebat-o ce tratament pot sa imi cumpar si mi-a spus ca nu are timp ce chestii d`astea si ca vedem altadata cand mai vin la control k nu e grav.in curand voi merge la filantropia acolo mi-a spus cumnata mea ca l-a nascut pe nepotelul meu si mi-a recomandat-o pe doamna doctor Militaru,stie cineva daca este o doctora buna?voi ce parere aveti,despre ce mi-a spus doctora ca nu e grav k am chist si ciuperca.stiti cumva un tratament pt ciuperca si chist?pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Tratamentele pt ciuperci si chisturi se dau in functie de tipul ciupercii si al chistului respectiv....tratamente am facut majoritatea dintre noi dar NU dupa ureche. poti sa iti faci mai mult rau decat bine.

Sfatul meu....faceti prima data spermograma, sa scoateti din calcul o eventuala problema masculina. Este mai ieftin decat sa alergi tu pe la 10 medici si sa faci zeci de analie scumpe si invazive unele dintre ele. Esti tanara si asta conteaza enorm in ceea ce priveste conceptia si implantarea....Mult succes

Nico 11+

Mergi la inceput