Parinti adoptivi in asteptare..

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui simo_75

E ceva ciudat,nimic scris pe hartie dar raspunsurile negative ne napadesc.

nu era ca in 30 de zile de la data cererii tale, sunt obligati sa-ti raspunda in scris la solicitare?
unde am fost refuzati noi am primit prin posta adresa scrisa cu nr. de inregistrare, parafata. cere asa ceva, la o adica e dovada oficiala a raspunsului lor.

in alta ordine de idei, noi am primit atestatul 6 luni, poate mai stiti. in judetul de unde e fetita noastra, te da in judecata pentru asa ceva. lucrurile se intampla diferit de la judet la judet, fie din cauza de personal, de structura a oamenilor, habar nu am. asta nici eu nu inteleg de ce in cele 8 ore de lucru unele directii muta muntii si altele fac shopping, de ex.

mamica de Alexandra Ioana

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

si da, plasamentele sunt sistate dar adoptiile merg mai departe, sunt doua proceduri total diferite.
cheia e ca majoritatea cer copiii foarte foarte mici, 0-maxim 2 ani si in termenul asta nu prea exista decat copiii in plasament sau asistenta maternala cu actele nefinalizate. undeva in jurul varstei de 2 ani incep sa fie cu situatiile lamurite.

se scot plasamentele pentru ca riscurile sunt enorme, sunt tot mai multe cazuri in care naturala se razgandeste, santaseaza sau face alte porcarii. ca sa nu mai vorbim de traficul de copiii la faza asta. si asta o fac la presiuni dinafara si bine fac.
mai corect spus ar fi: nu exista copiii adoptabili in varsta de sa zicem 2 luni, dar exista copiii adoptabili de la 2-3 ani in sus.

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

[quote]citat din mesajul lui Mariaa
mai corect spus ar fi: nu exista copiii adoptabili in varsta de sa zicem 2 luni, dar exista copiii adoptabili de la 2-3 ani in sus.

Si unde sunt?Oficial noua ni s-a aratat doar unul singur!!
Noi nu vrem neaparat copil de cateva luni.
Am zis ca optam pana la 3-maxim 4 ani.
si?de la DPC-u nostru nu au nimic.
Plus de asta:am primit raspunsurile prin posta de care se vorbea si?cu ce ma incanta?ca sunt negative?ca alerg la posta cu sufletul la gura sa vad marea recomandata?
asat e!ma voi calma,si o sa-mi vad de viata mea ca si asa am negliat in ultimele luni tot.
mergem cu DD inainte!!

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

nu vreau sa intru in polemica cu tine si cu nimeni. ai intrebat unde-i misterul, incercam sa-ti raspund. pe de alta parte nu mai inteleg...'nimic scris pe hartie' ...e scris pe hartie sau nu? ai primit adresele oficiale sau nu?
cu ce te incalzeste? pentru inceput ajuta sa te lamuresti daca te aflii pe calea buna sau nu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Simo - sa ai o zi mai frumoasa ca cea de ieri!
eu sunt alaturi de tine si cred ca multe fete de pe forum iti inteleg starea actuala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa
cu ce te incalzeste? pentru inceput ajuta sa te lamuresti daca te aflii pe calea buna sau nu.

Sigur se afla pe calea legala.
Daca ea este buna sau nu ...................... concluziile sa le traga altii.

Mergi la inceput

Pentru descretirea fruntilor

" EL : Fac azi o baie rapida, pun ochelarii de inot pentru impresionarea audientei, dau puternic de 8 ori din brate, vad pe sub apa ceva umbre, ma ia panica, ma intorc, ajunge sa dau de 4 ori din brate si ajung la apa mica. Pun picioarele pe nisip, imi zic ca-mi ajung 1 minut si 24 de secunde de baie. Imi zic sa ies la soare.

Dar stii prea bine, prietene cetitor, ca iesitul din apa nu se face oricum. Pe plaja-i lume multa, poate se uita cineva la tine. Daca tii cat de cat la imaginea ta, aranjezi una alta. Tragi de slip sa aranjezi cucu subacvatic, bagi un pic mana prin par (cat mai ai) sa-l faci sauvage, ridici tzatzele, sugi nitel burta.

Apoi iesi pe tarm, calcand hotarat. Tot pentru impresie. Privind undeva departe, nicaieri, tot pentru impresie. Dar stii ca macar 3 babe hodoroage tot se uita la tine. Poate una nici nu vede, nu conteaza. Ei bine eu am avut bafta sa ies taman langa 3 fetisoare, ce se bronzau pe tzatzisgoare. M-am gandit ca bine am facut ca m-am primenit. Si am calcat mai hotarat, fara sa privesc spre ele. Bineinteles. La inceput. Bineinteles.

Iar cand am ajuns cam la juma de metru de sezloangele lor, le-am traznit o privire de, teoretic, trebuia sa le ingrop sub nisip. Ai tu habar, cetitorule, cum arata ochii mei verzi pe fata mea bronzata, cand ies din mare?! Nu, nu ai. Ei bine, fetisoarele au ramas incremenite. Ma priveau cu ochi mari, toate trei. Am trecut pe langa ele. Multumit de traznetul transmis, de impresia facuta.

Ajung langa propria sotie, zambind multumit de mine. Si propria sotie imi spune:

- Sterge-te pe fata, esti plin de muci. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Buna dimineata fetelor,

Am si eu o intrebare referitor la schizofrenia mamei biologice.
Care ar fi procentajul ca copilasul respectiv s-o fi mostenit?
Si stie careva daca sint metode de depistare a acestei boli la copii?
Inteleg ca boala se manifesta de obicei in adolescenta...eu am citit ceva pe net , dar ma inspaiminta....

Indraznesc sa mai intreb este cineva care a adoptat un copilas la care era cunoscut ca un ul din parin ti are aceasta deficienta mintala? Daca nu vrea sa faca publica chestia , poata sa-mi trimita un pm.

Multumesc mult,
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Cred ca am postat mesajul gresit , nu era locul lui aici...
Oare cum il pot sterge ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

ok.am vazut cine intelege si cine nu.
Calea cea buna??Merg numai pe calea legii , ca sa se inteleaga foarte clar.
Tot timpul am fost pe calea legii cu o exceptie :nu avem voie sa depunem NOI atestatul in alte judete.Dar la imboldul DPC-ului am facut-o si pe asta!
D.nul Panait de la ORA a spus clar pe site-ul PRO-TV ului chestia asta ,chiar eu i-am postat un mesaj cu aceasta problema!!
Raspunsul lui a fost clar:NU AU VOIE SA-SI CAUE SINGURI COPILUL!!
DA?In alta ordine de idei:
Nu inteleg de ce unele fete de aici in loc sa ne sustina cauta sa ne spuna ca nu gandim corect??
Dupa ce ca suntem cu nervii la pamant, in loc sa fim sustinute de mamici care deja au puiul acasa si stiu ce inseamna parca alimenteaza starea noastra foarte proasta!
Oare stiu ele prin ce trec eu?Prin ce trecem noi??
Stiu cum stau cu ochii pe telefon zi de zi, ceas dupa ceas.
Stiu ele cum intreb in fiecare zi pe cate cineva daca stie , daca cunoaste...etc...
Fetelor care deja v-ati gasit puiul trebuie sa ne sustineti.

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput