cum ne imbracam pt un curs festiv?

cum ne imbracam pt un curs festiv? | Autor: dali77

Link direct la acest mesaj

anul viitor se fac 10 ani de cand am absolvit facultatea. stiind ca acum este "sezonul" cursurilor festive lansez si eu aceasta intrebare: cum ne imbracam la cursul festiv? nu as fi avut in mod normal problema asta, dar cineva cunoscut afirma ca nu e necesar sa te imbraci elegant. va rog dati exemple de tinute purtate de voi in asemenea ocazii sau de catre colegi care v-au facut o impresie buna cu tinuta lor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Dali, eu am avut cursul festiv acum vreo luna si am fost in pantaloni negri, o camasa tip ie (dar cumva moderna, nu prea stiu sa explic ) si pantofi cu toc. Daca vrei, da-mi adresa ta de mail pe pm si iti trimit o invitatie la poze, sa vezi cam cum a fost imbracata lumea .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maremi09 spune:

categoric intr-o tinuta office.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu zic sa vorbesti cu organizatorii si sa va comunice cat de "festiv" este.

Eu am fost imbracata "office" si restul casual...ca urma petrecerea care a fost stabiliat casual si s-au gandit ca nu mai au timp sa se schimbe...

Deci difera de la caz la caz...

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dali77 spune:

scuze ca revin atat de tarziu la acest topic. chiar as dori sa vad niste poze, mai ales ca parerile sunt foarte impartite. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ca sa mergi la sigur merge un taior cu fusta - pot sa fie cu aspect smart casual

sau o rochita de cocktail- adica nu stil nunta

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

O rochita mai office: eleganta, linii simple, cu un decolteu decent dar totusi sexy

Mergi la inceput