Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)
Raspunsuri - Pagina 5
andiaroro spune:
Maraki-in seara asta pe TF1(un fel de TVR1) va fi concertul de la Bucuresti al lui MJ-daca nu adorm, ma uit ca poate te recunosc
maraki spune:
Ana daca au dat concertul din 92, eu am stat in tribuna in stanga scenei sus. In 96 eram in fatza dar nu am reusit sa gasesc filmarea cu mine, am cautat in youtube ca pe mine ma filmase de aproape o camera, cam la nici 2 m de mine, ma luase din fatza cand m.a scos bodyguardul din mainile multimiiHBO a filmat mai mult ce se intampla pe scena...undeva este filmarea dar unde......vai ce am mai plas la comemorare Intru la subiectul lui sa vad ce scriu fetele
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
szaboali spune:
Irina felicitari mami pentru sarcina.
Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama
maraki spune:
Buna dimineata,
Astery esti undecover? imi arata ca ai postat si nu te gasesc
vai ce am mai plans aseara, ati vazut ca Esca si Loredana nu puteau sa mai vb la inceput?
ieri fir-ar sa fie, am avut gura aurita ca i-am spus lui Giorgos sa aiba mare grija sa nu se imbolnaveasca <Angelo ca tine socrosenia balcolul larg deschis A fost friguet ieri...uite ca pe la 19.00 a venit cu copilul bolnav cu febra mare si cand i-am spus lui socra-miu ca tocmai dimineata am spus ca asta se va intampla, a facut figuri si a zis: tine-ti-l acasa si gata...pai asa e raspuns??? putea sa spuna ca va avea grija pe viitor....e dus rau si asta
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Maraki, daaa, sunt undercover .
Doar nu crezi ca de la un balcon deschis s-a imbolnavit copilu'? Pai ce, l-au tinut dezbracat si transpirat in chiloti???
Aha, de-aia nu mai ziceai nimica de copil... l-au "confiscat" bunicii... si mai zici ca ai socri rai, ntz ntz ntz...
Io ma uit doar la "Clona" deci nu stiu cine a mai plans pe la TV.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Giova spune:
fete dragi!
e bine si nu prea acasa....atata mi-am dorit sa ajungem in casuta noastra, dar nu iese cum vreau eu.
Luni la 12:30 ma suna Clau ca merge sa-l ia pe Marco de la gradi ca e cu febra. ii zic sa-l aduca si pe el la spital, poate asa a vrut doamne-doamne, sa fie alaturi de tati al lui cand ne ia acasa.
Asteptam sa se faca externarea, sa ne cheme la imbracat bebeii....intre timpsuna dr. meu. M-a intrebat cum ma simt, cum e bb, a zis ca e micut, dar...ne facem noi mari. s-a mirat si el de graba mea, de a naste fara el....nu a fost decizia mea, dar uite.
Cobor sa-mi iau hainele de la Clau, apare dr. meu. ne felicita, ii dau fisa lui bb, pediatra scrisese ca primele 48 ore din viata nou-nascutului au fost critice...si ma cam speriase. se uita si-mi zice ca asa scrie aceasta dr. la cei nascuti inainte de termen. sa stau linistita ca e totul ok, ne vedem la controlul de 6 sapt., sau daca e ceva sa-l sun mai repede. Foarte frumos din partea lui, nu ma asteptam....imi pare tare rau ca nu a mai stat bb macar pana luni dim. cand venea si dr., era si mai maricel...of...of....am eu o problema cu greutatea asta.
Eram plina de emotii, stiam ce va urma...bebeii au fost luati de la noi sa le faca vaccinul si ne chemau cu hainutele de iesire, sa-i imbrace, dupa care cobora asist. cu bb in brate si mama alaturi
. Plang ca o proasta cand imi amintesc....eram cuprinsa de emotie...la Marco nu a fost asa...de fapt nimic nu se compara cu prima nastere. acum am fost mult mai cu picioarele pe pamant, am trait totul la maxim...si traiesc...il sorb din priviri pe micutul asta si-mi vine sa-l pap. as sta numai cu el in brate, dar nu vreau....of...scuzati paranteza.
Intru la nou-nascuti, dau hainutele(salopeta cu maneci scurte...era cald...dar de o ora ploua torential si o paturita peste). Asist. ma felicita pt. hainute, celelalate mamici asa i-au burdusit cu haine de ziceau ca pleaca la polul nord. M-a uimit si pe mine, gandirea acestora...ma bucur ca si-au mai schimbat mentalitatea.
Coboram...tati si Marco la intrare...ne fac rapid o poza, preluam bebe, salutam si iesim. Punem bb in landou...niste poze afara si in masina cu noi. Eu in fata, bb si Marco in spate. marco tot calare pe el, sa-l pupe, sa-l tina sa nu cada,...pana aici totul bine.
Ajungem acasa...vreau sa-l pun in patut, marco zice ca e al lui si sa-l scot de acolo. ii dau jucaria de somn...Marco o confisca...bb Edi o primeste pe cea veche a lui marco.
Bebu a simtit schimbarea...dupa ce a dormit 4 ore, l-am hranit, dupa care trezirea si din ora in ora, alaptat dupa care kk....ma dispera cate scaune avea.
Marco pe de-o parte marait nevoie mare, cu febra...si-a luat si el suzeta, a inceput sa planga si sa se alinte ca un bebe.....eu ma uitam cand la unul cand la altul si . nu ma asteptam sa se schime asa Marco, e normal...il vad ca sufera si asta ma doare cel mai tare. ma joc cu el...dar il prefera pe tati.
a primit si un lego, cadou de la noi si bebe, a fost foarte fericit, am constr. impreuna, dar tot nu e el...mai ales ca e si cu febra.
Prima noapte a fost mai grea, bebe a papat mai des...Marco a dormit cu noi si se trezea la orice urlat...pana s-a dus cu Clau la el in camera.
Ieri a fost ok..bebe papa la 3-4 ore...depinde cred de cati ml ia. a venit si dr.: bebe are candida in gurita, am vazut eu limbutza alba...
Marco are gatul rosuu, febra mare catre 39 si gura plina de afte...de aceea nu a prea mancat ieri. Nu mi-a prescris antibiotic, sa speram ca scapam cu Nurofen...mai greu e la badijonat...sta puiul meu, dar il pisca tare.
sapt. asta va sta acasa, pe sf. pleaca cu Clau si mama la Alba.
Nu sunt in depresie, cel putin asa vreau sa cred....dar de cate ori ma uit la ochisorii tristi albastri ai spiridusului. si el saracul ma intreaba de ce plang, imi sterge lacrimile, ne imbratisam, pupam..
Isi iubeste fratiorul, il pupa non-stop pe unde apuca, il tine in brate, ii arata jucariile, dar na...nu mai este el centrul atentiei.
Nu mai spun ca in prima seara cand bebe plangea la greu, mi-a trantit in nas usa de la dormitor, ca sa nu-l mai auda.
Sper sa fiu si eu mai bine...hemoroizii ma omoara, ca as fi iesit putin cu Marco, cat e mama aici, intre pauza de alaptat....
Sper sa reusesc sa pun niste poze azi.....timp am avut de net, e mama aici, care spala, calca, face mancare....doar ca nu am avut nervi...stateam si dormeam sau ma uitam la tv...cand nu era Marco in preajma.
Irina felicitari! ma bucur pt. voi. sper sa fie tot baiat, caci asta iti doresti.sarcina usoara in continuare!
Ioana doamne ajuta sa fie cu ochi cat mai repede. Nu te mai gandi atat la fetita si planifica, risti ca mine sa iasa pe dos. Uite la Canda...nu au stabilit nimic, ei au lucrat si DD a avut grija. bafta la analize si sa aveti unda verde cat mai repede.
Toanca super!cum a reactionat Victor? cu cine ramane Matei? ar trebui sa-l pui in fata faptului implinit si cu bb2.
maraki si eu am bocit la greu aseara...of ce frumos spectacol de adio a avut MJ.
Cristina nu sunt in depresie, cel putin asa zic eu, dar tot m-a atins. Clau e happy ca nu e ca la Marco...daca nu era marco bolnav poate reactionam mult mai bine.
Bumbi imi pare rau ca Edi e cu strabism. mergeti si la un dr. de copii, dar e o problema care se remedeaza.
Cosmi condoleante pt. unchi!
ma bucur ca ati avut vreme buna si totul a fost ok la mare.
sandra printesa de Bianca! Multa sanatate, fericire si noroc in viata, frumoasa domnisoara!,
nu mai stiu care ce ati scris...atat am retinut...sper sa reiau mai tarziu.
Am ajuns la 76 kg, am luat 14 in sarcina asta.
Jos am dat doar 5, asa ca mai am de scapat de 8 ca sa fiu la 62 ca inainte. al meu zice ca musai sa scad sub 60 sa vedem acum.
Burta aproape nu se mai vede. Nu ma asteptam sa se retraga asa fain. In schimb, cred ca mai am apa in organism...picioare si maini umflate.
Mananc foarte bine, trebuie sa am laptic mai mult ca la Marco, asa scap si de kg in plus cat mai repede.
Pana se trezesc baietii mai mari, descarc si pozele, sper.
scuzati ca m-am placintit in halul asta...dar trebuia sa ma descarc si la voi, saracul Clau l-am tampit de tot. Ii e frica sa nu-i fac ceva lui bb mic din cauza hormonilor. I-am zis sa stea linistit, ca nu sunt nebuna, tot al meu e si asta, baietii trebuie sa se accepte, nu au incotro.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Fi-miu doarme la ora asta (doarme e putin spus, sforaie de se cutremura peretii) ca la 6.30 si-a baut laptele, a aruncat sticla prin camera si cat era Cristi la dus a venit langa mine in pat. M-am bucurat ca a adormit instant ca m-am gandit sa mai trag si eu un pui de somn dar pot de sforaitul lui?!!! De cand e in vacanta se trezeste sub 7.30 dar aici e o vreme de tot rahatul, innorat si frigut asa ca asta o fi motivul pt somnorosenie
Mie mi-e o ciuda de mor ca de cand a dat caldura Razvan e tot tusitor si infundat, transpira ingrozitor de tare si daca nu sunt pe faza sa-l schimb instant a doua zi deja e cu muci.
In rest mi-e tare drag de el ca papa binisor, a ajuns iar la peste 17kg (106 cm) cat avea in februarie cand l-am dus la camin doar ca mi se pare ca are cam putine mese:
- 6.30 300 ml lapte
- 8.30-9.00 o felie de paine cu unt si salam/gem/miere/pateu etc
- 12.30-13.00 o farfurie de ciorba (da farfurie, nu gluma, in jur de 350-400 ml )
- 17.30-18.00 gris cu lapte/papanasi/paste/orez cu lapte/cereale sau ceva felul2 (tocanita, papricas etc)...si aprox in cantitatile de la pranz
- 21.00 150-200 ml lapte
printre mese baga pufuleti la greu, biscuiti de casa si extrem de rar fructe........
trimit mesajul si revin
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteryaro Maraki, daaa, sunt undercover . Doar nu crezi ca de la un balcon deschis s-a imbolnavit copilu'? Pai ce, l-au tinut dezbracat si transpirat in chiloti??? Aha, de-aia nu mai ziceai nimica de copil... l-au "confiscat" bunicii... si mai zici ca ai socri rai, ntz ntz ntz... Io ma uit doar la "Clona" deci nu stiu cine a mai plans pe la TV. Cristina si Razvan (31.01.2006) poze (1),(2),(3),(4) |
hai mai da-o-ncolo de clona...aseara m-am certat si cu giorgos ca vroia sa se uite la un film si-i ziceam ca toata planeta plange dupa míchael numai el nu....eu eram in sufra si doar acolo se vad nemtii dar vroiam sa ma uit la comemorare....da fata, de la balcon s-a imbolnavit ca mai sta si in chilotei si iese pe balcon, a fost friig ieri...stiu ce spun....sau esti si tu de parerea ca nu exista raceaa ci doar luare de virusi Angelo nu sta la socrosenii, se duce dupa masa acolo ca sa pot dormi si eu 2 ore ca nu sant robot
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
mai si s-a inundat bucataria si pizzeria, am dat la apa pana acum...canalul ba trage, ba scoate alta apa 3 cm de apa peste tot noroc ca nu a ajuns in rest
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Gio , cred ca te simti coplesita... si mult mai constienta decat la Marco. Stai calma, menajeaza-ti nervii, o scoti la capat, usor nu va fi, dar MERITA!
Ioana , sa se ia de mana somnorosii astia mici, doarme si al meu... da' cine se uita la Clona pana la 12 noaptea?? De mancat... Razvan papa la fel, mai putin masa de seara , adica doar lapte. El felul 2 nu haleste nimic, mananca foarte selectiv. Asta este, nu ma omor din cauza asta.
Gata, s-a trezit mititelul!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)