Dulceturi si papanasi ( 316 )
Raspunsuri - Pagina 9
Roxali spune:
Papanas multa sanatate lui Adi
Luy dupa ce-l vede Me pe delfinas ii trece guturaiul
Dani curatai mucisori si va scapa fara febra
Vazut pozici Tudor, Miru, Cris
Mai fetelor , daca se vor imbolnavi pui mei cat timp stau in Ro (aug)sai duc la urgente, doctor privat sau salvare privat?
La Urgente se dai ciubucuri, care e procedura?
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Marunzika spune:
Eu caut info despre www.almased.de/cms/front_content.php?idcat=30" target="_blank"> acest produs . L-a incercat careva? Ca m-ar tenta, de fapt l-am baut de 2x si nu mi-a placut gustul
, dar daca mi-ar relata cineva din experienta proprie ca da rezultate, m-as mobiliza.
Sanatate puiutilor bolnavi!
Sarcini usoare gravidutelor!
Noapte buna tuturor!
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
La multi ani papanashi de 2 ani Ryuji si Naoki de mami Ayumi! 
Sanatate, soare, noroc si zambete senine! Sa fiti mereu o bucurie pentru parintii vostrii!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
alinus_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
o mica escala in drum spre pat.. tu de ce nu dormi? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Hi-hi, auzi la ea, escala!

Poate ti-e dor de biberonat noaptea, e loc la martie-aprilie. Ori nu vrei pereche trandafir la roza ta?!?
Alina
30+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
Oau, samuraii sarbatoresc 2 anisori!
La multi ani sanatosi si fericiti Ryuji si Naoki, sa fiti mandria parintilor!
Alina
30+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Eu caut info despre www.almased.de/cms/front_content.php?idcat=30" target="_blank"> acest produs . L-a incercat careva? Ca m-ar tenta, de fapt l-am baut de 2x si nu mi-a placut gustul , dar daca mi-ar relata cineva din experienta proprie ca da rezultate, m-as mobiliza. |
Mah.. cum ma faci tu sa gugalesc in toiul noptii... Te pregatesti pentru mare?
Ma ofer sa-ti fiu partenera de dieta...
=====================
alinus_25 spune:
Papanas, am citit despre boala lui Adi si m-am cutremurat putin. Bine, sunt 2 tipuri diferite totusi, sper ca asta sa te linisteasca.
gradinarului, sa se insanatoseasca repede, sa se poata intoarce la tzitzilit missele pe acolo!
Ce? Pai e vina lor ca vin decoltate!
Alina
30+
si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Hi-hi, auzi la ea, escala! ![]() Poate ti-e dor de biberonat noaptea, e loc la martie-aprilie. Ori nu vrei pereche trandafir la roza ta?!? |
Cand mi-o fi dor de biberonat.. ma ofer s-o biberonez pe Doris a ta
Glastra noastra-i cu gat subtire... nu mai e loc de-alta roza
=====================
alinus_25 spune:
Andreiul Valentinei ce o fi facand, cum o fi trecut de operatie?
Multa sanatate! Valentina, asteptam vesti!
Alina
30+
si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare