Dulceturi si papanasi ( 316 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Am vazut doi pui scumpi, pe Yannis cu verisoara. I-ar sta tare bine cu o surioara!

Papanash, m-ai amuzat copios cu Amota-Marmota. Intrebai de vaccinuri obligatoriii, urmatorul este la 2 ani jumate si apoi nimic pana la scoala. Poti face insa optionale. Eu am Prevenar si Havrix pe lista, insa primul mi se pare destul de important inainte de a merge la gradi, ca am tras mult cu Alex de la streptococ pneumonie.

Papanash si Vale, sa stiti ca si mie imi place camera fetei, este foarte mare si are cel mai mare dressing pe care l-am facut camera de jucarii. Din dulapurile ei folosesc si eu jumatate. Si camera lui Andrei este frumoasa, insa mai mica, el are numai cat camera propriu zisa a fetei, nu are dressing. Dar e baiat!

Valentina, din revista nu cred ca se desprinde si dezordinea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Valentina, l-am vazut pe scumpic dupa operatie. In prima poza era asa zambitor ca nu ai fi zis ca e suferind. Te inteleg cu grija sa nu cada si cu scandalul cu baia. Asa e si la noi, il sterg cu servetele, mai nou cu prosop ud. Dar e chin, si noi mai avem o saptamana asa. Ce sa mai zic cu cazaturile, stau non stop dupa el si tot mai cade, ieri a picat pe mana si iar a plans, mi-e groaza ce ne zice la control. Intr-un fel abia astept sa ii scoatem pansamentul, pe de alta parte mi e groaza ca va trebui sa mai avem o saptamana grija mare sa nu se loveasca. Cat despre Alexandra ta, asadar vine si la voi zana Maseluta, felicitari. Sa stii ca fie-mii i-au crescut deja ambii dintisori, sunt mai mult de jumatatea celor de lapte.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Vai, am vazut pozele de la intalnire, mamici frumoase si pui superbi. Ce rau imi pare ca nu am putut veni, dar deh, eu sunt om al muncii. Yaia, pupici multi pentru voi!

Ca tot veni vorba de munca, trebuie sa ma apuc. Dupa ce am atatea probleme personale, am reusit sa creez o multime de conflicte pe la birou, profesionale evident. Lumea vrea sa auda numai ce ii convine, daca ai alta parere se oftica si nici nu isi asuma decizia de a face cum vor ei chiar daca nu sunt de acord cu ce zic eu.

Va pup, o zi buna.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Inainte de-a va povesti una-alta,o sa va pun(in sfarsit)pozele de cand am fost nasi si o mica parte din cele din Turcia!

Asaaa.....

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Inainte de toate,nu pot sa nu spun ca-mi pare enorm de rau ca nu am ajuns la intalnirea cu Yaia!
Am vrut sa fiu surpriza care apare neanuntata,dar nu mi-a prea iesit,din motive de mare bolnaveala.
De ieri dimi ma doare in gat de mor,am niste muci ca in toiul iernii si capul mi-e ca un bostan de durere!
Asa ca,draga mea Yaia si-ti promit ca data viitoare n-o sa te mai ratez!

Erina,mi-au placut mult pozicile! si mai ales aceea cu ,,scara magarului''
Ce inalta e Daria,uitasem din Turcia!
Delfinasul e un dulce foc asa buclat!
De nora lu' cumatra,no comment...e asa de frumoasa!!!!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Vale si multa putere,ce-i mai greu a trecut!
Dragul de Andrei!!!!E incredibil cat de bine se recupereaza copiii!Sunt asa de rezistenti...noi,adultii,bolim o saptamana de la o gripa amarata!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Papanashaaa,offf,mi-au dat lacrimile de suferinta bietului Adi...
Cum se legana el ,,a jale'' si refuza pian asi plimbatul cu titiul!
Insanatosire grabnica!

La fel si dragei noastre vecinute,Me,sanatate multa!
Luy,Sim ca am inchis telef,dar eram intr-o sedinta,iar apoi am uitat sa va sun.Promit azi!
Pe Me n-am mai ,,scos-o'' la plimbare cu Mihnutzu' din cauza de boala mea(aseara),de ploaie si de lipsa de timp(il scotea tati,iar eu mai trebaluiam una-alta).
Maruntzika,ce mamica morcoveata si ce fetita dulce![pup Puppi!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Melania,concediu placut!Sa te intorci cu bateriile incarcate!
Vb azi dimi cu colega mea si-i povesteam ceva despre concediu,ca si cum ar fi fost acum 1000 ani!Cand mi-am dat seama ca n-am nici 2 saptamani de cand am sosit...

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

A-propos de hotel:in Delphin Palace,Lara a fost si Si_bv!Am innebunit eu cautand un link cu poze din urma(mai anul trecut).
Contrar asteptarilor si laudelor aduse acestui resort,din punctul meu de vedere,anul asta,nu s-a mai ridicat la standardul anilor trecuti.
Probabil criza a fost de vina....
A fost foarte frumos(Doamne fereste,as fi nebuna sa spun ca nu mi-a placut),dar n-a fost ce-am asteptat eu...
Anul trecut,la Pappilon Zeugma,e fost mult mai elegant,mai distins si cu clasa!
Daca as fi fost pt. prima data in Turcia(cum bine a zis Erina),m-ar fi impresionat!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna.
yaia - ce ma oftic ca n-am venit.m-a speriat ploaia!of...ca tare as fi vrut sa-l cunosc pe delfinas.
erina - frumoase poze.
vale - pupici lui andrei.sper sa-i treaca repede "buba".
rox - insanatosire grabnica tatalui tau.

Mergi la inceput