Dulceturi si papanasi ( 316 )
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Ce sa va mai zic despre noi. Tata e mai bine. Are pulsul foarte mare si nu prea au reusit sa il stabilizeze, insa macar a mai scazut. O sa dureze putin pana se regleaza, ei zic ca depinde de la organism la organism. Dimineata se speriase si el, mai ales ca personalul medical se cam agitase cu medicatia si monitorizarea, si avea moralul mai scazut, acum e mai bine. O sa fie destul de greu, dar sper sa isi revina cat mai repede.
Copiii sunt bine. Alex sta seara la ceilalti bunici pana o vin eu de la serviciu, se cam rasfata pe acolo si face nazuri, e intr-o faza de obraznicii si probabil e din pricina nevoii ei de atentie. Noroc ca mai e putin pana la conced. Deocamdata asteapta cu nerabdare picnicul de maine de la Mogosoaia, merge cu gradi. Alte optionale nu au inceput inca.
Andrei e vesel si nazdravan, iar a cazut asta seara pe mana. Intr-un fel abia astept sa ii scoatem bandajele, pe de alta parte mi-e groaza sa nu faca iar vreo boacana. Apropos, daca vreti sa il vedeti pe cavalerul Jedi .
In seara asta am avansat si eu de la "iaia" la "mama", m-a asteptat asa frumos la usa cu o imbratisare si noul apelativ.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
betty78 spune:
Ayumi La Multi Ani papanasilor si multa, multa sanatate...

oau, mai fetelor, voua va vine sa credeti ca deja papanasii si dulcetelele noastre incep sa sarbatoreasca 2 anisori...parca ieri aveam monitorul fetal pe burtica si ma pregateam sa nasc
si cat de curand daca totul merge bine, o i-au de la capat
Betty78
22+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Betty, eu care pledam pe aici sus si tare pro vaccinari, acum am o ezitare in privinta asta. Dupa alergaturile pe la doctori cu Andrei ca nu vorbeste, am intalnit destule pareri legate de influenta negativa a vaccinurilor. De facut tot i le voi face, insa voi lasa pauza mai mare intre ele. La 2 ani e Prevenarul pe lista, as merge pe Havrix abia spre decembrie.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Betty, eu care pledam pe aici sus si tare pro vaccinari, acum am o ezitare in privinta asta. Dupa alergaturile pe la doctori cu Andrei ca nu vorbeste, am intalnit destule pareri legate de influenta negativa a vaccinurilor. De facut tot i le voi face, insa voi lasa pauza mai mare intre ele. La 2 ani e Prevenarul pe lista, as merge pe Havrix abia spre decembrie. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
prevenarul noi l-am facut in febr sin trebuia sa il repetam in apr dar din pacate Mraio a tot fot racit asa ca o vedem ce schema o sa facem
Betty78
22+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
papanash spune:
Rox, am admirat iar copilasii dar si camera printesei, eu o vad acum prima oara si-mi place mult.Mie imi spune Amota , de la Simona la Amota e cale lunga dar nu reusesc sa-l corectez nicicum. De cand imi zice el asa, tati ma striga MArmota ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
eu sunt in pom cu vaccinurile, tre'sa vad pe carnet cand e urmatoarea vaccinare. parca la 2 ani nu era nimic trecut.ce e prenevarul ?
fetele cu intalneala, ce-ati facut, unde v-ati adapostit de ploaie ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Annisia spune:
Ohhh, ce rau imi pare, abia acum am intrat pe net si am ratat intalneala... Ia bagati povesti si poze, macar sa stiu exact ce-am pierdut. Apropo de poze, bag amush cateva cu fetita mea cea noua (la semnatura).
Alinusule, din cate imi aduc eu aminte, Si_bv a fost la alt hotel decat ziceai tu si nu stiu prin ce agentie. Bine nici nu am fost atenta la subiect, ca nu ma pasioneaza messengeru' pe forum... Hihihihi... Daca vrei detalii, da de stire ca sa intreb fata exact ce te intereseaza (in privat, ok?!).
Valentina, plecarea in strainataturi e abia la toamna. Mai trec eu pe aici pana atunci, nu-i bai.
Noi furam la mare saptamna trecuta si saptamna aviatoare plecam iar. Ne-am intors sa taiem un motz si sa-i sarbatorim pe Ro si Coco, niste raci veritabili, cum altfel?! Deci bantui cat e vara de lunga. Suntem super ok, sanatosi, frumosi si, mai ales, modesti... Hihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Doamne, cand ma gandesc ca si Yanisu meu a fost atat de mic, parca nu-mi vine sa cred ca deja au trecut aproape doi ani. Trebuie neaparat sa-mi mai fac o papusica din asta dulce...
http://family.webshots.com/photo/2022648170101620375PsQegq
LA MULTI ANI pentru primii nostri papanashi Ryuji si Naoki!!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
valentina_22 spune:
Rox,intoarcem pupicii. Am vazut micul cavaler dar si pe surioara lui in actiune.Mi-a placut desenul ei, cel cu fluturasul,pustoaica chiar are inclinatii! De acord cu Simona,camera Alexandra parca este desprinsa din revista.
Annisia,v-am admirat si pe voi. Yannis este un scump,mi-a placut ce masaj ai primit de la pitic. Am admirat-o si pe cea mai noua membra a familiei, sa va traiasca,iar parintilor felicitari pentru asa odor!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
aeperju spune:
Hello!
Dupa un concediu frumos am ajuns acasa raciti. Acum am venit de la urgenta (dupa ce am fost luni la dr) si fiindca tusea si raguseala i s-au agravat i-a facut o doza de dexa si maine mergem sa-i mai faca una. Sper sa fie bine.
Numai bine tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)