Dulceturi si papanasi ( 316 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Daca tot n-am sa reusesc sa ajung la intalnire, macar sa raspund la apelul virtual.
Ufff, multe de recuperat. De citit am citit, dar cu restul n-am mai tzinut pasul.
Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca puiutzii!
Gravidutzelor, sarcini usoare si nasteri asemenea.
Bolnaviorilor si sa se insanatoseasca repede.
Gradinarilor si gradinareselor acomodare usoara!
Vacante placute in continuare tuturor! Am citit, am vazut poze, superbi copiii, mamicile, locurile!
Noi? Daca aveam azi mashina mai la indemana, mai ca ma incumetam sa-l iau pe Razvanul meu si sa vin in Bucuresti la intalnire. Dar asa, am aproape 30 km pana la primul metrou. Si in metrou sunt scari, iar eu sunt fff gravida. Uite ca am ajuns la 8 luni, fara a reusi sa stau la pat. Deci e de bine, avand in vedere ca urmeaza a 3-a cezariana. Cine sa ma lase sa stau locului? Copiii mei? Micii motorizatzi mai sunt si fff matinali, dupa ce ca nu stau locului toata ziua. Au muuulta treaba. RAzvan cel putin de ceva timp se scoala la ora 6 dimineatza. Asta in ciuda mea care dorm atat de prost noaptea. Macar el doarme de cand a venit vara si sta doar in curte. Era si cazul, mai ales ca vine bb3, care evident nu va dormi noaptea (m-am consolat cu ideea, ca asa e norocul meu).
Despre Razvan? E foarte atent (chiar maniac cu detaliile), dragalash, vesel, nu fff mancacios si deloc vorbaretz. Adica nu spune absolut nimic!E o lege a compensatiei aici, ca sora-sa vorbeste atat de mult, ca n-ah rezista cu 2 vorbaretzi in casa (zic eu?). De inteles, copiii mei se intzeleg fff bine. Se joaca impreuna si se indeamna impreuna la prostioare. De bolit, sa bat in lemn, de cand ne-am mutat in afara Bucurestiului, e incomparabil mai bine! Raceli usoare, ocazie cu care Razvan mai face cate o febra 40, dar trece totul rapid, fara probleme deosebite (asta la 2 copiii cu bronsiolite repetate si probleme).
Noi vacanta, anul asta nici gand! Cu burtosenia mea si 2 copii mici, nu prea aveam cum. Am tot sperat sa mergem la mare, dar nu am reusit si acum e cam tarzior (eu sunt gravida in 33 de saptamani). DAca toate sunt ok, eu voi nashte undeva dupa 10 August (putzin inainte de termen).
Pana atunci si Distractie placuta la intalnire.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ryuji si Naoki , sa fiti sanatosi si norocosi!

Alinus, stiu ca e greu cu burtica in perioada asta. Cat despre gradi in Barlad, intr-adevar nu exista gradi particulara. Prietena mea zice ca ar fi cel mai bine la Caminul nr 8 sau nr 11, de stat.

Bee, mamica asa curajoasa.

Eu sunt la munca, aglomerata si obosita si foarte ingrijorata de tata. Vestile nu sunt prea bune, dar nu mai povestesc de asta ca sunt prea agitata, sper sa nici nu mai fie nevoie.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANISORI!!! Ryuji si Naoki

noi suntem super racite,abia imi mai tin capul sus.am o tuse de imi vine sa vomit.nu stiu cum am reusit sa ne racim amandoua intr-un asa hal.e groaznic
amandoua pline de muci,fara pofta de mancare...nu mai zic nimic decat multa multa sanatate tuturor.

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

danielle - aveti grija de vi si insanatosire grabnica!
bee - ma bucur ca ai mai trecut p-aici.burtica si asteptam vesti bune de la tine.
rox - fi tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Va multumim pentru urari si cuvintele frumoase!Noi de-abia ieri am iesit din spital,am stat iar internata cu Naoki.Asa ca nu le-am facut nici o petrecere ca nu am avut cand sa ne pregatim.Dar sper sa recuperam duminica.Nici pe blog nu am mai postat,dar surorile mele mi-au facut o surpriza frumoasa si au postat ele ceva frumos.

Sper sa va distrati la intalnirea de azi,mi-ar place si mie sa va cunosc,intr-o zi.
Si multi pupici papanashilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Imi pare rau, nu ajung la intalnire.....asa ca Erina, azi nu ma jos cu papanasii si dulcetelele.....o sa mai fie ocazii.Mi-ar fi placut sa o cunosc pe yaia si pe delfinas, ma bazez sa faceti multe poze.

Sanatate multa puilor bolnaviori.

La multi ani! papanasilor care azi implinesc 2 anisori,Riuji si Naoki

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna ziua!
Am revenit si noi din vacanta la mare. Am mai scris zilele trecute dar mergea greu si pana am terminat mi-a aparut o eroare si nu mi-a luat mesajul.
Noi am fost la Duni si totul a fost superb. A fost prima oara cand am iesit la drum cu Bogdan dar s-a comportat foarte bine. Dupa ce am ajuns si ne-am cazat am iesit putin pe plaja iar el care vedea prima oara nisipul s-a culcat jos si a inceput sa faca ingerasi. A stat la masa normala desi erau scaune de bebelusi, s-a balacit in piscina si mare , s-a jucat cu copii.
Noi am fost foarte incantati de Duni asa ca il recomandam cu caldura.
Inainte de a pleca in vacanta am fost la control la pediatra. Are 95 cm , 11.500kg. Acum dupa ce am revenit din concediu au inceput sa apara si alte progrese. In fiecare zi apare cu un cuvant nou, a inceput sa manance putin mai bine. Acum mananca cu noi la masa.
Noi am fost foarte incantati de Duni asa ca il recomandam cu caldura.
Trimit repede ce am scris ca sa nu pierd iar mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Fetelorrrr !!!!! Vine bebe2 la noi
Nu am spus inca la nimeni (in afara de taticu' care e ) asa ca spun la toata lumea buna de aici.

Nu scriu, dar va citesc si va stiu, sa stiti !

Daca e draguta cineva sa ne treaca pe listuta: DPN 18.03.2010

Sanatate si numai ganduri bune

de Sasha Gabriel 14.09.2007

http://community.webshots.com/user/Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

alice - sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si bb sanatos!
de ce mi-era frica nu cred c-am scapat.s-au strans niste nori....nu cred ca mai venim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Valentina cum e baiatul??
Rox ma bucur pt tatal tau, multa sanatate in continuare si refacere rapida. Cu bona e ok. Am mai testat una. care era cam nebuna... Fosta profesoara, careia a trebuit sa-i explic 2 ore de ce vreau buletinul ei. Asa ca am ramas la femeia simpla, fara fitze...

Maine ma duc la biopsie. Asa ca tineti pumnii.

Mergi la inceput