Prietenie la plezneala *58* - De rasu plansu

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
pai uite , ca din cauza la Sebiutzu nostru ca nu stiu nemernicii astia ce sa ii faca si nici nu semneaza E112 si nici banutii nu s-au strans ... si , si ...

vai de zilele noastre...numai pe mana la niste doctori tembeli sa nu ajungem ca murim cu zile.
si ma oftic de mor cand vad doctori care atunci cand nu mai tine de competenta lor, nici nu te lasa sa mergi mai departe, sa te recomande la altu mai stiut, mai documentat. imi vine sa-i

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

exact
si cu asta ramanem , ne vine sa ... in loc sa mergem sa le luam capul de pe umeri la nenorociti

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

da tu ce crosetezi kari? de mancare ce mai faci bun?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

IO? io? ce sa crosetez...m-a mancat la deste si am scris la subiectul "cum e in RO?"....a, nu mai fac nimik mancare...azi e zi fara mancare!, care ii e foame, sa mearga la ma'sa acasa....

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

karino....a venit caldura maica si la tine de te-ai nervizat asa?? cum adica sa se duca la ma`sa? pai kupii or sa vina la ma`sa lor, adica la tine

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neata stilatelor pe la pranz si un ceai rece de slabit asta servesc eu azi.

Despre cat de dobitoci"este" unii si cat de scump ne costa pe noi astilalti mai bine sa nu vorbim ca nu terminam never ever.

O sa intru si eu pe subiectul lui Sebi sa vvad cu ce pot ajuta si eu.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Cu permisiunea stilatei noastre Irina, care nu-si mai vede capu de varuieli, masinute tamponate, caldura dar si vreme innourata, va postez asta:

Din lipsa de fonduri suntem nevoiti sa vindem de urgenta urmatoarele obiecte care le-am primit de la o sponsorita creata:
Ciorapi cu pedale
Cutit cu luneta
Topor cu amortizor
Harlet cu GPRS
Blana de sarpe naparlit
Galeata Puma cu antena
Grebla Nike cu hands-free
Adidasi cu bretele
Chiloti Reebok cu gluga
Lant cu tuner FM
Set schiuri cu remorca
Nike-uri Puma
Hartie igienica second-hand
Ob-uri ninja
Caine indopat cu magiun
Role decapotabile
Mentionam ca toate obiectele sunt noi si 100% originale … de firma… din China. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze pentru a negocia pretul.

deja au fost licitate 2 produse: blana de sarpe naparlit pt mine si chilotii cu gluga pt Irina....Va asteptam la licitatie!

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu licitez pt cutitul cu luneta imi trebe pt soacra-mea

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

uite ca am uitat cutitu...ca si asa vin lighioanele din strainataturi
dar am eu altceva pt ei

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

supralicitez cutitul si licitez toporul ! Nu incercati sa top me, ca sunt in stare sa-mi vand ficatul pentru ele !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

ai aparut ratacitule?? ia zii pe unde fusai, unde te-ai mai plimbat, ce ai facut. ai lipsit cam multisor sa stii. asa ca baga si tu un raport ceva, ceva poze daca ne pui noi nu se suparam.
pt tine eu renunt la cutit. toporu nu-mi trebe

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput