Prietenie la plezneala *58* - De rasu plansu

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Salutare!!!!
Va duc dorul. Ce mai faceti? Va faceti de cap fara mine? Multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Miha 007,andata si Dodolica...m-am bucurat sa va vad,pe andata am vazut-o primash data....vorbesc de poze,da?Si sunt taaaare incantata s-o cunosc pe Ioana,s-o revad pe Andreea de Miha 007,pe balerina Isabella si pe flacaiasul donu' Bogdan de Dodolica....

Delphinasule...saru-mana ,dragule...ca ma bagi in seama....iote ca incep sa merg in serpentine deja,ce curbe?!Imi vine si mie apa la moara,ca doar era si timpul....deja e spre superlativ si sper ca maine sa mi se comfirme asta....Mai am o tura de confirmare pe sambata si pot spune cu gura maaaareeee,precum broscuta din banc...,ca viata e portocalie!

Tzuculesc toata gasta de plesnite....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

ntz,ntz...ce ma fac eucu voi?
fetelor,azi am facut si eu prima data pe anul asta,baie in mare...a fost wow...n-as mai fi iesit din mare...desi batea un vanticel cald,era destul de placut....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

deci treaba cu catalogl merge...ok...deci de acum fac prezenta saptamanal. asa nu se mai poate.
mihaleo si nu te-ai sau te-a dus unde i-am urat iuliei sa o propteasca apele din capitala
acum eu am venit de la si nu am consumat decat ca sa se simta undeva.
v-am zis ca max s-a prins de cumatru cu un coleg de-a lui?? ma lasa memoria zau de acum.... ma duc sa o caut prin pat

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

neata stilatelor. ne revergoram si noi azi??
va las cat cuprinde, multa si va doresc o zi racoroasa. la noi deja ploua asa mocaneste.
u all

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo ce se aude asa? meeiii, mai incet...oi fi io putin surda...da la sunetele astea se trezeste toata Europa.
...asa, ce ziceam....

aaa, io spun "prezent", ca zilele astea doar io am semnat pe aici mai mult.... sa mai spuna si alte stilate ce fac....

azi presmit o zi lenevoasa....

ma duc sa caut cafeaua....

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

careva mi-a furat cafeaua....

oi fi baut-o si nu mai stiu???

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

karino pt prestatiile tale dese o sa primesti un premiu zpecial
pofteste aici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Buna dimineata!
Spun prezent si eu la strigarea catalogului. La munca este bine, o sa devin o fotomodela ca am de urcat scari ca sa ajung la biroul sefilor, asa ca...traiasca sportul!
Am avut razbel cu socrela si a avut nevoie de trezire la realitate, pe care i-a servit-o sotu.
A venit masina ieri, o ridicam vineri din service, aseara i-am zis lui Vio sa ramana si el sa doarma in ea in service.
In rest, bine sanatosi, azi se duce cumnatica la doctor sa vad daca imi face o finuta sau un finut.
Pup la toata mahalaua!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

'Neata zuzici
am aflat ca merg la mareeeeeee....da unde ma duc? ...la plesneala ...help me fetele ...gasesc ceva la fatza locului sau dorm in camp ?

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput