PRIETENE FARA TITLU (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moama mi-a dat niste variante ... Alison si Dalton ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Moama mi-a dat niste variante ... Alison si Dalton ...

Stai ca inca daca pui pentru tine doar Andreea si Tino iti iese ... Esmeralda Da' pe tine te mai cheama si Sonia.Pe Tino cum il cheama de ti-a iesit asa?

MONI 34s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Si faza faina am vrut si io sa vad cat de ideal e numele meu si cand am trecut numele lui mami din buletin , s-a oripilat pana si site-ul ala de s-a blocat Intr-o traducere aproximativa,mi-a dau un mesaj gen: "asa ceva nu existaaaa!!!" In buletin maica-mea e trecuta Varvoara - opera bunicului Bunica-mea s-a luat de cap cand a vazut asa opera. Oricum f.f.f.f. putini stiu de numele asta,ca de mica au strigat-o exclusiv Viorica.

MONI 34s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

'Neata

Pe Tino nu il cheama Tino ... asa doar il strigam
Am pus toate numele mele si cu toate nu mele lui si a iesit ca la mami tau .

Mergi la inceput

Buna ziua gagici!
URSULINA ma gandeam eu ca nu asa il cheama in buletin.

Eu stateam bine-mersi intinsa langa Diana care doarme,cand deodata am sarit in sus: o impunsatura ascutzita si rapida fix in burta in dreptul buricului Am luat un no-spa,dar asta numai contractie nu cred ca fu. Ca acum cum m-am ridicat, vad se misca Tudor ceva de groaza.Dar nu stiu ce pozitie mai are,ca ii simt piciorusele/manutele cand in dreapta sus,cand in stanga sus.O sa vad io,ca mai vreo ora si am plecat la control.Mi-e groaza sa ies din casa pe caldura asta

Diana a fost la hinte/tobogane/groapa cu nisip si azi.Bine ar fi fost la strand,dar ce sa facem ... Cum azi a aparut cartea cu Alice in tara minunilor,i-am citit-o acum la amiaza si m-a exasperat din minut in minut cu "DE CE-URI?" Si ce raspunsuri se pot da la asa o carte? Macar asta imi place,dar aseara m-a pus sa ii citesc iar Peter Pan ,dupa care nu ma omor deloc.Mai nou tot din astea noi din seria Disney isi alege de citit seara.Spre disperarea mea ca desi-s frumoase,se cam abat de la textul original.Dar ei nu-i pasa,vad.

Acum imi bat capul sa merg pe la bazinele/piscinele din Arad ca sa ii gasesc un profesor de inot.Particular.Ca din cauza cifozei nu e indicat decat inotul pe spate,deci tot n-ar putea face curs la comun si daca ar fi pentru copii atat de mici.Am vorbit la telefon cu una de la bazinul unde am invatat eu pe vremuri - dar la ei e in renovare anul asta - si ea mi-a zis ca nici acolo nu ii iau sub cinci ani,pentru ca sub varsta asta,mai mult de 15 minute nu pot face cine stie ce cu ei.N-au nici rabdare si obosesc repede.Asta cu rabdarea cred ca e relativa - pai n-a stat Diana trei sferturi de ora la coada sa fie pictata pe fatza? Din proprie initiativa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola ,
La noi e o zapuseala de mori , a plouat de cateva ori vreo 5 min si e o umiditate de innebunesti. Am o lene in mine , toata lumea doarme , ar trebui sa fac curat dar imi lipseste cheful .
Moni, pai noi consideram ca suntem aici ca intr-o vacanta prelungita . Adevarul e ca nu suntem f. stresati si mergem sambata -duminica toata ziua la mare si in restul saptmanii inca o data sau 2 ori , deci 3-4 zile pe sapt la mare . daca ne-am duce intr-un ciˇoncediu am sta vreo 7-10 zile si apoi nu am mai vedea marea un an sau mai mult . Asa ca prefer as amai bine ca acum .
Am avut niste draci saptamna ttrecuta , am vrut sa fac un curs de o saptamana, dar era toata ziua de dimineata pana seara , si au inceput inscrierile in 1 iulie si s-au si ocupat toate locurile in aceasi zii . Eu in 2 iulie cand am sunat era totul complet , asa mi-a fost de ciuda .
Asta e , poate de ciuda vin in Ro si stau cu o sapt mai mult .
Bee eu nu vad o problema ca Razvan nu vrea carne , lasa ca e mai bine cu legume. Dar daca mananca cremevusti si derivate tot e ceva. Clara e invers sunca si alte prostii cat se poate , restul pauza.......

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Moni, bine ca mergi la control ca ma speriasi. Asa impunsaturi am avut si eu..si am nascut. Doamne feri sa nu fie si la tine asa.
Diana mea ma tampeste cu Peter Pan. Daaa...si cu Frumoasa Adormita. N-as avea eu ceva impotriva, dar sunt lungi al naibii, prefer sa-i citesc cateva mai scurte. Bine, ea are si filmul cu Peter Pan si in fiecare dimineata se benocleaza la el in timp ce-si bea laptele. Acum, trebuie sa ii pun pe Alice din nou.. Nici eu nu mai suport de ce-urile. Frate, ma tampeste de cap. Ori nu-i atenta, ori e sadica.
Ea coloreaza toata ziua. Si picteaza. Si acum a primit un puzzle de 160 de piese de la varul ei. Cand se scoala, trebuie sa-l facem impreuna, ca e prea mare pt ea.
Vezi ca asa era nepotul meu, crizele existentiale , au inceput pe la 3 ani si ceva, vreau aia si ailalta si tipete etc, de se lua sora-mea cu mainile de cap. Pana atunci fusese ok cu manifestarile, mai striga, dar in limite rezon. Apoi...niste imbufnari pe el, niste nervi, daca nu era cum vroia domnul, naspa. Trec si astea, are acum 5 ani si jumatate, e bine-mersi.
Maine ma mut la Cenei. Azi am spalat frigiderul, trebuia sa o fac. Acum imi pregatesc bagajele si maine dispar din Timisoara. Alt aer e acolo, livada, campul de grau si maci, vulpi si caprioare (asta pana nu recolteaza tot), avem balta cu peste si in general, loc de joaca fain pt ea.
Jani, n-ai talent la povesti? Si ce daca? Ii citesti, ii place Carlitei, nu? Eu inventez povesti moralizatoare, desi in ultimul timp nu mai e nevoie, realmente e cuminte. Parca s-a schimbat de la moartea soacrei, nu stiu cum, dar ceva e.
La noi tot sotul e mai vorbaret, dar acum a amutit, ca o pasare careia ii pui patura pe colivie. Eu fac un efort si-l mai antrenez la discutii.
Anamaria, ce de chefuri pe la voi, numa intr-o fiesta o tineti! E fain asa...cum e Clarita, s-a bronzat dupa atata soare si joaca la nisip?
Ce urat din partea musculitelor alea, sa va deranjeze.., daca o musca pe fetitza cred ca era rau, daca tie ti-a facut asa o reactie..brr.
Da, ne-am ales cel mai "bun" moment sa ne lasam de fumat, cred ca era ca o ispasire pt el, maica-sa a vrut sa nu mai fumeze, demult il ruga, acum i-a facut pe plac. Sincer? Eu astept sa calce pe bec. Nu-i zic nimic, nu fac nici un gest, dar daca el se reapuca....mama-mama ce voi recupera. Stiu, sunt dilie, acu' trebuie sa ma suportati si asa. Macar virtual.
Ursu, eu una iti tin pumnii sa se prinda cati vrei tu, unul, doi sau trei...sa te ajute Dumnezeu sa ramai gravida! Stiu cat iti doresti.
Bee, eu mi-as dori ca Diana sa pape vegetale. Daaa. Ea nu si nu, carne. Si nu mai vrea de pui draga, doar porcul ii place. Bine, e muschi, carne macra, dar cum sa-i dau zilnic?? Asa ca inlocuiesc cu vita, buna rau si aia. Daca Razvi mananca fasole, oua etc, are proteine, na. Creste el si va papa si carne. Da-i carnati daca vrea, eu ii fac Dianei o data la doua saptamani, de gust.
A mea nu mai face crize, am scris mai sus. Dar eu n-o inchideam in camera. Nuu. O ignoram cu desavarsire sau ii distrageam atentia, dar parol ca nu mai functiona ca pe vremuri, a crescut si s-a smecherit al naibii.
Ioana, deci asa cu casa de asigurari. Oricum era mult si daca ei plateau o parte. Plus medicul cu care nasteai..Lasa, nu trebuie sa-ti para rau, a fost ok si la spital din cate zici. Nu mi se pare mare suma pt recoltarea de stem, foarte bine ca ti-ai facut-o.
Azi vii acasa cu puiul? Sa te odihnesti si sa prinzi puteri pt alaptare, nu cumva sa faci treaba prin casa, las-o pe mami tau sa se ocupe. si toate cele bune!
Denisa, scrie ceva, unde ai disparut asa? Cum sunt copiii, s-au acomodat in Romania? Vorbiti pe net? si voua!
No, iar s-a trezit Dia, doua ore a dormit.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Am revenit azi noapte la 1.30,nu vreti sa stiti ce aventuri am avut sa caltorim, la vama am stat peste 1h sa ne intorcem d ela americani ca fiidn duminica si pt ca fusese long We toata lumea se intorcea- acum descarc si pozele in drop,intre timp am pus ce am primti de la ai mei de la ziua lui Alex- ne-am facut mari,de acum incepe greul
Revin cu poze din state si detalii ca am de lucru pe aici destul- pupici la toata lumea!
http://www.dropshots.com/andreeam#

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Noa, vestea pe scurt si de baza e ca pot naste in orice moment si tot intr-o ora ca si cu Diana
Revin cu amanunte dupa ce termin de bagat inghetata asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-pai e buna vestea,dar baga amanunte ca poate apoi scriu si eu ca m-am mai eliberat momentan.A si am pus si cateva poze din state acuma.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput