PRIETENE FARA TITLU (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Si eu o noapte horror. Dupa ce ca m-am culcat cu greu dupa 1, pe la 2 m-am trezit in plina furtuna. Iar scos cabluri din priza, strans rufele de pe terasa, cautat chibrituri ca sa le am in caz ca pica curentul (a picat evident, dar doar pentru vreo 30 minute). Si toate astea intre niste dureri infioratoare de oase si de burta. Am ajuns la concluzia ca sunt reumatica. Am dureri, numai cand vine ploaia/ furtuna. Razvan saracul nu putea dormi de mine, fiindca nu-mi gaseam pozitia.
Moni, vreau sa stau la rezerva platita, in care sa fi doar eu cu Radu. Asa am facut la Razvi si a fost muuult mai bine. Placenta previa? Sa speram ca vom fi ok. Si la Anuska fu cam previa si n-am nascut mai repede.
Ana mea a venit de la socrii cu sute de muscaturi de tzantari. SI ei cica nu au tzantzari ca nu-i musca, deci n-au nici plase! Acum vreo luna am fost si cu RAzvi si mi l-a ciuruit pe el, ca era mai mic si mai dulce! Ana e acum la un desen animat cu Barbie.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA tin pumnii
BRANDUSA si eu am reumatism no problem La noi n-am auzit de rezerve platite.Sunt pentru cele cu cezariana camere cu doua paturi si pentru restul camere cu mai multe paturi dar si cu doar doua,cum am nimerit eu. Nu stiu cum de ... probabil pe post de premiu ca au scapat rapid de mine

Io numai ce aterizai.Am fost cu Diana la locul de joaca de peste drum,eu am stat mai mult in balansoar mai la umbra deci,dar tot muream de cald,desi bate vantul.N-am stat mai mult de jumatate de ora ca n-am dus si jucariile de nisip cu noi si de hinte/tobogane s-a plictisit repede.Ne-am dus la mami apoi,cu mici ocoluri prin piata - la tarabele cu haine/jucarii si in vreo doua magazinase.Numai bine mi-am gasit si cumparat o camasa de noapte cu bretele,turcoaz deschis.Am mancat la mami si pe Diana am lasat-o la ei pana diseara.
Mami colac peste pupaza se pune si imi mai si zice ca ea nu crede ca apuc io sa nasc in august,ca precis oi naste in iulie,ca am burta prea mare si ca precis a gresit medicul calculul Deja ma chestiona ce si cum o sa fac cu botezul ... iar cu asa ceva??? N-am chef.Cel mult fac fix ca si la Diana in familia restransa la minim.
Tudor continua sa ma impunga in toate directiile,mai nou si ziua e tare activ.Abia m-am tarat pe drum,asa ca merg in pat acum sa ma odihnesc.Sper sa reusesc ca mai am dupa aia destul de lucru la acte.

MONI 34s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,,
Ursu-tinem pumnii sa fie bine cu bebele prins acolo.
Bee-imi pare rau ca esti asa reumatica, ai grija de tine.
Moni-ma enervai numai cand am citit ca desi ti-a fost rau noaptea, tot ai plecat de acasa cu Dia,dar GHITA nu o putea duce el-cred si eu ca ti-a facut mama ta capul mare, ca stii ca treb sa mai stea acolo Tudor macar 3 sapt,asa ca stai in pat,lucreaza cat poti,ia um laptop dc ajuta si gata.Ai grija de voi, te rog
Ana- f.f aine pozele si voi 2 mai ales
Mira- si pozele voastre f. faine.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Fetele-multumim pt comentariile din drop, am mai pus poze noi dar treb sa verificati din Iulie incolo, ca se incarca in fctie de data pozei
Legat de job,acum is ofticata ca nu stiu ce au facut programerii de la IT, de la firma care ne host website si nu pot lcura si modifica-uitati unul din proiectele facute d emine:
wwww.clubcoffee.ca
Mai ce liniste e pe aici, dar ce faceti, sunteti afara,la shoppping,dormiti,mincati inghetzata?

Mergi la inceput

DENISA hai ca vin io in clubul tau de cafea,numai ca intai sa ling niste Finetti p-aci ca mi s-a pus pata.N-am mancat de-un car de ani (vorba vine ...).Am o cutie de 400 g deci am combustibil pana diseara

Am stat in pat pana acum ba chiar am tras un pui de somn,dar cam in aceleasi conditii ca azi-noapte: contractii,intzepaturi in col si loviturile si zvarcoliturile obisnuite.Cel mai tare ma doare cand se zvarcoleste p-acolo.Ba m-am trezit la un moment dat si cu picioarele amortite,cred ca nu mai trebuie epidurala - e suficient sa stau 5 minute pe spate ca amortesc

Mi-am facut niste poze la burtoi,iar la cea facuta din fatza in prin plan, arata burta fix ca un balon ce sta sa pocneasca Si pare ca imi impinge si in sus.Cand era chestia aia cu coboratul burtii ca nu mai stiu? La Diana aveam altfel de burta nu asa tzuguiata,era mai lasata din start si mai lata cumva.

M-apuc de treaba acum.

MONI 34s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

DENISA n-are mami bai ca am iesit p-aci prin imprejurimi.Ea cand zicea sa stau mai p-acasa , se referea sa nu ies din oras cum ar veni,gen cum fusai la Felix.Nu legat de-asta a zis ca n-apuc nascarea in august,ci asa in general - mai ales legat de marimea burtii.Cu Diana daca ti minte,abia se vedea ceva pana in luna a saptea,pe cand acum ... Tu n-ai avut burta mai mare cu Alex?
Culmea ca desi burta e cata e ,kilele stationeaza am doar 65 inca.

Mergi la inceput

Moni-burta nu a fost mai mare cu A, a avut alta forma, mai sus si mai lunga, fata de cea cu Emma care era jos-mi-am dat seama pe pantaloni,ca unii faini care i-am purtat cu E nu i-am putu pune deloc pe mine cu A-deci inseamna ca tu ai lichid mult si nu cred ca mai ajungi la 70 cum sperai tu.
Mai si nu mai zi de Finetii ca eu sunt la regim-adica NO dulciuri,desi diseara mergem la un restaurant dupa ce sper ca luam gresie de pus la cabana, ca maine o taiem acolo si aniversarea casatoriei e pe 10( si am zis sa il scot pe scorpia mea la un restaurant fain unde gasim de toate).
Restul pe unde umblati?

Mergi la inceput

DENISA l-ai convins sa puneti gresia aia? Bravos! Lasa mai cura zici ca tu esti grasa-graselor
De lichid (amniotic) chiar nu stiu,la Diana era cam la limita de jos,acum nu mi-a zis nimic medicul.E cam scump la vorba,daca nu il intrebi nu se streseaza sa iti zica amanunte.Daca te refereai la lichid in general in organism,la Diana am avut cred ca mai mult decat acum.Dar mai am timp sa ma umflu - sper Ca teoretic mai am o luna si ceva inainte!
INGRID tu bantui numai prin drop? Poze n-ai facut pe-acolo? Mai zi-ne ce face Diana! Diana mea iar mi-a zis ieri: "MAMI CAND IESE BOBO MELGEM LA DIANA DE LA TIMISOALA SI IL DUCEM SI PE EL" Cred ca acum s-a convins ca pana nu iese odata "bobo ala al ei" nu mai pupa vreo plimbare

Mergi la inceput

Mi-am amintit sa va zic de Diana.Ieri a luat mami diverse de la magazin pentru ea pufarin,pufuleti,napolitane,ciocolata - d-astea.Si Diana in fatza blocului se arunca pe ele,ca n-are rabdare.I-a explicat mami ca atunci cand mananca in fatza blocului trebuie sa dea la toti copiii - ca si ea e pofticioasa si daca nu i se da mai si zbiara ca vrea chestia respectiva.Ei bine,a impartit si din pufarin si din restul produselor copiiilor din zona,dar cand s-a apucat de ciocolata,n-a vrut deloc nici macar sa le dea sa guste un pic,ba se apuca si mai si zice ca : " SA ISI CUMPELE !" Zice mami ca o ruga si saraca Mara prietenutza ei si asta nimic ... nu voia sa ii dea Si nu era asa de egoista pana acum.Asta mai lipsea dupa ce ca e obraznica foc.I-am zis lui mami ca daca se mai obrazniceste cu ea in fatza blocului,sa o ia si sa o duca frumusel sus,ca a doua oara nu mai face dupa aia ... Din pacate mami nu e asa de drastica si Diana profita din plin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni, nu cumva Diana de aceea este din ce in ce mai neascultatoare?
Eu am observat la Raisa, a avut o perioada in care a stat mai mult cu maicamea si moama ce isi luase nasul la purtare.

Denisa super site-ul, nu inteleg tu l-ai facut sau doar il refaci?
Spor la treaba cu montarea gresiei.

Bee dar voi nu aveti paratrasnet si protectie impotriva fluxurilor de energie? Chiar stai mereu sa te trezesti ca sa scoti tot din prize? Si de ce doar tu?

Mergi la inceput