Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)
Raspunsuri - Pagina 11
Dana15 spune:
Intrebam mai sus pe Selen..daca bebe nu se intoarce pana la 32s, asta este? ne luam gandul de la nastere naturala? oare nu ar mai exista sanse sa se intoarca pana la nastere?
Ca de este asa, incep imediat sa pun castile pe pubis si sa stau in patru labe
..ee, nu chiar imediat, de prin 28-29s![]()
La multi ani UKA!! sa fii sanatoasa si voiasa!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
iuliapapusa spune:
[url=*http://family.webshots.com/photo/2155607090104955882goxaLL*]burtica. O iau si eu pe urmele lui Dana15 poate-mi iese
+25 cu
Stefania Gabriela
iuliapapusa spune:
Nu-mi iese.Am pus stelutele alea asa trebuie? Deci am facut asa am scris [url=*http://family.webshots.com/photo/2155607090104955882goxaLL*]burtik
+25 cu
Stefania Gabriela
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Nu-mi iese.Am pus stelutele alea asa trebuie? Deci am facut asa am scris [url=*http://family.webshots.com/photo/2155607090104955882goxaLL*]burtik +25 cu Stefania Gabriela |
deci formula:
[url=*link*]papusa[/url] , dar in loc de * sa pui " si iese

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
4 body de la tati
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa burtik +25 cu Stefania Gabriela |
perfect
felicitari 
alta burtica delicata
cum reusiti fetelor? 

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
selen80 spune:
Aida, asa este, nu e f mult, si orice ar veni in plus, merita din plin pt linistea noastra, sa nu stai cu stres, in tp travaliului sa te gandesti ce, cat, cui am dat/n-am dat, da aia de ce urla la mine ca parca i-am dat etc etc.......plus ca il stiu pe al meu sotz, este f temperamental si deja mi-l inchipui cum se cearta cu toata lumea pe acolo, si uite asa o experienta minunata pt amandoi se transform intr-un cosmar......
cum se zice, dai un ban da' stai in fatza ![]()
f dragutze hainutzele...imi plac toate, dar e haios ala cu i'm gorgeous until i start crying
am vazut la tv unu misto, scria pe el: ruthless and toothless 
apropos, am fost ieri prin marvimex (cred ca-l stii, daca nu, sigur stie mama ta..) sa-mi caut papuci (mi-am gasit in sfarsit, cum nici nu speram, cu o banda elastica deasupra, deci mi se pot umfla picioarele in liniste de acum
) si sunt O GRAMADA de magazine cu hainutze pt copii! sunt sigura ca printre ele sunt si multe de calitate mai proasta, dar in acelasi timp sunt destule si cu lucursoare bune...de-abia astept sa ne intre salariile sa ma duc la spart bani pt manechina noastra 
30+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni