ce parere aveti despre....tanga

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ani buni am purtat numai tanga, pana la sarcina, cand din gauza kilogramelor in plus nu ma mai simteam confortabil, ca deh, astia sunt marimi universale, nu se fac si pt balene Asa ca m-am dezobisnuit, sau mai bine spus, m-am obisnuit repede cu comoditatea, si acum ma cam chinui sa-i port, dar pt ca nu imi place sa se vada dungile, ii port asa. In schimb in casa, si mai ales in timpul noptii, nu pot sa-i suport pe mine, port boxeri.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hi hii.....daca ma intrebai acum cativa ani eram asa entuziasmata sa iti dau un raspuns : pro tanga. eheiii uite ca dupa ce am purtat cativa ani buni (nu conta materialul modelul sa fie frumos ) uite ca am ajuns si eu in sfarsit sa imi doresc comoditatea (vorba annei). zilnic port doar tanga si doar de bumbac dar pe timpul noptii si in perioada "nasoala" a lunii nu ii mai suport.... am trecut pe boxeri.... sper ca, cu trecerea anilor sa nu trec pe "bugigai"

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

annababy-sa stii ca tanga se fac si pentru balene
eu sunt destul de grasa si-mi cumpar tanga,dar nu din Romania...si chiar mi se par comozi in comparatie cu chilotii care chipurile iti imbraca fundul dar la cea mai mica miscare mai activa iti intra undeva si apoi chin sa-i scoti...Traiasca TAnga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

exact! chilotii normali iti intra in fund anyway si p-aia ii simti, frate, ca ie grosi!

Viva thongs! mai precis "G string", din aia cu atza in fund...pe aia nu-i simt deloc si sint minunati cind port pantalon cu talie joasa (nu se vad)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Tanga pentru femei, categoric da, tanga la barbati, categoric NU! Mi se pare foarte.. gay-ish, sorry.. Sunt prea.. feminini.
Dar, nde.. gusturile.. sau mai bine zis fanteziile? nu se discuta

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

eu port de bumbac, chiloti normali, insa nu i-as numi cu manecute, pt ca nu sunt cu manecute:) Pielea nu imi suporta alt material decat cel din bumbac, am avut chiloti si cu 5% elasten si aveam probleme "jos". Tanga chiar nu i-as suporta sa ii simt in fund, si din cate am inteles persoanele cu predispozitie la hemoroizi nu au voie sa poarte.(tanga)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

da-i naibii de hemoroizi ,sa nu mai iasa afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Marius ,vrem poze ...sunt sigura ca te-ar aranja o pereche din link-ul de jos, pe albastru http://www.bikinini.com/mens-swimwear/mens-swimwear-animal-micro-tanga.html

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Eram plina de draci, dar m-ai binedispus...am ras cu lacrimi ... Doamne, unii chiar n-au simtul penibilului Baiatu' asta e bun sa scrie la subiectul despre cum ne epilam in zone intime.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

eu urasc tanga.tot imi vine sa-i scot din.
eu port din aia de baba,din bumbac mamica,din bumbac.cand e nevoie punem si tanga.
si tot sesi sunt si in chiloti de baba...ete facusi trei cupii

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Numai si numai tanga, in toate perioadele posibile (kiar si alea [:P], kiar si cand aveam 87kg si eram insarcinata (erau uriasi ).

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput