Cosmetice marca WELEDA - 2 game?!

Cosmetice marca WELEDA - 2 game?! | Autor: Adriana mica

Link direct la acest mesaj

Datorita referintelor excelente pt produsele de copii din aceasta gama, am decis sa incepem sa le folosim si noi.

Am gasit mentionate pe forum cateva site-ri din RO care le comercializeaza. Ambalajul in schimb difera de cel gasit pe site-le oficiale; este posibil ca produsele sa fie identice, sau sa fie vorba de o gama diferita.

Stiti cumva daca este vorba despre aceleasi produse? Eu vad ca acestea au pe cutie o "bulina" care certifica faptul ca sunt 100% naturale.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

poate este un logo pe care l au adaugat recent pe ambalaj ptr a atrage clientii. Dar si celelalte sunt 100% naturale. Eu chiar am cumparat sapt trecuta cateva produse si nu au bulina respectiva, dar pe spate scrie ca nu contin coloranti, conservanti, uleiuri minerale si parfum. Eu am ajuns la Weleda acum ceva timp cautand o pasta de dinti safe, din plante, sa nu mi fac griji daca o mai inghit accidental.
Au produse excelente si ptr adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi,

prin definitie produsele Weleda sunt biologice, asa ca le puteti folosi cu incredere. In Germania Weleda e cunoscuta ca o firma de produse naturiste, in ultimul timp a mai expandat, inainte o gaseai numai in magazine bio sau naturiste.

cristina

www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

Servus Adriana,

eu am pentru fetita mea, dar si pentru mine multe produse Weleda, pe care le cumpar de aici, din Germania. Aici nu au bulina aia verde, ci doar o sigla BDIH (un certificat de calitate bio pentru cosmetice). In Germania, produsele Weleda sunt alaturi de Wala recunoscute ca cele mai safe. Mai sunt cateva linii de cosmetice bio: Logona, alviana, dar nu stiu daca sunt si in Romania pe piata.

Cred ca pentru piata americana este necesara o alta etichetare, de aceea unele produse nu seamana 100%. Cu siguranta insa cosmeticele Weleda nu contin conservanti si elemente sintetice nocive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumesc pt raspunsuri.

Am gasit un distribuitor in RO si am comandat pt inceput un lapte hidratant, o crema de fata si pasta de dinti, pt cel mic. De abia astept sa incepem sa le folosim, am vazut ca toti cei care o fac sunt extrem de multumiti de ele.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput