Copilasi din 2002 *62* Cu un licurici in suflet

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Robert a dormit joi noaptea la gradinta totusi, s-a razgandit in ultima clipa si de-abia am avut timp sa-i caut saltea, iam gasit una cu aer. Au avut program in seara aceea, au stat la foc de tabara unde au mancat carnaciori prajiti apoi au mers la o plimbare prin imprejurimi cu lanternele. I-a adormit una dintre educatoare cantandu-le la chitara. Dupa miezul noptii a venit o alta imbracata in fantoma si i-a sculat cu niste clopotei, unii s-au sperat, altii nu, dar fantoma a fot prietenoasa, a trecut pe a fiecare, le-a vorbit si le-a lasat un mic cadou. Au adormit iar cu povesti, iar dimineata au luat cu dejun si apoi am venit noi sai luam acasa.

Adela, nastere usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Laura, felicitari pentru mergareata!! Ce rapida a fost!

Sinzi, ce, nu ti-ar placea la Londra? Bakugani inca nu cumparam, desi ne tot roaga...

Cristina_C, ce dragut ca a dormit pana la urma acolo, dar fantoma??? Oau, Stefan ar fi avut filme cu asta mult timp...

Noi am avut o sambata incarcata cu probleme administrative si program de curatenie, care nu se mai termina... Matei ne-a tot pus bete in roate, asa face cand punem in functiune aspiratorul, e mort dupa el!!!

Duminica placuta sa aveti!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina C-frumos program au avut copiii.Robert nu s-a speriat de fantoma?Deloc?

Sanzi-n-am vazut decat bakugani in forma de bila.Exista si mari, cam cat un pumn de copil.Am cumpart si noi lansatorul, ca n-am scapat.
In total are 18 bucati si mai vrea.
Eiii, da' ma pune pe mine sa ma joc cu el.Fireste, eu sunt cu cei cu putere mai mica

Nico-deci Matei v-a ajutat la curatenie?! NorocosilorPresupun ca ati avut spor.

La noi s-a racorit bine de tot.Am avut o noapte cu ploi si insomnii. Nici la ora 3 a.m. nu mi-a venit somnul! O fi fost luna plina...?

O duminica frumoasa sa avem!!

Ps Adela

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Dodo, .Adela, nastere rapida si usoara, bb sanatos!Sanzi colicile nu trecura, mai degraba s-au intetit!Bakugani? Credeam ca doar aici e nebunia asta. Ce bine se vand! buna idee a avut cine i-o fi inventat ca nu a ramas in pierdere.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Intram si noi in club Bakugan.

Lucia cum mai sunteti??II dai ceva de colici..la noi a functionat ff bine Sabsimplex.

Dodo voi?Ce mai fac frumosii?

Adela nastere usoara

Sanzi cred ca e frumos sa ai casa plina de copii veseli..multumim de sprecieri,cat despre fetita prietenei tale sper sa se rezolve fara nicio intreventie.

CristinaC bine ca a dormit..nush daca eu n-ar fi trebuit sa ma duc sa-l recuperez inainte de somnic,si cand ramane la bunici o noapte imi spune de n ori ca ii va fi dor de mine...seara e mai greu.

Nico...Matei e un harnnicutz precis.

Cris cred ca puteam sta la taclale ca nici eu n-am dormit aproape deloc .

O duminica cat mai frumoasa tuturor

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Laura, nu gasim aici asa ceva, ii dam insa alt medicament dar nu ajuta foarte mult. Mai beau eu ceai de chimen si anason.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Lucia-inca un piculetz si scapati voi si de colici!
Tot pletos e d-nul Victor?

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina22
Lucia-inca un piculetz si scapati voi si de colici!Tot pletos e d-nul Victor?cristina si Andrei "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Daaa, si inca ce pletos, ozy style: http://family.webshots.com/album/573431549gNloax?start=12
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Doamne cat e de frumos!!
Ma uit cu Andrei la poze si nu ne saturam de mutrica asta perfecta!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Daaaa, un frumos Victor! Ultima poza e superba!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput