Copilasi din 2002 *62* Cu un licurici in suflet

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nicoleta, cu Garmastanul nu merge? Eu tare m-am necajit ca nu am gasit aici Garmastan.Dodo, votat si eu.Cristina C si ai mei au fost duminica la acelasi film si au venit cu o ditamai "galeata" in care ramasese o groaza de popcorn.Adela pai atunci mult succes cu naturala, sa fie ca la mine, rapida si usoara, fara complicatii.Sanzi, nu "te rade" mey, ca nu am uitat ce inseamna bb mic, din contra, chiar imi aduc aminte cum ajunsesem sa ies in fata blocului cu liviu la ora 2 noaptea ca nu adormea, incepeam pregatirile pe la 9-10 si el adormea intre 1 si 3.Apoi trezirile de tzaspe ori pe noapte pana in jurul varstei de un an jumate. Si in timpul asta citeam pe forum afirmatii de genul "bb al meu doarme singur in patul lui 4-5 ore legate" sau toata noapte si mi se parea de domeniul fanteziei. Oricum nu e normal ca un nou nascut sa doarma toata noaptea fara pauze de papa. Si uite asa am indraznit io sa sper ca la al doilea va fi mai bine. Sincera sa fiu cred ca e mai bine ca la Liviu pentru ca Victoras doarme si ar dormi mult mai bine daca nu ar avea colicile. Adoarme frumos seara, apoi papa si iar adoarme la 10-11 apoi dupa 3 ore se trezeste si papa si apoi colicile care il tin treaz doua ore si iar papa si iar se trezeste de colici, deci una peste alta e mai bine ca la liviu care a fost mult mai aitat noptile.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Dodo-votat!

Lucia-mai aveti putin si scapati de colici.Eu zic ca e rezonabil programul lui Victoras.

Nico-si eu zic sa incerci cu Garmastan.Va trece. Matei mai papa tzatza?

Cristina-si noi am vazut Ice Age3.E chiar foarte fain!
Noi cu scoala vom proceda la fel ca si cu gradinita.Il vom duce unul dintre noi si-l vom lua tot noi sau maica-mea.
In cazul vostru e aproape scoala, 10 minute de mers pe jos, e foarte bine.La noi nu e cazul, ca e mai departe.

Sanzi-felicitari stirbului!! Chiar esti curajoasa, vorba Laurei!

Laura-n-am ajuns nici noi la tenis.Ne-am dus sa ne sarbatorim cei 9 ani de casnicie!!

Oare pe unde colinda Katty...?

O zi frumoasa!! La noi e canicula!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Cristina da, mai papa... Biberon? Sa nu vaza...

Lucia, Garmastanul la mine a fost cam apa de ploaie... cele pe baza de lanolina imi fac bine, dar tot o folosesc de ceva timp si nika!! Tehnica e defectuoasa, stam lungiti si el vrea si pe burta...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Nicosunteti totali cu tehnica voastra
Sanatos sa fie.Inca e mic, mai poate papa!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22
Nicosunteti totali cu tehnica voastraSanatos sa fie.Inca e mic, mai poate papa!cristina si Andrei "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Chiar ca!Io cu lanolina aia nu m-am impacat.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
multumesc pentru voturile de ieri

Nico cum sa vrea biberon cand are mami asa bunatati

Imi acordati si azi votul :
http://www.dolarei.com/G-GG_5902.html

PS:Eu am mai mult timp ,oare am voie sa ma ocup de bazar pentru Ema?Oare sunt considerata de incredere?Ce credeti?Nu vreau sa gresesc...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dodo-votat!
De ce sa nu fi considerata de incredere, Doamne iarta-ma???
Cred ca Mari s-ar bucura!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

In detaliu acum: ne asezam unul langa altul, el apuca sanul (numai la stangul face asa, nu se impaca el cu aplecatul capului spre dreapta, asta e ), apoi isi aminteste ca nu e pe burta si, folosind mamelonul ca punct de sprijin, face o rotatie... eeee, minune mare pustiul asta! Hai ca-mi inchide laptopul...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
PS:Eu am mai mult timp ,oare am voie sa ma ocup de bazar pentru Ema?Oare sunt considerata de incredere?Ce credeti?Nu vreau sa gresesc...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

dodo_pui ...nu am cuvinte!
nu mai stiu ce sa fac! am o perioada urata, sunt cu psihicul la pamant! sunt nervoasa, nimic nu-mi iese...bat pasul pe loc si ma gandesc cum sa achit terapia luna viitoare
va multumesc ca sunteti alaturi de mine
nu-mi place sa plang dfar zilele astea fosrte irascibila am fost, vreau sa reusesc pentru Ema insa din pacate voita mea nu este suficienta...

ajutati la terapia pentru Ema pe DC
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129234

http://florina-emilia.blogspot.com
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna mamici si pitici,
o zi racoroasa si numai bine.

Imi acordati si azi un vot?