Copilasi din 2002 *62* Cu un licurici in suflet
Raspunsuri - Pagina 18
andy.p spune:
Buna dimineata.... ptr toata lumea..Crisfinally apuc si eu sa dau cafea,nu asa aratoasa ca cea data de Nina si Katty,da e
Ieri ne-am intalnit cu Cris&Andrei..nu mai trebuie sa spun ca Andrei e un frumos si un cuminte,ti-e mai mare dragul sa mergi undeva cu el.
Noi ne pregatim sa mergem la tenis,sper sa ploua ca nici asa nu stiu cum il duc pe Andy ca suntem singuri si Alexia a fost matinala asa ca pe la ora 10 ar trebui sa o culc
ici tuturor si un week-end minunat.
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
katty spune:
Neata, mamici!
Am ajuns si noi asearape la 11 jumate la Visi, Andrei nu dormea, dar nici nu stia ca venim, a fost o mare bucurie!
Sora si cumnatul ne asteptau cu porumb de lapte copt pe gratar si am stat pana la 1 noaptea la povesti cu bere si porumb!!!
Racoare, bine si apoi un somn binemeritat!
Azi n-avem nimic deosebit in plan, doar relax! Ne bucuram de puiul nostru si atat!!!
Pupici tuturor si un weekend minunat si linistit va urez si voua!!!
light spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katty Sora si cumnatul ne asteptau cu porumb de lapte copt pe gratar si am stat pana la 1 noaptea la povesti cu bere si porumb!!! |
my deviantArt Gallery
khristin spune:
Lucia, mai alaptez dimineata si seara si beau doar o singura cafelutza pe zi, nu mai mult.
Sanziana, mi-ai starnit amintiri placute cu Bahamasul, caci acolo l-am conceput noi pe juniorul asta al nostru . Tin minte ca fiind in decembrie am prins niste valuri mari cat casa, dar ne-a placut tare tare mult. Ne-ar place sa repetam experienta, nu stim cand ca ne vaitam de copil care nu sta o clipa si aia nu mai e vacanta
Katty, wow ce distractie acolo la voi
Noi pe aici avem weekend lung, inclusiv lunea. Ieri am mers la African Lion Safari in formatie completa, cand ma invrednicesc pun poze.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Nicoleta spune:
Salutare!
Multumim de urari, si voua la fel!!
Andrei, LA MULTI ANI!!!
Noi am venit azi de la mare (de la bulgari, ca mai departe nu ne-am incumetat...) si am vrut musai cu masina!
Va pup si mai intru eu!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
katty spune:
Buna!
Nicoleta, bine ai venit de la mare, dupa ce te readaptezi vietii cotidiene, asteptam pozici cu strumfii in nisip! Si, multumesc de urarile ptr. Andrei!
Lucia, cu siguranta n-am facut coada la bai! N-am avut niciunul nicio problema!
Khristin, ce weekend lung aveti...
Ieri dupa amiaza am plecat cu atevelurile la un picnic ad-hoc, a fost super-frumos, am stat vre-o trei ore, pana s-a starnit din senin o ploicica, de a trebuit sa strangem sa venim spre casa in mare viteza! Noroc ca a iesit gratarul, am jucat badmington, am cautat, gasit si mancat mure, a fost tare relaxant, noi si padurea!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
Nico-asteptam povesti si poze cu pitici
Katty-ce program fain!!Cred ca Andrei e incantat de ateveu'!
Ca zici de mure...mmmm, ce buna ar fi o praji cu mure!!!
O duminica frumoasa!! La noi se anunta vreo 33 de grade!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
http://community.webshots.com/album/573850479Ouuawe
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
sinzi_ana spune:
Nicoleta, super pozele!!!!! Cat de frumos e Matei!! Si pare atat de mare!!!
Katty, super picnic!!! Si noi mai plecam cu bicicletele asa ad-hoc pe traseele din zona!!! Dar acum e atat de cald...chiar si seara...ca nu prea mai avem chef!!!!
Khristin, poate am proiectat si noi ceva...ca de incercat...tot incercam!!!!...Desi as vrea sa mai astept o luna, doua...dupa sfatul dr din Ro...
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">