Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)
Raspunsuri - Pagina 10
Kitty spune:
Piiiiis piiiis piiiiis....
Mai fetelor...n-ati vazut nici o pisica? Nush unde a disparut...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
iunia matei s-a dezvoltat intr-un mediu "sanatos" de bucuresti in ultimele 8 luni. acum s-a dus sa-si curete plamanii la piscina. deci eu zic sa te muti la rahovica si sa vezi ce inalta se face si iarina. stii care e secretul? i s-a lungit gatul tot uitandu-se dupa un loc de joaca la noi in cartierul "care este". si picioarele tot asa i s-au lungit ... mergand spre locul de joaca ... adica mers pe jos pret de 3 statii lungi.
deci care doreste, care pofteste este invitat la piscina lui matei. 10 lei la mari si 3 lei la mici. la cei f mici nu le luam nimic.
mancare ... beutura ... va aduceti de acasa, ca e criza! ![]()
o zi buna!
pisikuta spune:
sint aicea, kitty! ascunsa dupa perdea!
ela, pozele frumoase, da' filmul cu tea m a cazut in fund pe doua randuri de ras!!
elenagiulia: arthurino, alt frumos paros si cret, sa ma iau de mana cu iunita ca avem o suferinta comuna. si socrela, taaare cum tura ea scuterul ala!
iunita: daa, are dreptate kitty, scrii cu influenta multa. eu, cand am citit patosul tau in privinta parului, mi am ros si niste sandale, tot de ciuda, si acu' tre' sa mi cumpar altele ![]()
jo: fericit mateescu, are cu ce sa si faca foame, fericiti parintii ca au asa fecior, cu asa vacanta si pofta de viata!(kit, ai vazut, ma, ce tarife au unii la piscina?
)
kittyluna, cand te lasa curelele apeleaza ma sa ti trimit un set nou
! ooof, pupa mama fata greu muncita si ncercata, cu mult sclipici o pupa, ca azi imi straluceste ceva prin creier.
rein, de 2 zile mi am propus, special ptr tine, sa incarc poze pe webshots(desi e muuult mai greu ca pe fish). daca n am reusit inca e numai din cauza varstei, ca ma misc mai greu. dar se apropie! despre al tau copil, ce sa mai zic, cand i am vazut desenele pe tablita am picat lata. lasa l sa se manifeste ca mai tarziu se va vinde pe bani grei, o sa ai privilegiul primilor pereti pictati de un talent deosebit...
gabi, si cand o sa ai parte de somn, o sa ti se faca dor de momentele astea de acum si de copiii minunati din poze, de varsta lor de acum...
martutz, zi cu anatomia aia a voastra!
ma, da' roxanes unde i?
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
norah
Everyday is the right day
pisikuta spune:
asta mi povesteste nora n fiecare seara, la culcare, pe langa ingerasul, catelusul, pisicuta si papusica. pe limba ei, of course..
da' v o dau si voua ca e haioasa foc!
In tara lui Mura-n Gura
de Nina Cassian
In tara lui Mura-n Gura,
totu-mi este pe masura.
Cand ma scol de dimineata,
Nu la sapte, ci la zece,
Vine-o tava cu dulceata
Si-un pahar cu apa rece.
Si dulceata zice: ia-ma!
Si paharul zice: bea-ma
Ia-ma!Bea-ma!
Usor de zis!
Insa gura s-o deschizi,
Nu-i deloc asa usor!
-Ajutor! Ajutor!
Lingurita, grijulie,
Imi deschide gura mie.
Ei, asa mai merge, zic,
Daca ma ajuti un pic!
In tara lui Mura-n Gura,
Am prieteni pe masura!
Vreti sa vi-i prezint cumva?
S-a facut! Poftiti incoa!
Asta-i Puiu-prinde-muste,
Asta-i Lica-vreau-galuste.
Asta-i Mita-straba-nas
Asta-i Duta-mielul-gras
Asta-i Sanda-somn in gene
Si-asta-s eu: burduf de lene.
toata-toata ziulica,
ati vazut? nu fac nimica.
si programul se incarca.
astfel, nu e de mirare,
ca ceva ma-mbie parca
si ma trage la culcare.
Ah! imi este somn de pic!
si-apoi, prea mult am vorbit cu voi!
cand vorbesc mai multisor
obosesc ingrozitor!
in tara lui Mura-n Gura
somnul repede te fura!
nici n-ai timp sa spui la luna
...Noapte buna!...
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
norah
Everyday is the right day
anaalina spune:
ARE MAMA O PRINTESA
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
RaisaFudulu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaalina ARE MAMA O PRINTESA Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007) |
si ce printesa

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
RaisaFudulu spune:
Ela ce frumoasa e cretulia...vai ce a mai crescu..iar de isprava nu iti mai zic am ras de am murit...despre suza nu t=stiu ce sa zic..lasa copilu asa ca o lasa-o ea
Iunia oauuu....imi era dor de mesajele tale...

Noi avem de anuntat 2 noutati...kaka la olita de 2 ori dar nu tot timpul dar pt noi e o performanta ca nici nu voia sa auda de olita...deci suntem pe drumul cel bun...nu vrea tot timpu dar e ok
A doua acceptat sa fie spalata pe dinti cu pasta pana acum urla de nu te puteai apropia de ea...si se freca doar cu apa si cand avea chef loasa pe altui sa o ajute
...incapatanata cat cuprinde ...dar sora mea pe care o iubeste enorm a reusit....si pe ea o asculta...dar dupa cea aplecat de la ea dupa o sapt pe mami sa o spele cu pasta...dar e inceputul...sa vedem la ce mai apelam ca sa devina obicei![]()
Mai dar Roxanes e in concediu ....am sarit eu peste mesaje sau ...
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
RaisaFudulu spune:
![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kitty Si pt ca azi e inmormantarea lui MJ, vreau sa va dau sa cititi ceva f frumos scris de Ddana la un subiect de pe forum. Aici pe la sfarsitul paginii e mesajul ei si mi se pare superb. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |
Kitty recunosc uitasem de ce iti multumeam....am cautat ceva ca nu mai stiam cand , stiam ca ai facut ceva care m-a impresionat dar nu mai stiam ce...caldura asta e de vina....pentru link-ul respectiv....nu eram inebunita dupa el dar nu merita......iar mesajul scris de Ddana e impresionant
Acu e bine?
Superba poezioara -poveste....am listat-o sa vedem reactii
PisikDiana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Siuta spune:
Multumim frumos pentru poezioara, Pisikuta !
E tare draguta, o sa ne straduim sa o invatam si noi.
Anastasia mea umbla cu niste cartulici cu poezii de Elena Farago ( sunt superbe) si a invatat Nelu, Catelusul Schiop si jumatate din Zdreanta .
In schimb nu reusim de loc sa invatam culorile ......of,of.Dar ne facem noi mari.
Si cu degetelul in gurita avem o problema. I-am cumparat solutie pt dezvat, dar e atat de amara, ca nu imi vine sa o folosesc.
In rest..ne sufocam in minunatul Bucuresti si asteptam cu nerabdare concediul.
pupam stupul si copiii frumosi
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
martutza spune:
Anatomia magarului din parc
In parc e u magarush gri pe care se balanseaza fimiu cu mare zel.Eu alaturi.
EL:mami magaushu ale ulechi luuungiii
Eu:da mama
EL:ale si ochii mali si abll
eu:da normal
EL:vezi mami ca are bua male si nas cu nali ca mine?
Eu:toate vietuitoarele au gura,nas,ochi si altele...sa poata trai si ele..sa respire,sa manance......
El:vezi mami magaushu are patu labe...nu are manutze si piciolushe..
Eu: asa e..toate animalele au labute cu gherutze sau copite
El(se da jos de pe magarush si se duce la coada):uite vezi,ale coada la cululetz.
Eu: pai si cainele are si pisica si ursu...sunt animale cu coada mai lunga sau mai scurta nu ti-am mai zis?
EL: ba da....(dupa 10 sec de gandire) mamiiii...da putza unde e?![]()
...Eu: eheee..la asta au uitat sa io faca
EL:mamiii..poate e fetitza si ale pasaica si nu io vedem ca e lushine...
Uite asa ma instruit fimiu in anatomia magarushului din parc
va pup cu mare drag
Iuniooo...daca nu ai mai munci atat mai vedea laiv ca avusei suvite..acu sunt cica aluna....ca-i mai buna...
pupe cu drag
Gabi ...votez cea mai minunata poza 29.
Ela asa si fimiu..o baga pe aia ca ia zis dr ca e mare si nu mai are pampers...cred ca il duc la dr sa-i zica si de suzi poate am succese sau succesuri (EBA)...super pictura...avem si noi si am promis ca nu zugravesc pana nu termina cu obiceiul asta...adevarul e ca mi-am dat seama din prima ca e pisica
..pup creatza
weekend linistit si plin de bucurii alaturi de cei dragi
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor