America (169)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

AB, imi pare rau ca ai ajuns la spital din cauza pacatosului de streptococ. Scapasi de el sau tot iti da de furca?
Pumba, cum fuse la LV? castigasi ceva?
Hilde, ce mai faci?
Alintaroma, poze frumoase ai adus cu tine?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Arminad vazui cupiii. Ai o fatuca asa ca o piersicuta. Ce varsta frumoasa. Mi-o placut cum la catarat pe funii o fost abandonat juniorul. Tu unde esti ca-s zapauca se vede?

Miere la cadouri nu ma pricep :( La al meu scap cu CD-uri de muzica clasica, dar trebuie un an de zile sa sap sa stiu ce-i place. Greuuu.

bAly multa bafta la interviu. Eu zic sa te duci. Daca vor sa te angajeze si-i o companie mica etic ar fi sa le zici. Daca-i maricica... nu mai conteaza o persoana in plus sau in minus. Primul bebe l-am dus la cresa universitatii prin Olanda, dar eram in acelasi corp de cladire. La pauza de cafea, la pranz si la amiaza in pauza de ceai eram la ea si alaptam. Apoi cum nu terminam la cinci nici taiata o luam in birou si cum ceilalti erau plecati nu era nici un bai daca mai maraia. La al doilea pana la opt luni m-am ajutat cu familia, apoi am avut un an de am zis ca voi innebuni intre dadace si alte nebunii. Am exact aceeasi parere cu Miere un copil mic nu are nevoie de ingrijire, are nevoie de caldura umana. Si asta vine de la mami, bunici, etc. Daca n-ai ce face, n-ai ce face... dar deliberat nu as face-o.

Ramona ii dau in cap cum pot... ma simt mult mai bine. Azi m-am remaritat cu acelasi huzband cand mi-o pus ceremonios verigheta pe deget Inelul e tot cel vechi... aveam o speranta da nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetele multumesc pt idei, intr-adevar hobby-ul este fotografia, dar sunt foarte scumpe accesoriile sau aparatele de fotografiat. El isi doreste unul, dar acela e mult prea scump si nu-mi permit. Ceasuri si parfumuri are o multime, dar ideea cu felicitarea din partea lui aidan e foarte buna (multu' Denisam)! Ma mai gandesc!
Ciuf LMA pt sot si felicitari lui Luca pt admiterea la scoala dorita!

Ab-urel, felicitari! am intels bine, aveti sarbatoare in familie? Ma bucur ca te simti mai bine!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ciuf cu Swiss ai incercat??

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, fain ca s-a rezolvat cu scoala.

Miere, zau daca stiu!

Corina, Alexandru inoata zilnic si are tenis de trei ori pe saptamina. Ana are inot de patru ori si gimnastica inca de doua... Apoi sintem des la library, ca au program saptaminal de film, diverse show-uri (ieri a fost un tip cu animale - aligator, armadillo, sarpe, din astea), story time au peste tot (library, bookstores, pina si la mall). Sint vreo 3-4 cinematografe in zona care au filme gratuite sau la $1, pentru copii.
Apoi playdates, cind nu-i prea cald mergem in parc sau cu bicicletele, daca-i cald la piscina (in cazul ca nu-s satui de inot!), mai sint filme si in aer liber (seara) sau concerte etc. Am multe variante, nu ne ajung orele din zi sa le programam pe toate.
Apoi chiar daca sintem acasa mai citim sau il chinui pe Alexandru cu cite un pic de extra work. Pina si Ana a prins drag de un program de reading si vad ca se lipeste cite ceva de ea.
Asa ca sintem busy, busy, busy... Azi avem deocamdata heat index 107F, asa ca ne-am mai linistit un pic si vad ca a adormit si Anuta.
Mai avem cite o zi cu relache, am eu nevoie de ele mai mult decit copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aoleu Ramona... Ha ha si tu il chinui ca si eu o chinui, zice marunt din buze dar nu are de ales.Altfel uita.

Zilele trecute mi am intrebat si eu copilul: cum este sa fii copil? stiti ce mi zice:"rau/greu! ca tu ma cam boss around mai tot timpul ("destul tv, mananca, destul computer,spala te, strange dupa tine, fa i teme...").
Ce zapacita! ce n as mai da sa mai fiu copil o data.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corina, asa le fac si eu. Au si ei dreptate, tin minte ca imi ajungea si mie citeodata sa mi se tot spuna ce sa fac! Incerc sa le dau si time off, mai string din dinti si tac citeodata, sper sa aprecieze.

AB, ce dragut din partea sotului! Too bad ca inelul e acelasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Alintaroma, poze frumoase ai adus cu tine?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Ciufulet nu am inteles intrebarea de unde sa am poze frumoase? is batuta in cap
La multi ani sotului sa va traiasca 100 de ani

Arminad ai doi copii frumosi si tu arati ca sora lor mai mare , mi-a venit sa-mi fac harakyry (nu stiu cum se scrie corect)

Miere spinoasa treaba cu ccc cadoul ca si eu am de fiecare data aceasi problema ca ce si-ar dori el e mult prea scump si nu pot sa-i iau niciodata :(

Corina pai daca tot ai cerut feedback de ce nu iei masuri, ca tot ti-a zis Ralu ca are viata grea

Si noi suntem cu tenisul de 3 X/saptamina si fuse si la inot dar cum se lasa cu o UI i-am dat o pauza. In rest playdates mult prea dese , filme, citit, biciclit si ceva homeworks impinsa de la spate binenteles Oricum a luat o pauza destl de lunga la teme cu mutarea noastra asa ca era cazul sa luam masuri ...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

poate v-a fost dor de noi :)
http://apha.shutterfly.com/10226#10226
si Philip a mers la inot de prin iarna, in luna iulie nu l-am mai inscris ca va fi ocupat in week-enduri cu ziua lui, botezul, vacanta in California dar il voi reinscrie in august. apoi se apropie fotbalul acusi, mai mergem si noi la biblioteca la story time plus carti cu bulucul acasa si filme...apoi mergem la parc destul de des sau in curte la joaca...asta e, mai relax asa ca e ultima vara de dinaintea scolii...
arminda, v-am vazut si eu, ce copii mari ai si tu esti gagica misto
AB, super dragut sotul tau
miere, eu i-am luat ceas si zace in dulap la baie :) adevarul e ca e f pretentios si ce-si doreste el (sabii ninja, samurai si alte iatagane) eu n-am sa-i cumpar niciodata. lol.
nu's ce-am mai vrut sa spun
a, sa-i zic ramonei ca poate intr-o pauza de nap al anutei poate cauta o poza cu ea si mi-o trimite pe email...
pupici tuturor
ps nici eu nu m-am uitat la MJ, ieri am fost la parc, azi m-am ocupat cu apostilatul certificatelor de nastere ca daca tot mergem in california sa oprim si in la la consulat

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sprint sau tmobile?
noi avem sprint acum un family plan cu 550 de minute pe care eu le depasesc in mod regulat de cand sunt stay at home mom. avem si niste telefoane vechi si amarate, ne trebuie unele noi neaparat. contractul cu sprint ne-a expirat de mult si nu ne putem hotari ce si cum. sotul ar vrea G phone de la tmobile, eu mi-as lua unul gratis si ma gandeam sa luam family plan cu 400 de minute si 5 faves. ce recomandati? voi ce aveti/folositi? ce telefoane recomandati?

US

Mergi la inceput