America (169)
Raspunsuri - Pagina 22
Ramona J spune:
Nu la 7, avea sigur 8.
Odata ce incep copiii testarea si ai lexile number, poti pune titlul cartii acolo pe site si verifici daca nu-i prea dificila. Mi s-a intimplat sa-i dau carti prea greoaie, mi-am dat seama dupa ce m-am gindit sa verific acolo, ca nu stau sa citesc toate cartile lui.
Ramona J spune:
Sinzi, sa pui poze cu gradina. Nu stiu ce are iar computerul meu, iar nu merg link-urile. N-am reusit sa vad pozele tale.
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Nu la 7, avea sigur 8. Odata ce incep copiii testarea si ai lexile number, poti pune titlul cartii acolo pe site si verifici daca nu-i prea dificila. Mi s-a intimplat sa-i dau carti prea greoaie, mi-am dat seama dupa ce m-am gindit sa verific acolo, ca nu stau sa citesc toate cartile lui. Lume multa, oameni putini |
Ce site, ca am pierdut informatia? Eu ma duc la Borders si ma uit acolo la varste si ii iau conform varstei lui si tin cont si de interese. De fapt m-am uitat si Judy Moody asta e pt 8-12 ani, dar cred ca e mai pentru 8 asa si vad ca ii place. A citit si cate ceva din seria Magic Tree House, dar nu prea ii plac mi s-a parut.
Ramona J spune:
www.lexile.com
Au si book database, e folositor daca stii lexile measure a copilului. Mi se pare ca in clasa a doua sint primele teste de genul asta.
sinzi_ana spune:
Nici David nu e pasionat de Magic Tree House...
Acum citeste din Junie B. si ii place!!!!
Dar voi cat le mai cititi si cat ii lasati pe ei sa citeasca??? David citeste un capitol pe zi...cam asa...si noi ii citim 2-3 carti sau povesti...depinde ce vrea el!!!
Oare sa il pun sa citeasca mai mult???
Am vazut ca si Luca a intrat la charter, si noi suntem incantati ca David a fost acceptat la charterul pe care il vanam!! Scoala e frumoasa si are 10/10 A+ si toate cele...sa vedem acum cum o fi invatatoarea si cum se va acomoda David...dar m-am mai linistit nitel. Cica sunt 8 clasa de 1st si inca o familie de romani in scoala...cu 2 copi, fetita trece in 1st grade si un baietel ce trece in 3rd grade!!!
Maine ne orientam spre un summer camp...dar doar pt o sapt...eu vreau sah, Radu vrea sport...hihi...
Ramona, am sa fac poze pana nu se supara floarea soarelui...ca sunt atat de frumoase!! As planta mai multe!!!
Mor de oftica ca am uitat sa imi iau seminte din Ro...as fi vrut rosii, am mancat niste rosii de Giurgiu delicioaseeee!!! Si pareau ne-modificate genetic
Ruxij, am vazut pozele pe care le-ai pus din vacanta!!! Ce mare este Bogdan!!!! Pare muuult mai mare si este un atlet. Cat despre ghid mor de invidie ca nu am venit si eu...In Ro...toti barbati cu burta si comozi la terase cu berea in fata (inclusiv sotu' din dotare, da' sa nu ma spuneti)
TRe sa ma apuc sa imi strang gandurile sa pun niste povesti despre Ro...caci am avut la "aventuri"...in primul rand m-am ambitionat si am condus...o adevarata aventura!!!!!
Ma duc sa fotografiez florile!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Ramona J spune:
Lui Alexandru i-au placut mult astea de la Magic Tree House.
Bravo Sinzi ca ati reusit cu scoala, sper sa va fie pe plac. Pe mine m-au atentionat mamicile cu experienta ca in clasa a patra nu prea sint good teachers. Asa ca ma duc sa ma aprovizionez cu extra workbooks.
Nu stiu mai ce are computerul asta de nu-mi apar links!
ruxij spune:
Merci Ramona, am aflat ceva nou! Vad ca fi-miu nu prea e interesat de chestii gen fantastic, ii plac astea cu copii, care fac ei ceva pe la scoala, ceva ancorat in realitatea pe care el o cunoate :) I-am luat si o carte "Time Travelers", sa vad dc o sa o citeasca. E cam groasa. Pana una alta ca sa poata citi, tb sa il mai strunesc cu joaca asta ca m-a innebunit! Si cand ma gandesc ca pe la 4-5-6 ani ma stresam ca nu e copilul social, nah ca social mi-a trebuit, social am cu varf si indesat. Tata e aici si nu il poate struni. Vrea sa scoata inghetata sa dea la toti copiii de pe strada, iaurturi, a scos paharele din dulap si sareau pe trambulina si efectiv isi aruncau unul altuia apa in cap cu paharele alea, a scos chimicalele de curatat din dulap si si-a dat cu spray de camera in cap si cate si mai cate. Asta cat am fost eu plecata vineri dupa masa si sambata, pana in Indy. Taica-miu s-a luptat cu el sa isi faca temele, nu vrea sa le faca. Da' las' ca am ajuns eu acasa si l-am aranjat, temele au fost facute in 9 minute si 30 de secunde, l-am bagat sub dus si i-am dat sprayul jos din par, l-am lamurit ca aci nu e nici cofetarie, nici nika we don't give away food to people si ca e frumos afara asa ca treceti afar' din casa ca sunteti o liota Uite asa ne distram. De aia tb activitati extra, las' ca incepem saptamana asta tenis, diving, pian si mai lasam gasca.
Sanzi, ma bucur ca ti-au placut pozele si ghidul Pacat ca n-ai venit. Dar oricum si eu te invidiez cu Ro, vreau si eu dar nu imi ramane timp niciodata.
Hai ca e 12 ma duc sa bag golanul in casa, pauza s-a terminat, capu' la fund
Ramona J spune:
Lasa ca-i bine, se distreaza copilul si isi face prieteni. Eu as vrea sa-i pot scoate asa pe afara, dar pentru asta asteptam toamna.
Nici lui Alexandru nu prea-i plac chestiile astea fantastice, parca mai nou l-a prins putin si genul asta. A citit nu stiu ce carte a lui HG Wells si i-a placut. Magic Tree House are o doza buna de realitate, cred ca l-au incintat subiectele in sine.
E buna tare treaba cu lexile numbers, e mai usor de ales carti odata ce afli numarul copilului.
sinzi_ana spune:
Ciuf, tu spuneai ca i-ai luat lui Luca o noua bici??? Eu ma inspir de la voi...ce bici i-ati luat??? Noua ne-a ramas mica cea recomandata de tina de la Trek...si vrem urmatoarul nivel...dar Radu vrea sa ii luam mountain bike...cu viteze...si am vazut ca e la 20"...acum el are 16" si e mica...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
sinzi_ana spune:
Ruxi, are teme de la scoala??? Ce fel de teme??? Si David s-ar juca toata ziua...nu stiu cum sa ii organizez vacanta...in fine...ce a mai ramas din ea!!!! Ieri a stat cu Robert toata ziua in piscina si e rosu ca un rac...il tin in casa azi...sa se mai racoreasca!!!