America (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Nu stiu ce citesc copiii mai mari, dar eu recomand pentru parinti Diary of a Wimpy Kid. Am ris cu lacrimi cind le-am citit (sint 3 carti, plus una de DIY) si le-am terminat in 2 zile. (s-ar putea sa se fi mentionat cartile astea aici, da' eu acum le-am descoperit)
Tocmai am vazut la review-uri ca parintii le cumpara pt copiii lor de 8 ani.
http://www.amazon.com/Diary-Wimpy-Kid-Jeff-Kinney/dp/0810993139/ref=cm_cr_pr_product_top

Acum avem Summer Sisters, de Judy Blume, pt discutiile de la book club, asa ca trebuie sa ajung la library sa o caut.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Alina, asa cum am zis eu vad un film la 3-4 luni, deci eu zic ca nu merita investitia, cel putin nu acum. O sa imi iau si eu seria asta cu Planet Earth, dar in format dvd. Multumesc mult de explicatii, tie si Panterei.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Uff...cartile erau si noi si vechi...aveam cam 30 de carti si carticele...doar una mai era!!!!
Ciudat este ca nu am zburat din Ro...am fost in Londra pentru cateva zile, si cartile erau inca in bagaj...
Sper sa mi le gaseasca...

In alta ordine de idei...e bine acasa!!!! Ne-am adaptat la ora rapid si acum incerc sa organizez un pic casa!!! Gradina arata tare haios si salbatic...!!
David e fericit ca l-a vazut pe Blaze si sunt nedespartiti!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sinzi bine ati revenit!
Mi se pare tare ciudata faza cu cartile, poate ati nimerit peste vreun vames roman caruia i s-a facut dor de citit in lb romana:)

Ce altceva va mai lipseste?
Ce ati facut cu Blaze cat ati fost plecati, l-ati dus la pensiune?

Am uitat sa iti spun ca finutu' a inceput sa escaladeze patutul, canapeaua:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3708291642/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3677998477/

Pana il vedeti voi cred ca o ia in picioare:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

miere, super aidan
sanzi, mai ce ghinion, si eu iubesc cartile, aproape ca-mi vine mie sa plang citind mesajul tau. si din pacate nu prea ai ce face...

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Irina, te-ai vopsit si ti-ai taiat bretonul? Iti sta super!!! Parca esti o celebrity, in pozele de studio

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu m-am vopsit, ala e parul meu natural crescut la radacina:)))vreau sa il las sa creasca si sa scap de nuanta de negru, sa trec la un saten f inchis, natural apropiat cu nuanta parului meu.
Da' mi-am taiat breton:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, ce fain zimbeste Aidan la tine in brate!

Ne topim de cald pe aici, dar macar nu-i umezeala. Azi a mai batut si vintul, parca a fost mai suportabil. O vreme... pina am trecut de suta.

Macrina, pai tocmai din cauza caldurii caut activitati. Ca n-ai ce sa faci, afara nu se poate sta si in casa ne mai facem de lucru, dar cit?
I-a placut si lui Alexandru seria Magic Tree House. La fel si Judy B sau cartile lui Judy Blume. A citit si Judy Moody, dar pe asta n-a cerut-o in mod deosebit. Foarte dragute sint cele cu Amelia Bedelia, am ris si eu in hohote. Ar mai fi EB White (Stuart Little, Charlotte's Web) sau Roald Dahl. Cred ca la virsta asta poate citi Jules Verne, dar nu uita nici povestile clasice!

Bic, habar n-am! Poate daca scrii la bucatarie, acolo e flux mai mare de gospodine.

Buflea, sint casnica si de aia am timp mai mult.

Welcome Sinzi! Nasoala faza cu cartile, sper sa le recuperezi.

Ana nu stie orele, nici n-am incercat s-o invat ca nu pare interesata. Eu merg pe mina ei. Ii arat una-alta si daca vrea sa stie mai multe bine, daca nu o las in pace. Acum e interesata de citit si explicam cuvinte mai dificile (cu dictionarul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Sinzi,bine ai revenit!

Miere,iti sta mai bine cu breton dar eu zic ca iti sta bine si bruneta.Si Dan statea la 6 luni tot asa agatat de marginea patului ,in picioare si se fitia incontinuu.Doctorita de familie,o tanti de treaba da mai de moda veche,ma tot stresa sa il pun sa stea jos ca cica i se taseaza coloana La 7 luni a luat-o deja la fuga asa ca rezolva acuma daca mai ai ceva urgent de facut

Ramona,wow dictionar, deciSi cam ce cuvinte vrea sa afle?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie al meu mi se pare mic pt Jules Vernes. Ma gandesc ca printr-a 3-a sau a 4a.

Mergi la inceput