Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
miereamara spune:
Happy 4th of July fetele!
Pozici noi:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1
Nu am facut prea mare lucru azi, am fost un pic la pisicina si apoi am iesit la o plimbare in natura.
Ieri am adormit pe la 9.00 seara si m-am trezit a doua zi pe la 8, aproape 12 ore de somn, cred ca e premiera de cand am nascut:))
Bebe are o iritatie tare nasoala sub burtica, sper sa fie diaper rash si nu vreo alergie, dar s-a intins mult si nu trece cu nimic, luni o sa fac programare la medic sa vedem ce este.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
dya-dy spune:
Miere-frumoase pozele! Ai deja baiat mare,ce mai...
Lisa- pt calciu cel mai bine mananca migdale crude- fara coaja,insa- care nu e sanatoasa! ca sa poti da coaja jos, lasa-le in apa de cu seara- iar dupa ce le decojesti cu sare sunt super bune!
o alta sursa de mult calciu e tehina- sos de susan-sigur se gaseste in State- dc nu stii sa-l prepari- dc e concentrat- iti spun eu cum.
Azi cred ca ma duc pana la pediatru- sa scot o reteta de fier pt micutza- intreb si de forma capului!
jasmi spune:
Neatza!
pt ca ieri n-am prea fost acasa, urez azi:
Edinutza 
Iuliacris
si sarbatoritei noastre de astazi,
Selene
- careia ii urez numai bucurii, impliniri si tot ce-si dorestesa devina realitate 
de asemenea,
Maria
Vladut
Luis 
Alexandru
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
Selene_Bunny spune:
Multumesc de urari!
Sunt racita cobza, doar ce mi-am pus termometrul... Si mai obosita decat la Cluj, pentru ca Daria se culca in jur de 23, in loc de 22, si se trezeste in jur de 6-7, in loc de 8, nu poate dormi de muci... O aspir si de 3 ori pe zi...
Naspa, dar asta e.
O intrebare pentru fetele din Bucuresti: locuieste cineva in sectorul 3, eventual in zona Mihai Bravu? Trebuie sa trimit cuiva un colet si e putin mai complicata situatia...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
aresa spune:
NEATZA,
cu ceva intarziere Happy 4th of July pentr fetele de la USA.
Noi ne petrecem de minune..si papam pe masura.
V-am pus ceva poze cu noi si unele cu bunica de Olanda(acu` ma intelegeti de ce ma chinuiam cu atinsul targetului ala??
)
http://picasaweb.google.com/MariaAlexandra.Varga/OLANDA?authkey=Gv1sRgCOT56NT0yZaGeQ&feat=directlink
Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
bebelusi spune:
Aresa ce bunica 

Multumim fetelor de urari, cu ocazia asta vreau sa spun si eu
La multi ani pentru Selenuta noastra o data cu prichindeii Vladutu lui mama, Luis , Maria si Alexandru.

Sa fiti cuminti si sa fiti sanatosi
Am si eu cateva intrebari ca doar am inceput diversificarea:
1. la cate zile dupa introducerea sucului de morcov il bag pe cel de mar si cand transform marul sau alt fruct in piureut?
2. Dupa cat timp bag cerealele, sau supa??
3. Sucul de morcov il dati cu lingurita sau cu biberonul???
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Ziua buna!
si LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri si de azi: Agnes de Szmonic, Bogdan de Tuchi, David de Delia, baietelului Evei (mai hai mamico pe la noi cu vesti despre licurici
), Maria de Oxigen, Alice de Veronica, Anrei de Tutu, Marius de Bpaula, Vlad de Bebelusi, Luis de Yashi, si Alexandru de Ingrid 

LA MULTI ANI Edinutza! 

LA MULTI ANI Iulia!

LA MULTI ANI Selene! 

Numai fericire si bucurii sa aveti impreuna cu cei dragi voua!

Fetelor din State, Congrats de 4 iulie si distractie faina in "the long week-end", sa ne povestiti maine-poimaine ce chestii faine ati facut! 
Cami, sper ca Alina e mai bine si ca fratele tau a reusit sa ajunga cu bine in Malta 
Spor la lucrare 
Cristi, bafta la toceala, sa treaca cu bine si licenta!
Sa ne arati cum a iesit coafura noua (si culoarea, of course) 
Noi pana acum am avut un week-end OK, ca de obicei... cu cumparaturi. De data asta l-am "indumenicat" pe tati, ca am realizat ca a cam ramas in plop (si plopu-n aer) cu nadragii... ba is mici, ba-s la spalat, ba-s pe sfoara, ba-s dati disparuti... nu-si gasea omu' nadragi de vara asa ca musai a trebuit cumparat ceva la om. Si un jerseu cu ocazia asta... si (inca) o poseta la mami, ca nu are saraca decat vreo cateva zeci ... rosie (da' alta nuanta decat alelalte 3 rosii deja din dulap) sa se asorteze cu caruciorul si maaare sa incapapa toate cele in ea. Iupii am scapat de geanta de carucior, imi incap toate fortomentele in asta, are multe buzunare asa ca nu imi va mai lua juma' de ora sa gasesc mobilul/cheile/servetelele umede/cipilica lu' bebe. Chit ca si geanta "de bebe" va trebui sa fie incarcata cu de toate, ca doara nu va iesi tati cu bebe la plimbare cu traista roscalie, catarame si briz-brizuri atarnata de gat ![]()
Cu Za Big D... merge cum-necum, azi bebe a papat mai bine de juma' de borcanel cu mar+banana, sa vedem cum o sa vrea cerealele pe seara (ieri le-a cam inghitit cu noduri, cu pauze...si in final amestecate cu piure de mere). Cu dormitul noaptea... vai de lume. Somn de la 10 la 11 si ceva, apoi de la 12 la 2... iar in final la 3 mama "arunca prosopul" si il ia in patul cel mare, sa poata dormi lumea (adica ea, tati si matzele) ca altfel nu-i leac. Ufff... Apoi somn de voie pana la 8 si ceva... azi tati a fost tip de gasca si s-a ocupat de bebe asa ca am dormit frumos pana la 11. Yay me!![]()
De-aia am eu acum chef de scris compuneri kilometrice!
Acum stam cu totii pitpalaci, bem ceai, cafea si ne relaxam (iar bebe nanaie in boucer cu mainile sub cap si burta-n sus ca Gheorghe in fan dupa coasa) si asteptam sa ne sune un amic din Londra in vizita in Glasgow sa iesim cu totii la vreo terasa

Aresa, foarte bine arata bunica din Olanda... da' nici cu tine nu mi-e rusine
Ce sa slabesti bre? Arati SLABA bine! Sexxy Mamma de Crocodil mumos! 
Selene, sanatate multa la Dariuta, sa treaca raceala si mucusorii! 

Miere, super-faine pozicile, ce baiat mare si frumos ai! Si voi parintii sunteti niste frumosi 
Multi pupici la Aidan, sa treaca nappy-rash-ul repede!
Bebelusi, felicitari pentru sucul de morcovi! La mai multe lingurite pline...si recomandam cu drag babetelele ca sucul/piureul de morcovi asa de greu iese din hainite
Lisa, felicitari pentru Anusca cea plimbareata!
Vorba lui Miere, azi-maine o vezi cum se ridica in picioare.
Si jupan a descoperit ca se poate deplasa el cumva prin patut/pe paturica... il lasi intr-o pozitie si-l gasesti in alta!
Nu stie inca sa se ridice in fundic, dar daca il punem in fundic sta frumusel asa... si a inceput sa se prinda cum sa-si tina echilibrul.
Dya, lu' jupan abia acum a inceput sa-i placa (asa, cat de cat) sa stea pe burta. Pana acum... nevoie! El numai pe spate doarme, cum il puneam pe burta cum fie se intorcea, sau plangea... ce poti sa-i faci? Nu poti sili copilul sa stea cum vrei tu, nu? Sanatate multa Mayei, sa veniti cu vesti bune de la medic 
Arriel,
Thea dulcica! Vom pleca de vineri pana duminica la sfarsitul lunii (31 iulie-2 august) deci mai e un pic pana atunci. Abia astept. Sper sa gasiti si voi un loc fain sa "evadati" cateva zile 
Micola, asta este. Never say never. Bine ca doarme, nu? Si noi ziceam ca never ever bebe cu noi in pat din motivele x y si z... si iacata-ne ![]()
Raluca
flacaul!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Bebelusi, eu am intrat direct cu cerealele la bebe, si apoi piure de morcovi. Suc aici nu se recomanda la inceput, doar dupa 6-7 luni, si amestecat 1 parte suc, 9 parti apa. Ceva legat de aciditate chestii de-astea. Ma rog, alta schema. La fel, nici supa nu se da la bebei, se da piure ... dar aici supele nu sunt ca cele din Romania, sunt gen crema...deci tot piure. Uite, iti spun cum am dat eu: in primele zile cate un varf de lingurita de cereale dupa-masa, apoi marit progresiv cantitatea... iar din a doua saptamana de diversificare am inceput sa-i dau piure de morcov la amiaza, tot asa marit progresiv cantitatea. Pana acum am introdus cate un aliment nou cam la 3-4 zile, bebe zice "da" la cereale (intai simple cu laptic de la mine acum cu aroma de vanilie si lapte inclus), morcov, morcov+cartof, mar, si mar+banana (introdus azi) si "nu" la cartof+fasole verde. O sa mai incerc cu asta peste vreo 2 saptamani, daca ii va place bine daca nu asta e.
La ultima intrebare: noi nu am folosit niciodata biberonul, doar lingurita, si acum incerc sa-l obisnuiesc pe bebe sa bea apa din canita cu cioc. Deocamdata doar se joaca cu ea, o mai baga in gura, se mai uda, o mai tranteste de podea....

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
dobreclaudia spune:
buna fetelor!!!
am fost si noi ieri la palja pentru prima data...desi satm in constanta...si a fost super. Nu prea i-a placut in apa, ca era rece cred, ca de obicei din baita nu mai iese. S-a bronzat desi am dat-o cu crema Mustela 50, si am mers dupa ora 16, insa bronzul este spre negru, nu rosu.
Azi ne-am inecat putin cu mar, mancam langa ea si am muscat o bucata mare si i-am dat-o si ei sa suga din ea, eu o tineam cu mana, insa cred ca a desprins o bucatica de mar mica si a tras-o pe gat....m-am speriat rauuuu!!
Vroiam sa va mia intreb din ce mai faceti pireul de legume, eu pana acum i-am dat morvoc si cartof, dar am auzit si de combinatii cu mazare, brocoli, etc?????
poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/