Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelusi spune:

Asa e Lisa, imi amintesc si eu....ai vazut saraca Bahmuteanca ce a patit cu bebele ei, si era mai mare ca Dariuca si nu a rezistat 

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
Doamne...Lisa
... de cate ori nu am vrut sa intreb de Dariuta dar uitam
! Ce surpriza!! chiar, unde-ai gasit-o? Ce printesa mare si frumoasa e!!1
multumesc Bebelusi
fetelor, acu' avem voie sa mancam icre? Ca azi am facut niste icreee
delicioase
Ca eu am mancat si in sarcina, dar mai cu retinere si-mi plac atat de mult...
Noi inca nu am trecut la carutul de vara, asteptam sa stea in fundulet singur.
ies cu printu' afara ca azi a dormit doar de 2 ori cate o jumatate de ora..m-a innebunit, adorame la san, dar cum il pun in patut cum se trezeste
de obicei afara doarme, nu mai "comenteaza" ca in casa..sper numai sa nu vina iar ploaia, ca nu avem nici pelerina la carut.
pupici la mamici si licurici
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
lisa79 spune:
eu am papat icre de cand am nascut![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
cami_antonia spune:
buna seara fetele
alina e mai bine putin ... inca nu vb dar a mancat cateva linuri de supa si putin ceiut ... ne-am bucurat enorm ...
fratemiu cum sa reziste??? ... eroic ... mai ales ca trebuie duminica sa plece din tara in malta unde lucrau amandoi sa anunte ce s-a intamplat ... e greu drumul ca pleaca cu masina sa aduca si restul de lucruri .... doamne ajuta sa se intoarca cu bine ....
deci iar stau si sapt viitoare cu morcovul cat carul ca e plecat el si fiind atat de obosit offfffffffffff
naty mercic de ceea ce ai zis ... despre copii ... esti super 

... eu am o prietena pe care o pup dulce si care abia am aflat ca a pierdut a treia sarcina .... doamne fie-ti mila si de ea ...
eu am bagat puternic azi la teza
va pup
revin
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
lisa79 spune:
deci Ana s-a trezit la 8.30 si acum e 2PM ,de abia acum a adormit
pe unde umblati toate,hmm
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
alinuk spune:

dragele mele, va multumesc din suflet tuturor pentru gandul bun
..iaca au trecut 5 ani (ne cunoastem de 7) cu bune si rele...cu realizari mai mari sau mai mici...dar cu cea mai mare bogatie de pe pamantul asta: cei doi pui scumpi care sunt bucatele din sufletele noastre
de dimineatza la micul dejun, punem muzica (asa facem in fiecare zi) iar de dimineatza la un moment dat auzim un vals... si ma uit la ceas, imi vine sa rad (cu fix 5 ani in urma, inainte de a pleca la cununia civila care a fost in aceeasi zi cu cea religioasa si cu party ul ....repetam pasii de vals prin casa)..pe o melodie similara...si-mi vine brus sa zic: 'hai sa facem cativa pasi de dans'.. ceea ce am facut desigur, in hohotele lui Teo care mai apoi ne zicea mereu: 'mami sa danseze cu tatiiiiiii, mami sa danseze cu tatiiiiii'..s-a cam crucit bona cand a venit biata
ca si cadou, am luat o rama de lemn frumoasa in care am pus poza asta:
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3482134623/
Cami refacere usoara Alinei.
Numai bine, Dumnezeu sa fie alaturi de ei.
nu ma pot abtine sa nu o admir din tot sufletul pe micutza Daria, o minune de fetitza...Dalma daca ne auzi, mai intra sa ne mai vorbesti de ea
Alina cum mai e concursul la care nurora mea e cap de lista acolo? s-a incheiat? ..parca trebuia!?
cristi treci la invatat, fug si io 
inca o data multumiri tuturor
pup cucuiete
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
aresa spune:
Buna de seara fetelor,
N-am reusit sa citesc tot din urma ...dar mi-am programat sa o fac mai tarziut cand tati+bebe vor trage pe dreapta..caci oficial de azi sunt in vacanta/mic concediu de maternitate sau orice alta denumire s-o potrivi(mai bine mai tarziu decat deloc)
Noi am ajuns cu bine acasa-n Romanica unde am petrecut vreo 22h si-am plecat la Olanda .Pana mai acum 2 ore am fost rupta..am avut in total 75h nedormite

..drumul de la Bodrum acasa a fost cumplit si a insemnat 22ore condus intensiv si distructiv(zic avand in vedere faptul ca au "construit" astia in Bulgaria gropi noi noute) La Bucuresti ma asteptau 500 de milioane treburi rezolvat..cel mai important insa este ca am reusit sa ducem crocodilul la o intalnire cu pediatrul si la raportul de 5luni ne declaram cu 71cm 8750g..bine-i ziceam eu Pantagruel.
..iar azi dim. la 6 am decolat catre Olanda...crocodilul bag seama ca-i obisnuit cu bantuiala asta de pe vremea cand era in burtici intrucat in masina din 22 de ore 19 le-a dormit..iar in avion a dormit ca porcu` mic tot drumul.
Ca sa va explic cat de intr-o dunga sunt va zic asa ..pentru o saptamana de stat in pribegie am avut la cantarul oficial
50kg bagaj...deci detinem in dotare :sterilizator biberoane,incalzitor biberoane,steamer,mixer,storcator de fructe..fier calcat(vorba lu` tati..ce bine ca n-au inventat astia o masina de spalat in varianta mini .ca as fi reusit eu sa o inghesui prin bagaje cumva)
...sa va mai explic ca la control pasapoarte mi s-a pus intrebarea daca planuiesc sa ma mut in Olanda bazat pe relatia tata-fiu 
..Himm ce m-am mai ofensat...apoi uitandu-ma in jurul meu la cantitea de valize..genti din dotare am inteles de unde intrebarea
.!!...legitima al'minteri![]()
Azi am luat barca unchiului iar maine avem zi de vizitat Olanda via apa...aparatu-i pregatit..mancarica lu` bebe aproape gata..promit poze multe ca cica ar fi superba excursia asta.A,ma am uitat sa va zic am castigat ,la concursul ala din Carrefour(de care eu n-aveam habar si m-am mai uitat tamp la casierita cand mi-a inmanat taloanele alea) o camera foto..Panasonic

.In viata mea nu am castigat nici macar la loz-n plic!
Pup
...fug sa spal Krakadilu (cum ii zice bunicu`)..si apoi ma bag la citit
Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT
Best of Victor Cristian
frumos ca o fetita
[/url]" target="_blank">CROCODILU`
IRINA.C spune:
Fetelor am avut o saptam...de kko..numai probleme!un stres de m-am acrit.Motiv pt care maine la 6 ies pe usa si ma intorc spre seara.Sper ucicu mic sa bea din Nuk cei 510 ml lasati acasa...cu tata.Eu merg in Mamaia sa ma prajesc...la sunci.Tineti mi pumnii .Sunt destul de..stresata.
Pupici tuturor.Nu am citit nimic.pt prima data de cand sunt pe forum ..m-am saturat de rude si de probleme.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
cami_antonia spune:
alinuk superba poza pusa in rama
irinac bafta maine ... sa ai o zi minunata ... imi pare rau ca stati atat de putin
fetele va pup
noapte buna
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!