Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Alinuk, multumim pt stropul de bucurie ...ce mi-as fi dorit sa fiu cu al meu acolo...superb...si romantic
Mereu ma visez valsand...imbracata cu o rochie din aia lunga si vaporoasa...si admirata de o sala intreaga....eheeee, vise tata, vise...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Imi e si mie dor de cateva fete:
Anuc?Andre_ea?cum mai esti??Billy?voi erati avansati rau...deja tabla inmultirii o stiti nu?
Just?Cris30?mai rarut pe la noi...
Ada cum iti mai sunt fetele????
Stelluta dupa nasterea aceea horror de la CFR nu mai vrei sa vb si cu noi???zi-ne despre voi doua ..
Pyc pe unde mai esti?la noi sau te-ai intors?
Crysyana Andreiul tau tot asa plangacios?
Crissopolis in Chicago nu ai net??ne e dor ..cum te-ai adapat?

Zisa_cami am uitat atunci sa spun: chair sunteti niste invingatoi, felicitari!bravo voua!si cancerul si infertilitatea ..si ai un Raducubravo

Aryia...ce tragedie ai trait.Bine ca e spre bine baiatul.Cat tre sa stea in gips?Vei vedea ca ei, cei mici au capacitati nebanuite de refacere, sanatate multa

Porumbita cum mai este papacelul tau?cum merge gimnastica?incepem si noi intoarcerile?tu esti mai linistita cumva?macar un pic..

Ttenzika pe unde bantui?nu ai mai intrat demult.Stai numai pe terase cu fata stiu eu, si inca ii dai suc de morcovstiiimmmm

Carmen cum a ramas?ai gasit job?licenta cum s-a terminat?sau inca nu e gata?baftaaaaaa

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata buna de la noi - profit ca doarme Mister sa intru sa va salut!

Pupam copilasii bolnaviori, sa se faca bine repede! Si nu uitam nici mamicile suferinde, sa le treaca si lor problemutele!

Vad ca ati inceput deja cu carnita - o sa o introduc si eu catre sfarsitul saptamanii, oricum joi mergem si noi la control si o sa discutam cu pediatrul/health visitor-ul ce si cum. Dar Mister are deja 6 luni si o saptamana, deci e timpul

Lisa, drum bun si tie si Anuscai, sa te simti bine in Romania! Tati de Anusca nu vine?

Ledi, bafta la doctor, sa vii cu vesti bune!

Adaa... pe unde umbli? Ati plecat in vacanta?

Cami, sanatate multa Alinei si tie spor la scris la lucrare!

Cristi, bafta la licenta!

Am vazut pozici de bebelusi... unu' si unu' care de care mai frumosi. Iar nu dau nume ca sigur uit pe careva... da' tot zic si tot zic ca nimeni nu are copilasi ca ai nostri!

Irina, noi avem 2 mese de "solide" pe zi (piure de fructe/legume la amiaza si cereale seara), in rest laptic de la tzitzi...iar momentele de alaptat au ramas cele mai frumoase. Ne bucuram si radem impreuna tot timpul... ieri a inceput clar sa se tarasca incetuc, stil "omidutza", prin camera (are mama baiat plimbaret )...dar nimic nu se compara cu zgomotele pe care le face cand papa cu pofta de la san, cu mutrita lui satisfacuta... ufff... mi-e deja dor de momentele astea desi inca nu s-au terminat!

Alina1976, succes finutei tale, o sa fie bebe sanatos, vezi vedea!

Crisspy, aoleu... multi sa se rezolve problema cu maseaua!

Miere, deci s-a udat salteaua! Las' sa treaca problemutele de la fundic, ca saltea noua o sa cumpere mami si tati mai incolo Asa si la noi, singurele ne-stropite din casa sunt (inca) Cleo si Dru, nici macar Shebs nu a scapat!
Mister isi primeste scutecul de "culcare" cam pe la 10 seara si pana a doua zi nu-l schimb... deci sta cam 10 ore cu el. Nu am avut probleme, cu exceptia a 2 episoade scurte si rapid rezolvate in prima luna, dar noi folosim rar servetelele umede, prefer sa il curat cu apa calduta (daca folosesc servetele umede dupa kk am grija sa curat si cu apa, daca sunt acasa), sa usuc bine fundicul si sa dau apoi cu crema Petrini.

Daiopri, ma bucur ca ati avut cateva zile libere cu totii si le-ati petrecut frumos. Pupam pisoiu', motanu' si parintii lor!

Inchei rapid (si fara sa verific textul deci scuzati greselile) sa nu-mi inchida ianfeb2009 usa in nas

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Alina... da... asa rau de la o masea.... am facut operatie la gingie...ehe...complicacunea naibii ...d'abia astept sa treaca...

Irina mersi de complimente...asa este am crescut...se vede si pe hainute...avem 7,400gr ... ma bucur ca copii nostri se stimuleaza unul pe altul.... Ochila

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna ziua si de la noi.
Off ce de copilasi bolnaviori si mamici cu probleme. Sanatate multa tuturor

Noi suntem bine doar ca sunt destul de obosita. Copii imi ocupa cam tot timpul. Va citesc dar nu mai apuc sa si scriu. De astazi sunt doar cu bb mic acasa si tot nu am mult timp. I-am mutat patutul intr-o camera mai racoroasa si incerc sa il invat sa adoarma singurel ziua. Ca doar e baiat mare chiar daca papa numai laptic de la mami. Asa ca fac kilometri intre camera cu calculatorul si camera unde e bb
Noi suntem printre cei mai mici si nu ma grabesc deloc cu diversificarea. Ca stiu ce ma asteapta.

Asa ca Daiopri daca vrei numa bine cand incepi tu la pisoi e si al meu pregatit si ti-l trimit Ai grija de tine usoara si pupici la baieti.

Am vazut poze de copii foarte frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

pt Alina1976
lui Matei i-a iesit risc de trisomie 21 la DT de 1:64 si copilul e perfect sanatos. Riscul max care putea iesi la varsta mea era de 1:50, deci iti dai seama cat de aproape a fost>? si cat de tare m-am speriat? Dar cu ocazia asta am citit tot ce am putut citi pe forum: sunt multe rezultate iesite aiurea!!! Din experienta mea iti pot spune ca daca nu face amnio (eu n-am vrut sa fac), va trai restul lunilor cu bebe in burtica cu spaima ca-i ceva in neregula! eu nascusem si tot am avut o spaima pana m-a asigurat drita ca totul e ok. Daca vrea sa stea linistita sa faca amnio, desi la riscul asta nu cred ca e decat o sperietura!
licurici bolnaviori si mamici bolnavioare!
cami - totul va fi ok ai sa vezi!
nici noi nu papam carne inca!

mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
http://family.webshots.com/album/573334973EfiPzd?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Dark sa dea D-zeu sa fie bine.

Raluca, te cred ca ai fost stresata...si eu m-as fi stresat in locul tau. Si ma bucur ca pana la urma Matei e bine. Ea o sa vada acum cum iese testul si la alta clinica (cea mai buna in domeniu) si daca tot asa iese probabil ca o sa faca amnio....sa vedem. Problema este ca ambii parinti sunt peste o anumita varsta si de aceea e si riscul mai mare cred.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Capitolul 37!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

ok
daca mai tii minte, pe vremea noastra :))) se masurau 2 indicatori la DT - dpdv al varstei - 1 - care e la fel pt toata lumea de aceeasi varsta si al 2-lea care-s markerii de sange - si pe baza carora se da alt procent, adica eu aveam - 1:10000 dpdv al varstei si 1:64 dpdv al markerilor de sange. Eu cred ca markerii de sange sunt relevanti si bineinteles o interpretare buna a rezultatelor!
speram sa fie bine!

mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
http://family.webshots.com/album/573334973EfiPzd?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

irina.c mersi frumos de intrebare ;
robert face pauza sapt asta si cea viitoare; pe 26 cand face 6 luni o sa mergem din nou la neurologie ca sa ii verifica; e super vesel, se taraste la greu dupa jucarii, l-am pus in patul mare si acum caut pe net sa ii cumpar niste aparatoare la pat ca imi e sa nu cada; pe jos inca nu il pun ca nu stie sa mearga doar de-a busilea, se taraste si mai cade si in laterela; si pe jos imi e ca se loveste;

el e alaptat exclusiv inca ... ziua e ok dar mai are si seri cand se scoala de 4-5 ori pe noapte (de sunt keo a doua zi) in rest se trezeste undeva intre 2 si 4 (nu mai are ora fixa de vreo 10 zile) si apoi la 5:30 -6 (cu putin noroc mai doarme uneori pana la 7:30);
ziua are 3 somnuri de cate 30-45 min de regula in carut
scazuse productia de lapte zdravan sapt trecuta (sau a avut el un puseu de crestere) ca statea si cate 45 -60 de min cu el la san (plus ca ii alternam ca se goleau); da am reluat galactogilul si ceiurile timp de vreo sapt si acum vad ca e ok;

eu ii dau deja profilactic 4 picaturi de fier (cate 2picaturi de 2 ori pe zi + de fiecare data 5 picaturi de vitamina c); sunt happy ca nu s-a constipat; doctora mi-a zis sa ii dau infacol dc vad ca ar avea tendinte dar vad ca nu e cazul, face de 1-3 ori pe zi ca intotdeauna; fff rar sare o zi

noi o sa incepem marea diversificare pe 22 luna asta, la 6 luni fara 4 zile pt ca intre14 si 21 suntem plecati in la rude in germania si nu vreau sa o incep acolo ; rezist eroic ca toti in jur imi zic sa o incep odata (mai putin sotul care zice sa fac cum cred eu si doctora pediatra care mi=a zis ca e ok sa incep dupa ce revin acasa)

miere si robert s-a iritat pe spate deasupa si in dreptul unde se inchide scutecul; i-a trecut cu crema cu oxid de zinc de la mustela si cea nemteasca de galbenele

cryspi naspa cu maseaua ta... ce ai mai facut cu bona? ai gasit? eu ma gnadesc sa il dau la o cresa din toamana, se deschide una vis a vis de biroul meu; mai vedem

cristi bafta la licenta

lisa zbor usor

dark m-am apucat si eu de un buggy fit in parcul circului doar ex care nu necesita sol ca nu ma simt prea confortabil singura; nu stiu ce sa fac sa nu mai mananc asa multe duclirui; imi vine sa ; nu stiu unde puii mei e vointa mea...

naty sanatate multa

alina1976 felicitari pt kg

Mergi la inceput