Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna dimineata!

Dark, eu am luat HIPP pentru Lucas cat am fost in Romania, dar mi s-au parut foarte scumpe, si n-am gasit decat foarte putine combinatii si numai in 2 locuri, la DM drogheria de la REAL si la o farmacie SensiBlu. Un borcanel cu morcovi mic, de 125g, era intre 5,5 lei si 7 lei, enorm mi se pare mie.
Noi tot asa suntem, deja nu mai pot cu nervii. Ieri am convins in sfarsit un doctor sa-i trimita o proba la analize, macar sa stiu si eu ce are.Replica "oricum nu putem sa-i dam nimic, trebuie sa treaca de la sine orice ar fi!" ma da gata
Apetit insa are Slava Domnului. Ieri a papat as:
dimineata lapte, vreo 170ml
Stiti cumva daca fulgii de orez au vreun efect la scaun,adica strang sau dimpotriva actioneaza ca un laxativ?

pupici la toata lumea!
la 10 lapte, la fel
la pranz un borcan mare HIPP cu morcovi cu cartof, 190g+ 100ml lapte
dupa-amiaza o babana BIO pasata+90ml lapte
seara 170ml lapte




Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

ce s-o fi intamplat cu mesajul meu, ca mi-a schimbat ordinea la randuri!



Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de astazi Eliza Teodora, David Andrei si Thea Bianca, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.

Am incercat si noi sa incepen diversificarea . Cu suc de morcov. Esec total . Se stramba si se uita la mine de parca zice ca ii dau altceva. Daca insist incepe sa planga. Am sa incerc sa ii dau si suc de mar pe care sper sa il accepte. Deja m-a cuprins spaima ca nu va vrea nimic altceva decat lapte. Nici macar lapte praf nu vrea , la fel parca ii dau pelin. Mofturos mai este copilul asta al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

buna dimineata!!!
azi am facut si noi in sfarsit vaccinul de 4 luni!!!alex a fost cumintel si aplans un pic cand l-a intepat...
la multi ani sarbatoritilor zilei!!!!
David de Truth
Thea de Arriel
in rest nimik nou...eu stagnez cu kg
bebe mereu agitat...vrea numai in fundulet si in picioare..imi pare rau ca nu i-am luat si lui un jumper...
va pupacim..mai reusesc din cand in cand sa va citesc dar de postat mai rar

un click va rog:http://www.shout.ro/user.html?u=kristinuz


http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel- are 5 lunite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

tuturor licuricilor ce implinesc azi anumite lunite.

Ariya,imi pare rau,nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce-ati trecut.Multa sanatate si sa se refaca repede micutul Amedeo.

Dark,gasesti si la noi borcanele de la hipp,cereale fara gluten.Noi folosim cerealele de la Nestle fara gluten cu diverse combinatii de fructe,legume,roscove,etc.Preturile la borcanele difera de la mag la magazin.Insa cele de la hipp am vazut ca-s destul de scumpicele,adica mai scumpe decat restul..un borcanas mic e undeva la 6-7ron.(deci 2$,2$ si ceva).Am vazut in alte magazine si mai scumpe,probabil difera din cauza adaosului comercial.
Eu ii fac in casa,intr-adevar e mai comod cu borcanasul,dar sunt foarte scumpe..cel putin pt noi.

Lisa,am vazut reteta,vreau s-o fac si eu,desi sunt la dieta,insa arata demential si nici nu-i greu de facut.Umblu mereu pe culinar,ti-am mai vazut si alte retete,dar n-am facut legatura atunci intre tine si lisa de acolo.Felicitari.

Azi a stat fii-miu in fundic.Pana acum nici nu m-am omorat sa-l pun,decat sprijinit de perne cand manca...nah,ca tot eram eu stresata ca face o gramada,dar in fundic nu sta.

Cami,Cristi,spor la invatat.
Cami,ma gandesc la cumnatata ta.

pupam gasca.



POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

ingrid, am inteles, este OK. Parerea mea este diferita, important este sa fim noi multumite de noi insine. cami, nu mi-e greu sa inteleg. Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani si jumatate, Daria a aparut cand aveam 30 si ceva de ani, iar taticul Dariei nu este barbatul cu care mi-am inceput viata sexuala. Sigur ca ma bucur ca am obtinut repede sarcina si ca a iesit fetita, cum am si vrut. Daca era dupa mine, faceam copil mai repede, pe la 25 de ani, dupa facultate, insa prietenul meu de atunci era - si inca este - un copil mare, mi-ar fi fost imposibil sa ma descurc cu doi copii. Il admir, totusi, pentru responsabilitatea de care a dat dovada, nu a fost de acord sa iau pastile, sa-mi pun diafragma, sterilet, a spus ca are el grija si a avut. 100%.lisa, inca nu e chiar OK, pentru ca:1. Ma ustura alunita zgandarita, plus spatele, de la arsura solara.2. Fac ordine in dulapuri de doua zile si inca n-am terminat.3. De cand am venit, Daria e maraita si plangacioasa, program de somn dat peste cap, acum e si bolnavioara, mucii nu o lasa sa doarma, sunt treaza de la 6 dimineata din cauza asta. E si multa agitatie pe aici, ca mi-o admira toata lumea, mi-o iau in brate, mi-o alinta... Nu a fost / este nimeni racit, doctorita care a vazut-o a zis ca e de la schimbarea de aer.Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.pngAm adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Selene, ai grija si urmareste alunita zgandarita. Nu e de joaca cu asta! Iti spun eu care am deja 6 alunite scoase la activ si nu mai stau la soare de cativa ani din pricina lor. Din cate stiu eu de la doctorii dermato, e ca o alunita zgandarita si mai ales iradiata de soare, trebuie neaparat scoasa, daca nu, cel mult urmarita cu mare atentie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

si, Selene, nu-i asa ca nicaieri nu-i ca la mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata la toata lumea!

LA MULTI ANI Eliza de Ira, David de Truth si Thea de Arriel

Ufff... ce noapte! Bebe a dormit frumos de la 9 la 11... apoi a inceput showul! Intr-un final l-a scos tati lui afara la "aere" (si a adormit in 10 minute) deci pe la 2 si ceva facea frumos nani la el in patut... pana la 4 fara un sfert. La 4 jumate mami a capitulat ... si asa am dormit toti trei in patul mare... mami si bebe trezindu-se la 9 jumate. Chestia clara e ca jupan dorea un singur lucru... sa doarma cu mami in pat. Nu papica, nu sete... doar nani cu mami. Nu de alta... dar cum punea capsorul pe saltea langa mine, adormea automat... cum il puneam la el in pat, DESTEPTAAAREA! mai ceva ca la armata.

Ieri am ajuns si la banca, sa-mi completez formularele pentru intoarcerea la serviciin octombrie (UFFFF ). Am concediul de maternitate platit pana in prima saptamana din septembrie, apoi inca 4 saptamani de concediu platit si gata! UFFFFFFFFFFFFF
Si sefu' meu manageru' cel mult pomenit (cred ca sughita zilnic si nu stia de ce) in perioada in care eram gravida e in concediu de paternitate, nevasta i-a nascut marti o fetita pe care au numit-o Niamh (poate mai tineti minte, Niamh era unul din numele de pe listuta noastra pentru Huckie fetita )

Aoleu pai ce preturi sunt astea la borcanele? Eu am luat saptamana trecuta 10 borcanele la 4 lire... deci cam 2 lei borcanelu' (8 d ela Hipp +2 de la Cow and Gate), si nicaieri nu am vazut sa coste mai mult de (echivalentul a) 2.5-3 lei maximum. E clar ca nu voi veni cu borcanele la papornita pentru 3 saptamani, o sa le iau din Romania, dar inteleg ce spuneti ca sunt foarte scumpe. Chiar sunt!

Bebelusi, asta este, ei incep sa traga de pampersi, sa faca, sa desfaca... sa descopere... Mister deja a realizat ca are el ceva "acolo jos" si cum ii scot pampersul... hop si el cu manutele sa vada ce si cum Mai complicat e cand trebuie sa am grija ca-i murdar cu cacutza...ca el tot are chef de explorat

Cami, sper ca vestile de la spital sunt mai bune azi

Cristi, spor la toceala, hai ca nu mai e mult!

Asparagus, sanatate multa lui Lucas, chiar are baiatul pofta de mancare. Noi cu chiu cu vai bagam cam o treime de borcanel mic la amiaza+laptic la discretie, seara un castronel mic cu cereale si iarasi laptic... azi ii dau mar, sper sa-i placa. Probleme cu cacutzul nu am avut de nici un fel, tot o data de doua ori pe zi face, asa ca nu stiu ce sa spun referitor la cereale.

Selene , eu m-as duce sa-mi vada un medic alunita, sa fiu sigura ca e OK. Nu e de glumit cu ele, pot deveni periculoase daca sunt zgandarite.

Ingrid, spor la facut bagaje!

Votat si azi (de fapt azi noapte) bebelusii nostri pe helpnet.

Va pup si ma apuc de research... trebuie sa fac rezervare la B&B in Sunderland pentru sfarsitul lunii. Tineti pumnii sa gasesc ceva frumos.



Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince



"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

carol doarme dus

azi de dimineata m-am culcat la 6 si am adormit si m-am trezit la 9 cu el langa mine in pat (cristi plecase deja) si atata s-a chinuit pana m-am dat eu jos din pat si atunci domnul a dormit bine merci inca o ora. de, e prea mic patul de 2 metri pentru amandoi

ma chinui da urasc sa tocesc grile - vreau o carte cu text, nu prostii din astea.

si ma enerveaza ca numai maine stiu cand examenul- ca-s din tota tara. poate fi luni sau joi

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/


http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Iu-huu! Am gasit un Bed&Breakfast fain de tot, pe coasta, cu vedere la mare, si am retinut camera pentru 2 nopti. Sunt tare fericita caci am prins la un pret bun in plin sezon, 50 de lire/noapte camera dubla cu baie, mic dejun si toate fortomentele. Inca nu ne-am hotarat daca aducem patutul nostru pentru Mister sau folosim ce au ei, dar astea-s detalii... Deci: facut rezervare, trimis detalii credit card, venit confirmare... totul rezolvat. Iu-huuu!!

Acu' tre' sa vad cu ce ma imbrac



Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince



"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput