Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La Multi Ani licuricilor si mamicilor de licurici sarbatoriti astazi!

DobreClaudia, pozele le facem eu sau sotul. E un hobby mai mult pt el, la semnatura mea e site-ul cu pozele lui "profesionale", pt mine e mai mult o distractie, cred ca am in jur de 3000 de poze facute de cand s-a nascut Aidan.
Bine ca ati scapat numai cu o sperietura, mare grija cu bucatelele mici de mancare, mie mi-e o frica teribila de obiectele mici care pot fi inghitite. Sa stii ca perna aceea este speciala pt alaptat, dar poate fi folosita si pt bebe (are un fel de esarfa cu care il poti lega, ca niste curele de siguranta, dar nu le-am folosit niciodata, ca lui ii place sa circule:)

Am admirat licurici frumosi, nu nominalizez ca sa nu omit pe cineva! Foarte frumosi copii avem!

Eu am luat azi o tranta serioasa:)) spalam scarile si am alunecat cu matura in mana (bine ca nu mi s-a infipt naibii undeva) si am cazut de sus pana....jos,vreo 10 trepte, noroc ca am "amortizorul" mare si s-a mai atenuat din soc, dar ma doare o mana si un sold rau.

Am slabit un kilogram in 10 zile, m-am apucat de programul asta:
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/p90x.do
este extrem de intens, are trei faze si rezultate foarte bune dc te tii de el, am o colega care era in categoria balenuta si acum dupa 3 luni arata super.

Aresa bine ca ati ajuns cu bine! Imi place de crocodil ca nu are el treaba, calatoreste bine mersi!

V-am pupat, am o gramada de treaba, facut curatenie, spalat rufe si vreau sa merg si la piscina vreo doua ore, m-am facut "negruta" bine:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io nu mai pot de rau... Zici ca m-a lovit trenul... Noroc ca sunt la mama si se plimba ea cu Daria in brate, ca e tare agitata, saracuta, nu sta singura, mananca si doarme aiurea...

Feriti-va, fetelor, de raceala, ca e super-nasol, ascultati la mine... Ma dor genunchii, capul, amigdalele ma inteapa, am nasul umflat de cate ori l-am suflat, febra, doar 37 cu 2, dar suficient, stare generala proasta...

Ledi, ai zis sa nu cobesc, vezi c-am avut dreptate?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

1,2,3,4....1,2,3,4 - resuscitam subiectul .

Selene - La multi ani! (scuze pt intarziere, dar ieri am lipsit la apel). Sa te bucure Dariutza!

Irina - cum fu' la mare? A baut Ochila din bibe? ca noi tot la stadiul de scuipat LP suntem .

In alta ordine de idei sau nu , copilu' meu nu doarme ziua decat maxim 3 reprize a 30 min, motiv pt care nu vrea sa manance de oboseala. Cu toate ca fac tot posibilul sa aiba somnul ala de 30 min inainte de masa, degeaba. Numai fructele dimineata, dupa cateva ore bune de somn, au succes. Sugestii?

Sa avem o zi buna. Eu ma duc pana la birou sa fac cererea ca ma intorc in 2 sapt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

edinuta
iulia
selene

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Selenuta sper ca mesajul asta reusesc sa il trimit ca am mai incercat aseara dar fara succes, cred ca din cauza ca se lucreaza la site. Ai grija de tine, mananca lamai multe, miere si bea ceaiuri. Ai luat ceva medicamente?

Irina, cum a fost la mare?

Bee cred ca la fel as simti si eu cu plecatul o zi intreaga de langa Vlad, dar macar a meritat?Povesteste-ne cum a fost...

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata!

Am fugit de papacelul meu o zi intreaga...si a fost frumos rau la mare.Am stat numai in apa aproape si cu capu printre alge.Cum vedeam un val pac in el!parca am aruncat toate energiile negative acolo.Mi-au zis prietenii mei ca parca sunt scapata de la inchisoare asa eram.Am savurat ziua la maxim in ciuda telefoanelor de acasa ale alor mei.Eram sigura ca o zi nu pateste nimic.

Pt Ciufik a fost cam asa: trezit eu plodu la 6 pus la san...adormit la loc abia la 7.La 9 papat 20 ml san din biberondeci mai nimic aia mai mult scuipati.La 10 marul--1oo ml de mar copt blenduit.La pranz nu a vrut supa.Nu a mai pus gura pe nimic pn la ora 3 juma cand a mancat 80 ml de lapte si apoi pe la 6 inca 100.Si inca 50 de ceai.Deci in final dupa lungi scuipaturi a mancat din bibe.La 9 eram langa el si mi-a rupt tzitzi...era lihnit.

In locu tau as face asa: da-i tare cu D!Ieri a avut 3 mese aproape inlocuite complet.Dimin nu am avut maru copt si i-am dat cereale cu lapte inclus--prima data!A baut ceva...din castronel cu lingurita, nu bibe!La pranz nu mi-a refuzat supa ca deh e fff imp MOMENTUL in care i-o dai.Apoi in parc la 6 a papat marul cu caise fierte si blenduite.Al meu nu papa nici un fruct crud, exclus am incercat de toate.Nici suc nici pulpa.Oricum eu nu am stat prea mult cu stadiul lichid, cam toate sunt piureuri.Chiar si cerealele i le-am dat consistente.Am decis sa bag acum si cerealele pt ac de 2 sapt nu a luat decat 20 grame ..de cand cu marea porcarie numita D.De altfel imi zicea Radu aseara ca dc vreau sa slabesc sa pap si eu mar copt si legume fierte si imi garanteaza

O sa pun si poze acum sunt cu bucataria...dimin fonfaie puiul sper sa nu raceasca.aaaa si ai mei au dormit 12 ore a 2 zi dupa ce au stat o zi singuri cu Andrei...evident noi nu desi suntem franti.Eu mai sunt si arsa abia ma miscRadu nu are nimic, normal...da eu am stat aproape numai in apa.

Pupicei fetelor.Selene sper ca esti mai bine si la telef pareai lovita ieri

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Irinuco - ce ma bucur ca ti-a fost bine!
Si eu m-am mai calmat, ca sunt convinsa ca o sa fie bine si cand o sa vada ca nu mai are tzatza langa el, instinctul lui de supravietuire o sa-i dicteze ce sa faca.
La noi incepe ziua cam asa (astept parerea ta):
ora 7 - san apoi somn
ora 10-11 - ne prostim cu 30 ml LP + fructe pe razatoare, numai crude pana acum in diverse combinatii + cereale puse in piure (mar+caisa, mar+piersica, pere williams hipp, coacaze+mar hipp) cam 100gr (de cateva zile mananca atat);
somn de 30 min
ora 14-15 (dar e obosit, ca alea 30 min nu-i ajung, probabil ar adormi la loc dc cand s-ar trezi i-as baga sanu' in gura, dar il satur asa ca...nu i-l bag)
ora 15 - legume, astea inseamna mar+morcov hipp + cartof, dovlecel (fierte de mine si blenduite), maxim 2-3 lingurite
dupa un timp - san (ultima masa la san fiind 7 dim, incerc sa o mai raresc cu sanu' ca sa se obisnuiasca, ca ziua va fi pas)
somn 30 min (in zilele bune 2h)
ora 18 - ne prostim iar cu 30ml LP apoi cereale fara lapte inclus, facute cu LP, in zilele bune 90ml, in zilele in proaste 2-3 lingurite

Ideea e ca nu urla de foame. Dc ii dau san, cateodata il refuza, mai ales ca ii vine super tare, ca inca nu s-a modificat productia, sau suge f putin, asa de drag nu de foame. Seara in schimb recupereaza. Imi ia 1h sa-l adorm ca e f obosit si doarme pana dimineata.
Deci, eu concluzionez ca merge f bine masa de fructe, aia de lugume rau de tot si aia de cereale depinde de toane.

Astept parerile voastre. mamici duble/triple ce parere aveti? gresesc undeva? sa schimb ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

IRINA, sunt mai bine putin, aseara am avut 38,6, am trecut pe Ampicilina (2 capsule de 500 de mg una odata), plus Daleron (pliculete cu vitamina C), plus unguent mentolat pentru tample si sub nas, sa mi se desfunde, ca ba curgea apa, ba se infunda... Nasol, oricum, dar supravietuiesc. Am transpirat de numa'.

Multumesc de urari, fetelor!

Repet intrebarea: este cineva din sectorul 3, eventual in zona Mihai Bravu? Am de trimis un pachet si situatia e putin mai complicata, as avea nevoie de o mana de ajutor, daca se poate...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata si de la mine...

Bebelusi felicitari pt suculetul de morcov ...ai sa vezi ca o sa manance din ce in ce mai mult... vazut si pozici... multi lui Bladutz...

Vazut pozici si cu Aidan ... frumusel foc ... Miere cred ca trebuie sa faci si o fetita sa semene cu tine pt ca Aidan este tati intreg (cel putin asa vad eu)...e la fel ca la mine, Razvi seamana cu tati, de la mine nimik... Multa sanatate puiului ...nasol cu cazatura, sper ca esti bine...

Selene multa sanatate si tie si Dariutei... asa se intampla la schimbari de peisaj...da' sunt sigura ca trece repede...

Aresa, frumoase rau pozicile ...sper ca v-ati distrat de minune... iar de buni ce sa zic...frumos dom'ne frumos mai imbatranesc unii...da' hai ca nici cu tine nu mi-e frica ...

Dark sa stapaniti cu placere noile achizitii...

Alinuk... Andutzu scump...da' si pe Teo dragostea mea dintai ...

Bee multa sanatate Alexiutei... ce ti-e domne si cu analizele astea...greu se mai fac... repetari peste repetari...eu te inteleg foarte bine...acu' stau cu frica in san pana vin rezultatele pt Razvi de la a3a urocultura...si la noi la fel a iesit sumarul curat da' sa vedem la urocultura...uff sper sa fie bine la toata lumea...

Irina ma bucur ca ai reusit sa te destinzi un pic la mare... da-le incolo de energii negative, departe de tine sa stea.... Multi lui Ochila.

Io sunt cu falca umflata . Am fost ieri la dentist si mi-a facut operatie la gingie...cica o sa stau umflata vreo 2 zile... se uita lumea la mine pe strada ziceai ca sunt batuta...colac peste pupaza sunt si alone la scarbici...mi-au plecat toate colegele in vacanta si sunt singura pe baricade o saptamana...sper sa nu fie nebunie...

Noi cu D stam cam asa: ne place suculetzul de morcov, ala de mar asa si asa...e cu toane...intr-o zi vrea intr-o zi nu... da' fara pulpa dom'ne ca nu trece de sita din gura...am inceput sa-i dau si cereale da' din bibe ca mai solide asa nu vrea, le scuipa...Ieri am facut supita in care am blenduit niste morcov si cartof... a luat vreo 5 lingurite...sa vedem azi daca facem progrese...

Nu cred ca are inca reflezul de a duce mancarica cu varful limbii spre gat, toata mancarea mai solida ramane in zona buzelor...da' perseveram, ce sa facem...

Ciufik stii cum face mama mea ca sa doarma Razvi mai mult? Il pune pe picioare pe perna si cand da semne de trezire il mai misca putin... si tot asa pana doarme si el vreo 2 ore...ca daca nu doarme e marait si nici nu mananca cum trebuie...iar de mancare ii da cateodata cand e mai adormit, suge din bibe la greu atunci... Sa incerci poate merge treaba si la voi

In schimb ii place sa bea apa de zici ca cine stie ce bunatate e...

Am facut si noi niste pozici in week-end si un filmulet in care se cearta cu balonul... enjoy.

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0

Hai ca m-am intins ca o placinta... o zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Cami cum mai e Alina? fratele tau a ajuns cu bine?

Selene insanatosire grabnica

Cristi spor la invatat!

Crisspy multumim de
sa stii ca si eu practic ..prelungirea somnului, dar nu il legan pe picioare..n-am facut-o vreodata, acolo in patut atunci cand il aud ca scoate sunete de trezire ...fug repede (daca nu e Teo langa mine - sa nu se simta abandonat el pt orice chitz de Andu, daca e langa mine - ii zic sa mergem impreuna sa il linistim pe bebe sau il intreb daca ma lasa sa ma duc sa-l lnistesc eu) si ii pun mainile pe obrajori sau ma apropii de el si zic ceva in soapta ('nani naniii pui mic')..sa-mi auda incet vocea...si adoarme instant la loc
Evident ca le mai intepeneste si lor spaticul, cate o manutza, un piciorush, mai fac un pish, le e cald ...si multe altele (ca orice om in somn) si atunci pe o stare a somnului mai putin profunda se mai trezesc, mai chitzaie... asta neinsemnand ca si-au facut somnul sau ca vor sa se trezeasca

Ciufika eu zic ca e multumitor felul in care a acceptat papa... e normal sa prefere lapticul, relax.. mai au perioade in care papa mai putin si datorita caldurii, aparitiei dintisorilor si altor nemultumiri din viata lor de bebe
..noi sa avem rabdarica
vis a vis de legume poate incerci un amestec cu putin laptik de la tine, sa simta ceva cunoscut/placut..si incet incet il scoti

Miere superbi ochishori de Aidan...felicitari pt kg (10 uauuu!) iar la foto clar sunteti artisti!!!
si tuuuuu... o slabutza!!!

(in fine asa imi zice si mie una lume...numai ca ma compara cu ce eram eu gravi... eu stiu bine cum eram inainte si pt mine ala e sist de referinta, asa ca te inteleg...)

Irina ma bucur ca ti-a priit iesirea
suuuppppeeer, apa, soare, alge ...
mai voi ati simtit ca Marea Neagra are mirosul ei???
acela de alge... parca nu l-am mai intalnit in alta parte (cotnraziceti-ma voi care ati 'mirosit' mai multe)..in locurile pe care le-am vizitat eu...
as propune Min Turismului sa promoveze asta...mirosul, mi se pare punctul specific esential

imi amintesc, in copilarie cand mergeam cu ai mei la mare, dupa ce ne intorceam ...pret de o luna poate perna de la masina mai pastra inca mirosul acela iar eu imi tot bagam nasucul in ea de placerea amintirii zilelor de vacanta

e clar....mi-e dor de mare

haideti la si sa avem o saptamana minunata cucuietelor!!!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput