Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
uta_ciun spune:
happy, am modificat datele mele pe prima pagina
5+
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
happymum spune:
honey te rog frumos sa faci bine sa ai II, rep'jor...... 
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
babyangel spune:
Mersi de primire...adevarul ca imi doream mult un bebe...am un baiat de 9 ani(in septembrie) si de mult mi s-a facut dor de unu mic..Doar ca nu s-a putut din 1001 motive...cariera, sot, etc...
o seara buna tuturor!
Pupici.
babyangel spune:
Mai jos sant si datele mele: Data probabila: 09.03.2010, si data mea de nastere: 19.04.1979..Ar mai fi ceva de adaugat, fetele?
Thanks.![]()
Anca
kitzy spune:
Onutule nu te-am vazut azi pe mess si m-am speriat ca ti s-a intamplat ceva. Ma bucur ca te simti mai bine, cat de repede o sa dau o fuga si la tine, asa cam peste 2 saptamani, ok? 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum raportez lipsa cm... acum 3 zile test negativ... nu stiu... mai astept cateva zile si incerc inca in test. ![]() _ www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
Te asteptam cu testul POZITIV!
Doamne Ajuta, sa fie asa!ALBUM
7
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ellanik spune:
Am fost la eco si este doar un bebe.Ne-ar fi placut sa fie doi dar dr nu a exclus asta.Vom vedea peste doua sapt cand ne-a chemat iar!Azi am vazut o bulinuta!Haioasa foc!![]()
4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
honeybaby spune:
happymum- rep'jor, rep'jor vin . Mai aveti rabdare 20 de zile . Inca mai am locul rezervat pe 3 aprilie , da ?
Denisa
atb spune:
Dragi gravidute va doresc o sarcina cat mai usoara si la termen, iar aspirantelor cat mai repede un samburel in burtica! Sunteti abia la inceput, dar pareti deja asa de unite, e o atmosfera super aici! Sa dea DD ca toate aspirantele ce-au scris pana acum sa se vada cu cele doua II, sa fie formatia completa!
Si eu de luna trecuta sunt "pe treaba", ne dorim f mult un fratior sau o surioara pt. puiul nostru care implineste luna asta 1 anisor. Sper din tot sufletul sa fac si eu parte din odiseea voastra, sunteti niste fete minunate.
Un pupic special Dianeimi, cu care am fost coleguta si la pepenasii de iul-aug2008, iti doresc din suflet o sarcina usoara, sa dea DD sa nu mai trebuiasca sa stai la pat cum ai patit sarcina trecuta!
Am sa va mai scriu pe saptamana viitoare, dupa ce scap de licenta, pana atunci sper sa gasesc lista plina de noi gravidute!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008