Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 2
mar_apr_2010 spune:
arinaa, datele sunt la locsorul lor acum.
mralu bine ai venit la torsul fusului din basm, te astept cu datele tale: DN, UM si DPN. de asemenea sa ne spui si numele copilasilor si datele leo de nastere. bineinteles, daca vrei.
sarcini usoare fetele...
happymum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie si eu prestez si sper sa prind odiseea. adriana&razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan |
tin pumnii...
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie si eu prestez si sper sa prind odiseea. adriana&razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan |
si in timp ce noi prestam,ssotii ce fac?
eu duminica bag un vin bun la rece,cu niste lumanari...o muzica in surdina,si ZBANG...vin aici la odisee
deChristian Ionut
oanaiacovita spune:
Servus fetili!
Honey sunt mai bine, multumesc. Nu mai sangerez. Am doar o scurgere beluie. Ma sa fie bine.
Mralu, bine ai venit si sarcina usoara. Mai avem o mamica la al treile bebe, Dianami.
Happy, ce bine ca s-a aprobat userul.
Oana 5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
mralu spune:
Buna
Multumesc de primire
Datele mele sunt data nasterii:17.09.1978, um:15.05.2009
Puii mei:Mihai-8 ani si Bubu(Elena)-3 ani jumatate
Va pup
arinaa spune:
vape toate pentru primirea facuta
oana si eu ma rog sa fie bine,stiu cat de mult ai muncit sa ajungi aici si cat e de dorit bebele ...asa ca nu are cum sa nu fie bine.
eu mi-am facut programare pe 20 iulie la dr.abia astept sa ma duc...desi sper sa nu fie prea devreme
eu cum imi pun tikerul? vreau burtica si cele 4 saptamani...cu bataie spre 5
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
oanaiacovita spune:
Arinna pt semnatura mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci gravi intre [] si adaugi saptamanile
Oana 5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
pufescu spune:
salutare,sper sa ma primiti si pe mine :)
Prima burta,dorita si asteptata(32 de primaveri)...si se pare ca este
(doctora a zis 'suspiciune de sarcina incipienta'...testul a zis slab pozitiv).
emotii cat cuprinde si paranoie din belsug- din ce citesc din aia ma sperii mai tare
uta_ciun spune:
bine ai venit pufescu, esti exact unde trebuie,la o odisee de basm unde o sa descoperim impreuna calea spre bebeii nostri
4+
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone