Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)
Raspunsuri - Pagina 13
laura78nico spune:
Dana cand m-a urcat prima data sa vada ce dilatatie am moasa a observat, dar nu mi-a dat nimic ca si eu dupa m-am intrebat dar ce rost mai avea?
Si crede-ma in durerile alea nici nu ma mai gandeam si la altceva![]()
Laura
23+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
lutoniana spune:
Emy ...chiar ??? asa de mult imi place cum canta .....aproape fara exceptie, toate melodiile 

Cea mai fericita
30 + cu 
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Techila eu zic sa pastrezi cartofii pentru invitatii ce vin deseara, sa se bucure si ei ![]() Si daca e cineva care se ofera sa faca salata boeuf pentru Monikus as vrea si eu putina.....va rog multttttt. Eu nu pot face ca are atata manopera ca ma doare capul numai cand ma gandesc Cea mai fericita 30 + cu ![]() |
BINE ASA

Monica
23+ cu
Rares Stefan
anamaria1979 spune:
La multi ani, Uve_got_mail!!!!
Buna burticute dragi! Am revenit dupa o bine meritata vacanta la munte. Au inceput durerile de spate si la mine si urinarile dese noaptea, respectiv insomniile.
Va doresc sanatate la toate.
Lutoniana multumim de sfaturi. Este mai greu la prima sarcina sa nu disperi si este bine ca mai putem citi despre alaptat, nastere.
O zi buna.
+ 30
mimika spune:
Fetelor, voi stiti ceva de Proctoline, Proctomed? Au rezultate bune si de durata? Bune cica ar fi, dar nu neaparat de durata. Si nu gasesc pe nimeni sa se fi tratat la ei, sa imi zica exact. Pentru fratele meu ma intereseaza, ca e nasoala faza cu hemoroizi si fisuri... Ca tot vorbeati voi de kk![]()
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
Dana15 spune:
Multumim pentru dedicatie!
imi place, desi recunosc ca nu sunt fan..apropo, Moby a avut concert aseara in bucuresti..parca..am auzit la radio..
tocmai am vb la tel cu o prietena, care are nunta maine..este atat de stresata draguta! si eu am devenit nostalgica, cu gandul la nunta noastra..a fost tare frumos!
Apropo, am vazut pozele cu duamna
andra..sunteti frumosi amandoi! sa fiti fericiti si sa va iubiti pe zi ce trece tot mai mult!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
fetelor zau ca m-ati bagat in sperieti si ceata cu morfologia fetala 

ca eu nu am facut ...
angelli olaru face morfo? tu unde ai facut? ![]()
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
alex25 spune:
Ufff, am obosit si afara e asa de caaaald!
Ma pregatesc sa plec acasa, va doresc un weekend cat mai placut (cica eu merg la curte la gratar, nu am nici un chef, dar poate ar fi bine sa mai ies si eu puntitel)si ploaie cat mai putina!

----------------------------------------------
Alexandra
27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Dana15 spune:
Aida zic si eu , poate te mai linistesc..daca medicul tau te-a urmarit, ti-a facut eco lunar si nu i s-a parut ca ar fi ceva in neregula, stai linistita si ai incredere! eu nu am facut triplu test si din acest motiv m-am dus la morfo fetala la 20 saptamani..si recunosc! a fost si un moft al meu! (dar nu m-a costat atat de mult ca in Bucuresti..sub nici o forma!)
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
mimika sotul meu a avut niste hemoroizi urati si niste crize violente si l-am convins sa mearga la Proctoline si i-au dat ceva tratament si apoi au inceput in etape sa ii ligatureze hemoroizii. Vreau sa iti zic ca desi situatia era foarte disperata si in grad ridicat in cateva sedinte a scapat , desi nu au legat toti hemoroizii (ca nu a mai vrut sa mearga ca se simtea bine). Asta se intampla in decembrie 2006 si de atunci nici nu a mai avut probleme si nici nu si-a schimbat regimul alimentar ...
Iar fisuri anale si 2 hemoroizi a avut fetita mea (efectele chimioterapiei si autotransplantului) asa ca am dus-o tot la proctiline si mi-au dat o crema , indicatii si am rezolvat problema de nici nu a mai avut probleme , iar daca era sa revina atunci ultimele luni au fost cumplite si ... dar nu au revenit problemele , sa se fisureze iar funduletul ... si avusese 3 fisuri
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()