Gravidute si mamici de Constanta (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

....si eu anunt ca maine seara plec la munte :((((:)))))asa simt, o parte se bucura, una plange...oricum ma duc sa cumpar stick de net pe vodafone ca sa mai dau un ochi pe aici...apropo cine are asa ceva poate ma sfatuieste si imi spune cate ceva...e bun, exista altceva mai bun???....maine dimineata vreau sa achizitioneaz net mobil:))))

pupici....si mai revin....
toate cele bune....

nooo...Dana please...lamureste-ma : care-i programul maine??? cred ca am citit din 2 in 2...dar sunt istovita dupa pb de la serviciu.....
Deci maine plaja sau cafea????Sau ...nimic?CO placut la munte...cat stati?...ne-ai starnit si ne lasi acum??!!!

Madalina...minico placut si ....uscat!
Criss...cum ti-am mai spus...super filmuletul cu botezul...a concentrat exact momentele esentiale...imi placeti tare mult ca si cuplu...

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

MAI VREEEAAAAAUUUU! ... am fost la spa la Neptun, asta era.

Pe la orele pranzului ne-am incarcat in 2 masini - 6 bunaciuni(termen consacrat) directia Neptun-Olimp. Fiecare cu obiectivele clar definite. Care dupa tzoale frumoase, de firma- de nefirma, da ieftine la pretz, d;le, sa musteasca de reduceri(se intelege doar!)care dupa rasfatz mangaietor pe piele si balaceala la piscina.
Eu am ales a doua varianta, pe principiul "cine stie cand ma mai intalnesc cu ocazia asta vreodata" ... si nu regret nici un banutz, nici un minutzel consumat.
Spa-ul mentionat in mesajele anterioare este unul de lux (chiar daca arata 4 stele pe catarg trece usor de 5 in realitate), f. ok pentru serviciile oferite. Interioare moderne, de bun gust, personal placut, amabil, servicii de calitate.
Programele de masaj Zen incercate de mine (din talpa pana in crestet) au fost revigorante, relaxante, profesional facute.
Piscina nu este ce va inchipuiti la modul clasic. Este un resort intreg pe un etaj cu dusuri emotionale(cu apa de portocal, cu gheata) cu 3 tipuri de sauna (finlandeza, clasica si cu arome herbale) cu salon de relaxare - recamiere tip Pompadour si muzica gen tibet, cu jacuzzi, piscina cu apa sarata, talazoterapie, cascada de apa pentru hidromasaj etc.
Concluzia: nu poti imagina ce vei intalni si cumte vei simti acolo pana nu probezi pe propia piele.
Am sa revin nu odata, stiu sigur asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!!

dady 68...maine dimineata carrefour, apoi program de spa de la ora 14 la 18...dupa care revin in cta si pe la 21 plec spre copii mei la munte...in principiu pe la 1 august sunt din nou in cta...si vreau sa incep inca un program de 12 zile la spa...cam asta-i tot...apoi pe 23 august e ziua de nastere a fetitei mele, am observat la aniversari ca sunteti nascute in aceiasi zi :)...astfel ca vom fi aici pentru petrecerea destinata ei...si vom mai vedea...probabil prin septembrie inca putin munte, plaja...
...referitot plaja, cafea, cred ca fetele iti vor da mai multe detalii...eu sunt inca in cautari de net mobil pentru a putea si de la munte sa mai tin legatura cu voi.

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

salutare!!!!
ne-am intors si noi din bulgaria de cateva ore. am intrat sa vad ce ati mai facut, am citit in diagonala si am zis sa va salut. ma duc sa ma culc, ca nu mai pot de oboseala, abia mai vad. din concedii ne intoarcem mai obositi!!!! maine plecam la tulcea la o nunta unde nu mai suntem nasi, asa ca o sa ne relaxam putin. si o sa-mi vad si baiatul, ca imi e un dor de el....imi venea acolo sa ma reped la copiii altora sa-i tin in brate
cand ma intorc, adica duminica, va povestesc cum a fost si o sa pun si cateva poze pe blog. tot acolo o sa fac o descriere mai pe larg... despre bulgari...
va pup si ne auzim curand

roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Azi a fost ziua mea cea buna!
Am fost la SPA: MINUNAT!!! In viata mea nu m-am mai simtit asa rasfatata...
Dana ITI MULTUMESC DIN SUFLET, a fost exact ceea ce avem nevoie! Sa-ti dea Dzeu sanatate, tie si celor dragi!
Am avut un moment de... nici nu stiu cum sa-i zic... ezitare, jena, nod in gat sau ce-o fi fost, cand m-am trezit singura cu masorul (exact, genul masculin, tanar, cu ochi albastri)... care m-a intrebat "Aveti costum de baie sau sa va dau un slip de unica folosinta?" si m-am gandit... Dano, Dano, ce-mi facusi tu mie? (caci Dana a vorbit in numele meu la receptie)..... dar pe bune ca a meritat toti banii, m-as putea obisnui cu asta!
Despre sauna, piscina si jacuzzi si dusurile pe care le-am impartit cu Andreea, o las pe artista sa scrie, caci ea le zice mai bine decat mine!
Adina, iti multumesc pt transport si nu numai!
Doamnelor, cele care ati mai fost prezente si mi-ati luminat ziua, SUNTETI MINUNATE!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Andreea, am scris mesajele in acelasi timp!

Adriana, te-am sunat si nu raspunzi...... Te rog frumos, suna-ma tu cand poti sa vorbesti!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

nu fugiti la culcare, ca ma bag sa deschid un nou capitol, daaaa?

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Poftiti la povesti in CAPITOLUL URMATOR

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput