Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Dana n felicitari pentru vestile bune... si te asteptam acasa

17+
aniversarea nuntii

Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Am uitat sa schimb prefixul...astazi am intrat in 22 de saptamani.

------------------------
22+ David

Albume foto

Mergi la inceput

am schimbat citatul de la semnatura... imi place mai mult

Felicitari si pt intrarea in noua saptamana Dana

17+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetele HELPPPP CANDIDA ce ma fac o am de vreo 3-4 zile nu pot scapa de ea face rau bebelui?

trebuie sa merg de urgenta la doktor? voi ati avut in timpul sarcinii nu stiu ce sa intamplat ca a aparut inainte de sarcina o aveam mai tot timpul si sa oprit pana acum

pls ajutourrrr

21+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

http://picasaweb.google.com/ciquitita7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetele stiti ceva linkuri online (lecctii online)pt nastere?eu o boaba nu am despre asta si sunt stresata ca nu stiu si nu am sa tiu nimik la momentul potrivit

21+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

http://picasaweb.google.com/ciquitita7

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

fetele HELPPPP CANDIDA ce ma fac o am de vreo 3-4 zile nu pot scapa de ea face rau bebelui?

Asta am gasit eu
Pe perioada sarcinii, datorita modificarilor de ordin general dar si datorita celor de la nivel local, infectia candidozica este mai frecventa decat in perioada de negraviditate. Candida in sine nu afecteaza direct bebelusul. Agresiunea repetata asupra mucoasei vaginale exercitata de aceasta infectie candidozica face ca aceasta mucoasa sa fie mai fragila si exista un risc mai mare de a se rupe in timpul delivrentei (in timpul nasterii). In functie de situatia locala si de varsta gestationala (de preferat nu in primul trimestru de sarcina), medicul curant poate sa va recomande administrarea de antifungice sub forma de ovule (cu administrare intravaginala).
Pe durata tratamentului trebuie evitate contactele sexuale (chiar cele protejate). De asemenea se impune tratament si pentru partener, chiar daca acesta nu prezinta nici un fel de acuze. Medicamentele se administreaza numai la indicatie obstetricianului; exista diferite tipuri de actiuni a medicamentelor asupra sarcinii si asupra produsului de conceptie, de aceea este bine sa discutati aceasta problema cu medicul obstetrician, cel care va monitorizeaza evolutia sarcinii.(dr. Ciprian Pop-Began -obstetrica ginecologie-)

17+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Dana n felicitari pentru vestile bune... si te asteptam acasa

17+
aniversarea nuntii

Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Multumesc Ionela!

------------------------
22+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Katyuscha21 sper sa-ti foloseasca ce am postat despre candida

Fetelor... o noapte odihnitoare va doresc. Pe maine
PAAAA

17+
aniversarea nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Felicitari, Dana! Drum bun si petrecere frumoasa!

Eu mai intru tocmai luni! Sau sa vad, poate intru un pic maine inainte sa plecam, dar nu promit. Incercati sa nu scrieti prea mult

Weekend placut!

Laura 21+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

La voi a inceput bebe sa sughita? La mine se intampla asta de cateva ori pe zi si nu este intotdeauna f placut.

Vad ca se vorbeste de alaptat. Dragele mele, eu am fost pro cu primul bebe si o sa fiu si cu al 2-lea. Din punctul meu de vedere, conteaza cat de mult va doriti si cat de deispuse sunteti sa faceti sacrificii. Oricum alaptatul functioneaza dupa sistemul cerere si oferta, adica cu cat bebe este pus mai des la san, cu atat veti produce mai mult lapte; daca incepeti sa ii dati si mixt, atunci puteti sa va luati la revedere de la un alaptat indelungat....Va spun din proprie experienta, mai ales ca pe Mario l-am alaptat 1 an si 5 luni, iar in primele 3 luni, din pacate l-am alaptat mixt, pentru ca m-am luat dupa toata lumea, inclusiv maica-mea care imi spunea ca daca copilul vrea sa suga non-stop, este infometat...la 3 luni am intalnit pe cineva, care mi-a explicat cum functioneaza alaptatul, ce se poate face sa creasca productia de lapte si multe altele; se considera ca avem lapte, chiar daca copilul cere sa manance f des, atata timp cat respecta graficul de crestere pentru varsta lui. F important este contactul direct cu nou-nascutul, adica contactul piele - piele (bebe in pampers pe burtica goala a mamei); in plus exista si tot felul de stimulente, cum ar fi ceaiul de chimen si anason, galactogilul, alimentatia, etc... In momentul in care am inceput diversificarea, adica la 6 luni Mario avea greutatea unui copil de 11-12 luni.
Laptele este produs si inmagazinat in tesuturile glandulare (alveole) ale sanilor. Se acumuleaza in saculete galactofore situate sub areola pana cand este eliberat odata cu suptul copilului. Stimularea sfarcurilor face ca glanda hipofiza a mamei, situata in creier, sa secrete prolactina - substanta care initiaza si mentine procesul de producere a laptelui.

Laptele pe care il primeste copilul la fiecare alaptare este laptele care s-a acumulat in saculetele galactofore intre alaptari. Acest lapte sarac in grasimi are un mare continut in proteine si satisface setea copilului.Pe masura ce alaptarea continua, se secreta un al doilea hormon numit ocitocina. Ocitocina produce contractia tesuturilor din jurul alveolelor, storcand astfel laptele pe traseul ducturilor in saculete de unde este disponibil pentru a satisface foamea copilului dumneavoastra.

Multe mame au o senzatie de furnicatura sau de roseata a sanilor in timpul acestei "eliminari" sau in timp ce se produce acest "reflex de ejectie". Alte mame remarca numai ca suctiunea devine mai lunga si mai lenta si ca copilul incepe sa inghita ritmic. Cheia stabilirii unei eliminari rapide este relaxarea si increderea ca trupul dumneavoastra face exact ceea ce a fost programat sa faca : sa hraneasca copilul dumneavoastra cu lapte sanatos produs chiar de catre dumneavoastra.

Aveti aici si aici, www.desprecopii.com/info.asp?id=94" target="_blank">altul siwww.desprecopii.com/info.asp?id=48" target="_blank"> asta este cel mai interesant si contine cele mai multe informatii. Daca mai vreti alte informatii va pot ajuta cu mare placere.

Betty78 20+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput