Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 3
mihamora spune:
Roxyaly - multumesc frumos 
laurairina - multumesc frumos
stau cumintica da, incerc cat pot defapt, ca sunt singura cu Domi![]()
rgagapie - felicitari pt miscarile lui bebe!
raluci b - multumesc mult
M-ai facut sa rad, cand ai zis ca si bebe se intreaba ce e cu vocea ta. Multa sanatate!
Simina - multumesc tare mult
Tare faza cu luna de miere. Sacul de dormit e in loc de patura,da.
Despre carut eu o sa il folosesc pe cel al lui domi care nu e pt nou nascuti dar pt la vara cand o sa iesim afara la plimbari lungi o sa fie ok. Pana atunci poate o sa ne luam un landou (port bebe) cum a aratat Simina .
Crlp - multumesc frumos
M-ai ia-ti si tu un concediu medical, e ciudat ca nu ti-au zis sa stai la pat dupa sangerari. Dr - mea zicea ca spre 20 de sapt face de obicei amnio. Oricum se face intre 16 si 20 sapt.
Andrecluj - multumesc mult
da, o sa incerc sa stau cat mai cuminte.
Dankuta- felicitari pt rezultate! Nici eu nu am putut sa mananc carne la prima sarcina decat f putin. Acum nu mai am problema asta.
Miany - multumesc mult
Ma simt bine , multumesc.
Cosmynic - ai intrebat medicul tau? Daca ti le-a prescris ginecologul inseamna ca nu sunt probleme.
Simonette- multumesc tare mult 
Laura Garner - multumesc frumos
Distractie plaacuta in weekend.
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
rgagapie spune:
simina_kin MARE MULTUMITA 

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+19
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora [rgagapie - felicitari pt miscarile lui bebe! |
MULTUMESC

Ramona
+19
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
simonette spune:
Simina eu nu-mi fac pb....sa nu se sperie cutzu ca tare o sa mai fie smotocit![]()
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in
15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Ramona!!! Chiar!!! Felicitari ptr miscarile lui bb
Eu am ajuns laconcluzia ca nu era bb ce-am simtit eu cateva zile la rand, ca de vreo sapt nu-l mai simt.......;
Sau s-o fi ingrosat placenta si fiind anterioara nu mai razbeste bb! Imp e sa-l stiu ca e bine
mami de
Luca(02-02-2006) si de
cu bb 3 in
15+
rgagapie spune:
simonette eu sunt aproape sigura k e bb-ul , aseara nu cred k ia convenit k dorm p burtik asa mai p o parte si nu prea avea loc de zbenguiala
. Asa k am cam inghesuit-o si a trebiut sa se faca auzita ![]()
Ramona
+19
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
simina_kin spune:
De cand am ramas
prima data, si-am descoperit DC-ul imi place sa citesc la "nasterea unei stele", sunt povestiri de la nastere care mai de care mai emotionante...DAR....am gasit o poveste acum
..ma doare burta de ras...ce stil haios are mamica asta
...si sunt abia la inceputul povestii..
daca vreti ca radeti si voi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137609
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
BoboMom spune:
Simina, merci mult pt link! Intr-adevar foarte frumoasa si haioasa povestea nasterii Andrei! ![]()
Laura
21+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
simonette spune:
Si eu ma delectez seara cu povestile mamicilor de la nastere.....Asa de mult imi place!!! Maintorc in timp si retraiesc emotii puternice si dragi
De asemenea recitesc din cand in cand povestea nasterii lui Iannis...parc-a fost ieri
mami de
Luca(02-02-2006) si de
cu bb 3 in
16+