Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri15
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
SI eu, si eu: Daria sa fii mereu fericita, sa ai o viata care sa-ti ofere mereu ce-i mai bun, pentru ca meriti din plin! Sa-ti ajute Dumnezeu sa te inconjori de oameni care sa te iubeasca si sa te aprecieze la valoarea ta!
Si acum ca am intarziat atat cu urarile!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Tizo Daria Cristy multumesc pt gandurile bune! Acum Thea e mai bine, de ieri am intrerupt injectiile (ultima i-am facut-o vineri seara), in loc de luni dimineata cum trebuia Asta din cauza ca a facut o alergie (intoxicatie) la afine si era plina de bubite pe corp, asa ca am intrerupt orice tratament si-i dau doar calciu si pic pt alergie. Azi deja nu mai avea nici bubite asa ca sunt f happy ca am scapt de injectii! Problema e ca e traumatizata si plange f rau daca mergem intr-un loc pe care nu-l stie (crede ca o duc la injectie) si nu mai vrea sa o tzin in brate (daca suntem in loc strain, tot ptc carede ca o tzin la injectie). Daca-i dau pampersul jos sa o schimb plange ca din gura de sarpe si tot spune GATAAA! GATA! GATA! Oooofff, sufletelul meu mic! Sper sa uite cat mai repede trauma asta si sa dea Domnul sa nu mai fie niciodata nevoie de injectii!
Jojo felicitari pt Larisuca! Sa speram ca se va obisnui si cea "mare" cat mai repede cu surioara ei si sa iti fie usor sa cresti doua bebeline! Abia astept pozici!
Dana si tu mai ai un picut Misca tare bebe 2?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
szivarvany spune:
Ce frumusete ai acolo in brate e perfecta, iar tu mami Miha arati tare bine
Este o frumusete delicata domnisoara Larisa si ce freza are de pe acum
Sa-ti traiasca printesele, te pot invidia asa, oleaca ?
Cris, ai scris ceva si nu mai vad Ce dpn ai ???
Danangie, atunci cum se zice, tot raul spre bine si sa fie tot mai bine, Doamne ajuta
Laura, sigur va uita Thea raul si va invata ca ii vrei doar binele, sa nu ai dubii
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Michelle81 spune:
Mamamgiuliei-cu intraziere iti doresc un calduros LA MULTI ANI!!!scuze ca abia acum iti scriu insa nu intru zilnic pe forum.La multi ani si tot ceea ce iti doresti!Ai un suflet mare
Jojo-miha-felicitari pentru fetita sanatoasa si frumoasa!
Lauraioana-imi pare atat de rau ca micuta ta a fost bolnavioara si a facut injectii,saracuta de ea!multa multa sanatate!
Nu reusesc sa va raspund la toate fetele pentru ca nu am timp.Sper ca sunteti bine cu toate!
Mama a trei sufletele in ceruri
szivarvany spune:
Apoi daca nu raspunzi, sper ca esti pusa pe fapte mari
Ne e dor de tine, Michelle, da` tu stii asta, da ?
Oare ce fac Pepsi si feciorii nazdravani, Cristina cu printesuca ei, Blueeyes2003, fetele vechi ca MariMsemcu si tripletele ei, IleanaMarius si baietelul ei care acum cred ca e marisor ???
Uitai ceva important, desi ieri mi-am amintit ca tot in deplasari am fost asteptand sa nasca Cristina Ana.
Cristina-ana, sa-ti traiasca Andrei si sa fiti feritici toti 4
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
saryta spune:
Jojomiha -sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Ninia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jojo_miha Am incarcat niste poze . http://community.webshots.com/album/573763759GTNwhW Mamica a doua printese Teodora Ioana(29.09.2007) si Larisa Gabriela(22.07.2009) |
Superba! Sa iti traiasca printesele! Ce frumoasa este poza cand se pupa ele doua....
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru
Ninia81 spune:
Cristina_ana a nascut? Sa ii traiasca feciorul si sa fie sanatosi toti!
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru
Ninia81 spune:
Laura, sanatate multa printesei!Sa se faca bine!