Delfinul Mark a murit!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Mark nu a fost Michael Jackson....

Asa ma gandeam si eu.. nu carecumva sa-i faca concurenta...

..oricum, jenanta pozitionarea subiectului aici printre zavorance, lazarusi si alte alea..

Pacat de Mark.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Probabil vom modifica denumirea sectiunii completand-o cu "stiri".
Nu are nici o legatura pozitionarea subiectului cu lazarusi etc. etc. ci cu ideea ca aceasta informatie nu are caracter de interes general. Aceasta este motivatia.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Fomalhauti, tare, tare frumos ai scris!

Vara trecuta am ajuns in acel complex, cu fiu-miu, pentru Planetariu.
La Delfinariu am renuntat, era cald, era coada, pe mine nu ma prea tenta ca mi-e mila de animalele dresate (nici la circ nu-mi place sa merg), si-am lasat-o pentru alta data :(. Si iata ca "alta data" nu va mai fi. Imi pare rau de pitic, pe el l-ar fi distrat probabil, insa cumva sper ca genul asta de spectacole sa nu se mai faca.

Despre Mark, am inteles www.inpolitics.ro/articole/42475/Lacrimi-la-Constanta-delfinul-Mark-a-murit-ca-legendarul-Flipper.html" target="_blank">de aici ca a a avut o viata cu adevarat lunga, fata de cei din specia sa, si ca era singur pentru ca, mascul dominant fiind, nu-i suporta pe altii in preajma.

Am citit si ca amuza ingrijitoarele cu trucuri de-ale sale, delfinesti :). Pe care nu i le cerea nimeni, le facea ca asa vroia el. Probabil ca se impacase cu conditia sa.
Relatia sa cu oamenii din preajma sa era cu totul speciala.
http://www.ecomagazin.ro/delfinul-mark-vedeta-de-23-de-ani/
http://www.ecomagazin.ro/o-mare-de-lacrimi-a-murit-delfinul-mark/

PS. bineinteles ca e ridicola mutarea subiectului in aceasta sectiune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Nu mai scriu ce s-a scris... poate e mai bine c-a murit... Roxana a scris aici ceea ce gandim multi dintre noi.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Probabil vom modifica denumirea sectiunii completand-o cu "stiri".
Nu are nici o legatura pozitionarea subiectului cu lazarusi etc. etc. ci cu ideea ca aceasta informatie nu are caracter de interes general. Aceasta este motivatia.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Marius, poate ar fi mai potrivit ca subiectul cu Mark sa fie mutat la Animalute.
Chiar daca va fi schimbata denumirea acestei sectiuni, tot nu i-ar sta bine lui Mark in apropierea lazarusilor si zavorancelor.

Poate ne-om revedea vreodata, dragutule Mark... Trebuie sa invat inotul odata si-odata... :).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Saracutzul de el... am plans si eu cand am citit in ziar

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput