Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 12
jadi spune:
Buna dimineata fetelor!
La Multi Ani Sabina sa cresti mare si frumoasa si sa iti bucuri parintii si surioara!
Iar m-ati bombardat cu poze, Luna cea mica incepe sa semene cu tine dar am descoperit si cateva chestii de la sot. Ati avut reuniune de familie?
Bine ai revenit Cafera, te mai fataii mult prin concedii?
Am rugat pe cineva sa ne pozeze dar nu i-au reusit pozele si sincer mi-era tarsa sa stau sa pozez la sot si lumea sa rada de mine. Sunt complexata dar sincer am fost incantata de mine! Si sunt si modesta! ![]()
Michi, nu stiu daca mai pot slabi dar o stressez pe Karli sa slabeasca si sper sa aiba rezultate bune! Poti sa o incurajezi ca si asa de 2 zile vad ca ma ignora si mi-e ca a dat iama in lucruri nepermise
Si cum zicea si Cafera, esti inalta si cu cracii prea lungi, nu te primim! ![]()
Azi chiar muncesc, va rog sa nu ma mai tineti de vorba!
Deni &
Vlad & Tudor
mychydutza spune:
ok, sa va zic ce face fiimiu, ca eu nu stiu daca e normal sau nu......l-am surprins de cateva ori stand pe canapea la desene, foarte relaxat, ca un barbat adevarat, cu pampersu dat jos si jucandu-se cu putza, care normal ca reactiona la stimuli si era batz! am ramas interzisa cand l-am vazut.....si m-a bufnit rasu , normal, pt ca avea asa o figura plictisita, cum statea el tolanit pe perne! ![]()
![]()
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jadi Azi chiar muncesc, va rog sa nu ma mai tineti de vorba! |
bla, bla, bla........si marmota invelea ciocolata! las ca stiu io ca abia astepti pe cineva sa te tzina de...............vorba
musso17 spune:
hmm..si fii-miu procedeaza in aceeasi maniera,cum ii gol cum trage de ea de-o face elastic..sper sa fie ok,adica sigur e normal,dar parca face cam des
azi ma duc sa-mi scot cazierul penal si fiscal,sa vezi ce nervi..ieri la fel,am fost de mi-am platit impozitul pe venit pe care nu-l mai platisem de 3ani,ok..ma asteptam la penalitati dar la datorie de 600 ron am platit penalitati tot 600..tara de kk...si uite asa s-a duc ap de aerosoli caci suntem pe buza prapastiei,sanatosi sa fim![]()
musso17 spune:
mai voiam sa adaug,sunt in pana de idei cu ce sa gatesc,dar rau de tot..ieri am facut niste cartofi frantuzesti la cuptor in care am varat si un peste,dar nu poti multumi barbatii astia cu fitze dintr-astea,dar parca nici la o fasole nu m-as baga ca ma coc de la aburul ala..m-am gandit la un gulas,doar ca nu prajesc ceapa asa cumspune la reteta,imi pare cam grea pentru fii-miu,off si n-am stare de gateala...aveti ceva idei???
mychydutza spune:
musso, tocmai vroiam sa-i multumesc lui jadi pt ideea cu chiftelutzele cu sos, de acu cateva zile. sa stii ca am facut compozitia ca la chiftele obisnuite, cu ceapa, usturoi, franzela muiata, ou, marar, carne de vitel. si in loc sa le prajesc le-am fiert direct in sos de rosii. sosul l-am facut asa : un pic de ulei in care am calit un minut doi catei de usturoi pe care i-am scos imediat, rosii , apa si 2 frunze de dafin. la sf am pus patrunjel verde. cu cartofi a mers la marele fix! eu pt andrei tre sa gatesc "traditional" , ca el scofeturi nu manca. nu manca peste.mazare. of.............azi chiar nu stiu ce sa-i mai fac.........o ciorba de legume pasate, da' felu doi , pana mea daca am vreo idee. as face un pilaf....dar cu ce?????????
mychydutza spune:
musso, uite inca o idee. lui andrei i-au placut mult http://209.85.129.132/search?q=cache:xAMNNTTPV9QJ:gabrielacara.blogspot.com/2009/03/perisoare-in-sos-bechamel.html+perisoare+cu+sos+de+rosii&cd=7&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
xerxe2005 spune:
Micky, Razvan al meu mananca bine pilaful cu ficatei de pui prajiti.
Eu am facut ieri o tocanita de dovlecei cu rosii, ceapa, ardei gras.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
mychydutza spune:
....cat despre frecatu ariciului, daca si juniorul lui musso are acelkeasi indeletniciri.....m-am mai relaxat. nu ca as fi fost stresata..........da' ma gandeam si eu.......