Rahova sau apropiere (56)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
preda_vicky spune:
Wow, Alina, ai niste maini fermecate, m-au impresionat felicitarile tale, sunt absolut superbe, esti o Artista
.
Eu tot racita, tot tusesc, tot cu sinuzita ma lupt, nu am chef de nimic, doar as sta in pat si as dormi.
Va de la distanta sa nu va virusez si va doresc o zi buna.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Alinutza, superbe felicitari, pacat ca esti asa departe ca as fi cumparat si eu cateva... Vorba lui Vicky, ai maini de aur!
N-am inchis un ochi azi-noapte, Maria a racit iarasi si a avut nasul infundat. Toata noaptea s-a foit si a plans ca nu putea respira. Sunt terminata, daca ne tine asa si noaptea asta, e jale! de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
eu am durere de cap de-mi vine sa fac uite-asa cu el am luat acum un Saridon si-un Calciu ca-s si pe stop...si sper sa-mi treaca...
sanatate multa vicky, dani cum este...sper ca nu a luat si el raceala
ruxica iar se vaita de ureche aseara...ideea e doar ca ea zice o data au ma doare...si-apoi uita sare si se joaca...de-aia nu-mi vine sa-i dau nimik...cel mult un pic de nurofen inainte de culcare...
Alinutza, pe mine nu m-a lasat sa intru pe pagina ta...mi-a zis ca nu a fost gasita...sa ai spor la facut in continuare felicitari si pe tine si pe pitic
lexi, sanatate multa Mariutei si sper sa va odihniti la noapte
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Alinutzaa spune:
Salutare
Multu' de aprecieri dragelor. Monica, am reparat linkul, acum merge.
Vicky, Lexi, Monica multa sanatate si pentru voi si pentru pitici.
Copilul meu imi insira aspiratorul prin casa. Se lupta cu el si se munceste mititelul de numa'
Fug ca si l-a pus peste picioare si ma triga pe toata lumea
Alina
preda_vicky spune:
Monica, Dani e bine, si asa sper sa o tina ca pe 23 august pleaca la mare o saptamana.
Lexi, multa sanatate Mariucai. Si o, multi
si
de Sf. Maria, ca maine nu stiu daca reusesc sa intru pe calc. de acasa
.
Alina, ai un ajutor la curatenie de-acum!
Mirela, nu mai zici nimic? Avem emotii!!!! Cand facem ?
fetele, sa aveti o zi buna si o saptamana minunata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Vicky si restul fetelor, multumim de urari! Am dormit ceva mai bine, nu a mai respirat asa de greu dar oricum tot are muci la greu si cam tuseste, aseara a si vomitat de la tuse... Totusi i-am zis sotului azi s-o duca la gradi, nu e chiar asa de grav racita incat sa nu poata merge, mai ales ca inca nu sta decat 2 ore.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
monica-elizabet spune:
buna fetelor
vicky, ma bucur ca dani este ok, sanatate multa voua si distractie placuta baiatului la mare...cu cine merge? pe toti
lexi, sanatate Mariutei
si ai mei au cam tusit azi noapte, alex are si el muci...ca deh...i-a pasat sora-sa dar sa speram ca scapam de criza...prefer de-aia financiara decat de-asta de astm
pe toate sa aveti un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
preda_vicky spune:
Monica, Dani va merge cu bona, n-am gasit bilete cand am avut noi concediu. Si apropo de criza - de preferat e sa nu fie criza. Indiferent de care.
ici si sanatate multa la pitici.
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Zic tuturor celor care poarta numele Maria, mai ales Mariei de Lexi, eu ma pregatesc sa plec la mama la cimitir.
fetele, sa aveti o zi minunata.
Alinutzaa spune:
La multi ani Maria de Lexi!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui!
La multi mama! La multi ani mama soacra!
Alina