Puiuti de Randunici 2008!!! (279)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Stela unealta magica se numeste Adobe Photoshop.. poti face tot ce vrei in programul asta..

sa dati full screen la montaj, cred ca se vede mai bine..

ma bucur ca va place .. si eu ma uit la greu!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

SA NE TRAIASCA COPILASII
SA FIM SANATOASE

MIHU TE IUBIMMMM!!!

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mihutza, superbbbbbb, multumim din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

deci, mi s-au ridicat 7 randuri de blana pe spate, ma zbat intre plans si zambet pana la urechi...Mihuleeee...e minunat!!!

Mamici, rectificare, SUNT CEI MAI FRUMOSI din orasul acesta!!! iar noi mamicile am facut o treaba minunata, BRAVO NOUA pentru asa mandreti de pui de randunici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihule, super, multumim!!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

bine ca e dusa mimo la barcelona, ca e cam slaba cu corazonul si nu cred ca rezista montajului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mihutza, absolut superb si foarte emotionant! mi-a placut mult, mult de tot!!

Noi ne-am trezit la 11 , kkcila e super bine, mi-a facut tare dimineata , n-a vrut borcanel cu afine, doar 3 gurite, dar a papat casacaval cu painica si 1 biscuite.

Mimo, distraxie maxima, m-am zbarlit la fantinile alea putin, eu oricum sunt indragostita iremediabil de Barcelona

Multumesc pt. raspunsurile cu crema de protectie solara. deci e ok si factor 30, m-am linistit. Eu v-am zis, nu mai dau o caruta de bani pe creme scumpe, cand si Elmiplantul sau Gerocosenul sunt la fel de bune...si oricum ramane juma de tub neconsumat...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mihutz multumim frumos de montaj .... foarte frumos si emotionant si melodia pe masura .... ce repede trece timpul ... si acum imi vine in minte www.youtube.com/watch?v=_U7MCtPEKMk" target="_blank">ASTA ....

si sa mai zic 2 vorbe .... nu am reusit sa recuperez din ce ati scris, si nici poze sa vad, insa am auzit ca s-au inmultit gravidutele ... dragutelor va doresc sa fiti sanatoase si voi si bebeii, sa aveti sarcini usoare si de neuitat si mai sper sa devina timpul mai milostiv , sa pot intra mai des si sa ne impartasiti fiecare emotie, sa mai "gravidim" si noi un pic ...
in rest...nu stiu ce sa mai zic ... sanatate daca sunt puiuti bolnavi si ... pentru mamici randunici si puiutii lor scumpici

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

"Omul traieste mai putin de 100 de ani si isi face griji pentru 1000"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Tot nu ma satur sa ma uit la montaj...
Emotionant ...

Are dreptate Gecko - sunt atat de frumosi puii nostrii

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

bine ca e dusa mimo la barcelona, ca e cam slaba cu corazonul si nu cred ca rezista montajului

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

FIX la asta ma gandeam si eu

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput