Puiuti de Randunici 2008!!! (279)
Raspunsuri - Pagina 20
Olgutzika spune:

Ili
Sa fii sanatoasa si vesela! Sa va traiasca, Cata, sa fiti sanatosi!
Cris, felicitari!!! O sa te ajute si pe tine mersul Andreei la cura de slabire
. Sa va fie de bine marea, ce bine ca ati putut intra in ea
...
Naty, nu o tine, chiar la umbra, dupa ora 11:00 pe plaja ( sau cand deja e cald, bunul tau simt iti va spune cand e prea cald pentru Iulia..). Razele trec prin materialul textil al umbrelei, nu mai zic de cum radiaza nisipul aceleasi raze. Si pentru ce? Pana va duceti in camera, pana faceti dus, pana va imbracati...de obicei hotelurile destepte au loc de joaca pentru copii unde puteti merge pana la masa, pe urma nani, si uite asa a venit ora pentru plaja de dupa-amiaza. Iar de piscina....din cate stiu instalatiile astea noi sunt pe baza de recirculare a apei, pe care o dezinfecteaza ( chimic, da ) si o baga la loc in bazin. Tie de ce ti-e frica?
Roxana, hai, maaa, ca eu numai sexi nu mai sunt
, sunt o ditamai balena
.
!
Hai ca scriu de o jumatate de ora...am si uitat ce vroiam sa mai spun 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
clauclau spune:
Felicitari Andreutei mergacioase!
N-am vazut inca pozele de la mare, acusica la cafea...astept sa imi aduca randunoiul cafeaua si le savurez impreuna.
clauclau spune:
Naty, Olgutza are dreptate...cam asa e si la noi programul la mare, stam pe plaja pana spre 11, depinde de soarele din ziua respectiva, apoi la camera. Pana ne spalam pe rand, pana ne imbracam, pana mergem la masa, pana mancam, pana ne intoarcem la hotel se face ora 13. Apoi Rebe face nani pana la 16 si pana pregatim iar bagajul de plaja se face 17 si coboram la mare. Anul trecut dupa masa stateam la piscina in zona umbroasa, dar atunci Rebe statea numai intr-un loc unde o tineam eu si in general dormea la ora aia. Acum nu cred ca ar mai merge...Desi o sa incerc o zi sa o culc la umbra la piscina , sa vedem daca merge...daca nu, in camera, asta este!
natynic spune:
Da, Olgu si Clau, aveti dreptate. Pe plaja, fie si sub umbrela e exclus la orele alea (plus ca nu mergem la noi ci in Grecia, unde am mai fost si stiu ca dogoare si mai rau la amiaza). oricum ideea noastra e sa ne si inchiriem masina si sa vizitam insula, deci nu vor fi numai zile cu timpi morti la pranz...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
nicol_conte spune:
Neata!
Clau mai e Razvanelul la mare cu bunicii? Ca mi s-a parut ca vad un baietel care-i seamana foarte mult, aici pe plaja in Neptun, chiar in dreptul hotelului Cocor, destul de aproape de noi cu cearsaful...noi am venit in recunoastere ,ca sa stim unde venim in august la fix cu fetele...
Am vazut si Andreiuta la mare
..
Offf Naty sa speram ca nu-i nimic iar cu Iulia..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
nicol_conte spune:
La multi ani Ilinca!
Tuchi, cat timp va sta Ilinca la bunici?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
Olgutzika spune:
Nicol, distractie placuta
!
Aseara am fost la Ikea, i-am cumparat Sofiei tabla d-aia de scris ( e ca un sevalet, cu tabla pe o parte si cu hartie pe cealalta ) si cort. Si ce opere de arta a facut fii-mea acum
, mai ales pe parchet
Acum danseaza pe Prodigy cu tac'su
! V-am zis cum s-a dus Radu weekendul trecut la Targu Mures la Coke-live Peninsula? Sa ii vaza pe Nine Inch Nails sambata si pe Prodigy duminica? Numai ca s-a dus cu o luna mai devreme
? Ca e in iulie 

. A zis ca a gresit locul, cand a ajuns acolo, facea lumea plaja linistita
Ce misto era daca nu ma razgandeam, si plecam si eu cu copilul cu el 
Am o ciorba de perisoare pe foc, lesin de pofta 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
Nicol, iti raspund eu: pana in septembrie sta Ili la bunica. Tuchi
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
nicol_conte spune:
Olgutz multam de raspuns 
Ce tare randunoiul tau