Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)
Raspunsuri - Pagina 16
alinutza23 spune:
Carla, super faza cu Bonissanul, ce frumos ar fi sa functioneze si la noi asa.
Pe mine ma distreaza cum miroase bebelinul a marar dupa ce-i dau Gripe Water
Il intreb daca a mancat tocanita ![]()
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
Bebe Beca spune:
Carla, la noi sta fata doar in pozitia de nou nascut, cea broscuta.
http://www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6K0Q asta este pozitia, usor de facut.
Alina, cum e cu infacolul? Il vreti? Noi maine mergem pana in Militari, eventual facem un ocol catre voi, in cazul in care va ajuta. Ai numarul meu de telefon in agenda de pe gmail, daca vrei, da-mi un sms sau telefon.
Mi-am culcat fetele si acum ma asteapta Rebeca, sa dorm cu ea. Am venit sa inchid laptopul si sa va urez o noapte cat mai usoara. Va pup.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alinutza23 spune:
Flobaby noi l-am scos pe bebe de la 10 zile si l-am tinut direct toata ziua la aer. Am stat numai la umbra si l-am inbracat lejer si de atunci iesim in fiecare zi. Mie mi-e frica inca de supermarketuri, mai degraba de curentii de aer de acolo.
Si al meu da lapte afara si mult, dar am inteles ca din cauza ca se supraalimenteaza si nu e grav atata timp cat curba cresterii este ascendenta. Al meu doarme pe spate dar cu caputul intr-o parte.
anda
nu pap lapte tocmai pt imi provoaca mie balonare si mi-a fost frica sa nu-i fac si bebeului rau
maria
multumesc, sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa nu se mai chinuie bebeii.
dana
fata si botosul. Al meu nu are ore de colici, il apuca oricand. Am auzit de cazuri cu reactii bune la Infacol si zero la Sab Simplex, de aceea vreau sa incerc. Bonisanul a fost apa de ploaie la noi.
ioana
ce bine ca ati scapat de febra! Iti dau un tzar maine, azi deabia acum pe seara am reusit sa intru pe net! Si multumim!
carla
eu te sustin moral, sa fii tare si sa rezisti, am inteles ca laptele cu lacrimi nu e bun, asa am facut si eu si te inteleg. Sa dea Doamne Doamne sa se linisteasca Lary repede repede. Incearca si Gripe Water, tot pe baza naturala e. La noi asta a fost cel mai rasarit.
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
Deea_24 spune:
Hello fetele,
Am inceput si eu sa-mi adun actele pt. indemnizatie... Nervi, nervi si iar nervi... Ieri a dus sotul actele si foile la firma si au mai avut nevoie de o copie dupa certificatul de nastere al puiului desi "doamnele" de la salarizare au primit deja 2... eh a fost greu sa caute! Azi l-am dus eu personal, a facut copie dupa el mi l-au dat inapoi, mi-au dat si buletinul (sotul l-a lasat ieri la ele
). Cand am intrebat daca mai e nevoie si de altceva au spus ca totul e ok, doar sa vina colega lor sa completeze actele (era in training) si cica vor fi gata dupa-amiaza. Dupa ce plec ma suna sotul ca mai au nevoie de o copie dupa buletinul meu, am facut crize! Pai de la ele l-am luat!!! I-am zis sa faca bine sa vb cu ele sa caute o copie ca o au si pe aia, sa nu ma intorc eu ca or vedea ce nu au mai vazut! Clar ca nu a rezolvat nimic, trebuia copie si gata.. l-am scanat in oras si i l-am trimis sotului pe mail sa nu mai merg pana la ierirea din Arad unde e locatia firmei. Cand am mers dupa acte, fetele erau foarte mandre ca sunt gata, mai era o singura problema pe care nu au observat-o.. imi lipsea foaia cu veniturile pe cele 12 luni si tipa ce era acolo nu stia sa o completeze ca cica nu ea se ocupa de asta, ooooof! Cand i-am zis ca lipseste a zis ca aia e la mine acasa! Da tanti, am completat-o eu azi noapte.. A inceput sa caute modele prin dosare ca la urma sa uite sa puna stampila! Doamne cat de incompetenti pot fi unii! Pur si simplu te "crucesti"!
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
Ioana ma bucur ca a trecut febra Sarei. 
Relusha bafta la vaccin, sper sa nu il doara pe pui! 
Flobaby
sa treaca oboseala. Nici noi nu ragaiam la inceput nici daca il tineam sus o ora... acum ragaie foarte repede si trage niste ragaituri de mi se fac ochii cat cepele de mirare! nici tat'su nu ar putea concura cu el ![]()
ely m-a lovit rasul cand am citit de "blestemul meduzei"
si mama are ceva probleme de genul asta, ii apar in fiecare vara pe spate sus si nu a pozat meduze de nici un fel, sper sa scapi de problema. 
maria of colicii astia... cat va mai chinuie...
sa treaca.
Carla multa rabdare... asa cum incurajezi toate mamicile! sti ca o sa treaca si perioada asta, pana atunci iti doresc multa forta. Asa facea si Darian (nici nu vreau sa ma mai gandesc cate sperieturi si cata oboseala am tras...)
alynta sper sa o rezolvati cumva si sa stai acasa cu puiul, e dreptul tau... P.S. Laurraa pune pozele in filmulet, eu doar le-am incarcat in album pentru fetele care nu au reusit. 
andreea1608 tu chir imi trezesti niste amintiri... exact asa a inceput puiul meu sa faca in somn dupa vreo 3-4 zile dupa ca am iesit din spital... stateam cu ochii beliti la el toata noaptea! se scremea si gemea incontinuu. si acum mai face asa din cand in cand dar e mult mai ok. 
badriana esti tare cu muschii
.
sa treaca colicii.
luckyblue eu ii dau vitD3, rau nu ii face. ce bine ca v-a ajutat moasele la spital... la mine au venit sa ma ajute dupa ce am tinut copilul o zi intreaga la san de mi-a facut rana.. din fericire a trecut extrem de repede cu spray de propolis. 
lavinia sa porti sanatoasa pantofii. 
alinutza ma bucur ca te-ai mai linistit. sper sa treaca si problema ta. 
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
si al meu bebe are deja repertoriu: "aghiii" (parca face gargara
), "cai", "goeee", "da", "gu", "agi" (nu i) si cel mai preferat.. "aaaiii".
Noi avem o problema, bebe isi face greata (nu in timp ce papa sau dupa ce a papat) dimineata, ieri s-a trezit facandu-si greata rau de tot, parca e om mare si il tine destul de mult starea asta...(de vomitat nu vomita). Oare care e cauza? Poate fi ceva grav? Poate stiti coi cate ceva, dr a zis ca din cauza ca papa mult si are stomacelul incarcat desi i-am zis ca nu se intampla dupa ce papa.
pupici si noapte buna!
Darian's B-day ticker!
maria_bunica spune:
Buna seara!!
Ely..ai fost super tare cu blestemul meduzei..![]()

Relusha..ma bucur ca esti mai ok si a trecut durerea!
Ioana..ma bucur ca micuta Sara a scapat de febra..
Carla,Flobaby,Andreea,Badriana..imi pare rau pt oboseala acumulata...sper sa reusiti sa va odihniti..
Alynta..sper sa primesti raspunsul cat mai repede!Super pozele si Matei a crescut super bine...pare marisor bine!David cum se mai comporta cu fratiorul?
Ramona..felicitari Biancai pt cresterea frumoasa si ma bucur ca nu are colici..sper sa va ocoleasca ca tare nesuferiti sunt!
Lavinia..sa porti sanatoasa pantofiorii!Ma bucur ca a dormit asa bine Rares..sa o tineti tot asa!
Ganesha..daca nu e tati acasa cu noi nici eu nu reusesc sa fac nimic..asta e..rabdare ca vor creste ei ..
Ioana..ma bucur sa aud ca nu au s-au vazut probleme la eco!
Alinutza..ma bucur ca te-ai linistit!Multa sanatate!
Deea..uff..ce idioti..

la noi s-a mai racorit un pic..se pare ca va ploua in seara asta..asa ca ma retrag langa bebe..Noapte buna!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
lavinia.p spune:
nu mai pot, nu stiu ce sa mai fac cu copilul ...de la 2.30 nu vrea sa doarma nici cum sunt terminata 

, i-am dat de toate si nimic 

, l-am laudat prea repede, de la 11 la 2.30 sau 3 doarme dar apoi nu mai vrea, eu nu mai rezist asa...sunt deprimata
mami fericita de ingeras Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/IngerasulMeu#
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/IngerasulMeuLaOLunaSiOSaptamana#
clodyac spune:
buna draguteleeeeeeeeeeeeeee
sa ne fie de bine noua casuta 
doamneeeeee nu imi sa cred
va pup pe toate si tare imi e dor de voi
eu sunt mai bine mainile nu mi s-au dezmortit dar iau calciu si sper sa treaca
nu am mai intrat pt ca razvan are colici
si nu am nici un moment de respiro imi este asa mila de el
ii dau baby drink dar cand il apuca nu am ce sa ii fac
sper ca sunteti toate bine doamneeeeeeee am ajuns si la scutece parca nu imi vine sa cred
pupici

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
clodyac spune:
lavinia.p imi pare tare rau stiu cum e si eu am avut niste momente de imi venea sa 
incontinuu sper sa treaca repede
deea te rog frumos spune-mi si mie ce acte trebuie ca habar nu am
daca nu te superi 
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya