Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Referitor la asteptarile mele legate de sexualitatea copilului meu: ceea ce consider eu anormal sunt pedofilia, zoofilia si necrofilia. Parca nici gerontofilia nu e asa de groaznica precum astea trei. In domeniul sado-masochismului nu ma bag, ca are prea multe laturi.

Daca pornesc de la ideea ca puiutul meu nu se va incadra in niciuna dintre categoriile de mai sus, atunci, indiferent ca va avea iubit sau iubita, prefer sa fie super-bine informata asupra a ceea ce inseamna sa iti incepi viata sexuala - este un lucru care atrage dupa sine responsabilitati de adult, cu toate aspectele aferente (sarcina, avort - spontan sau provocat, atingerea orgasmului, ce se intampla cu corpul ei, masturbare, BTS-uri etc. etc. etc.). Avand in vedere ca am citit multe pe tema asta, sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor si sa nu ajung ca in bancul ala, cu mama care ii spune fiicei adolescente, "fiica mea, a venit momentul sa vorbim despre sex", la care fiica raspunde. "da, mama, ce vrei sa stii?"

Parintii mei nu m-au "scolit" in acest sens, dar m-am autoeducat.


Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!


Lucrusoare de daruit





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Crisspy, sper sa fie totul bine!Super tare Aidan! Al meu face 5 luni duminica si abia se intoarce pe o parte. Dar el e mai grasut, poate de aia sau poate e mai lenes. Sau treaba lui, cand o fi sa fie, ca nu ma grabesc deloc.Asta seara a vrut sa adoarma in brate la mami. Ce fericita am fost, ca de obicei el e cuminte si adoarme singur!Oare cum o mai fi Alina lui Cami? Sper ca bine!Doamne da-i sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Referitor la asteptarile mele legate de sexualitatea copilului meu: ceea ce consider eu anormal sunt pedofilia, zoofilia si necrofilia. Parca nici gerontofilia nu e asa de groaznica precum astea trei. In domeniul sado-masochismului nu ma bag, ca are prea multe laturi.Daca pornesc de la ideea ca puiutul meu nu se va incadra in niciuna dintre categoriile de mai sus, atunci, indiferent ca va avea iubit sau iubita, prefer sa fie super-bine informata asupra a ceea ce inseamna sa iti incepi viata sexuala - este un lucru care atrage dupa sine responsabilitati de adult, cu toate aspectele aferente (sarcina, avort - spontan sau provocat, atingerea orgasmului, ce se intampla cu corpul ei, masturbare, BTS-uri etc. etc. etc.). Avand in vedere ca am citit multe pe tema asta, sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor si sa nu ajung ca in bancul ala, cu mama care ii spune fiicei adolescente, "fiica mea, a venit momentul sa vorbim despre sex", la care fiica raspunde. "da, mama, ce vrei sa stii?" Parintii mei nu m-au "scolit" in acest sens, dar m-am autoeducat.
Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.pngAm adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Selene, super tare! Eu inca nu ma gandesc la sexualitatea lui, ci sa traiesc fericita si eu si sotul si sa ne crestem si nepotii! Asta-i cel mai mare vis/scop al meu. Sa-mi duc 4 nepotei la scoala! Restul sunt doar mijloace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Dragele mele, sunt mandra de voi ca nu ati dat ochii peste cap la intrebarea mea, ma asteptam poate la mai multa reticenta...
in afara de Bebelushi...

Patricia, imi place originalitatea ta de a cita din altii, dar cred ca fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea- suntem in tari democratice presupun amandoua.N-are rost sa te enervezi, face rau pt lapte!
Dc zici ca esti open minded- de ce te ataca atat de tare "datul ochilor peste cap"? fiecare are dreptul sa reactioneze cum vrea ...
Si ca si tine...m-am enervat si mi-a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna seara si de la noi!

La multi ani! Mister Mister Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa umpli inimile parintilor tai numai cu bucurii!

La multi ani! si celorlati sarbatoriti de azi:

Alexandru
Victor
Arianna

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!

Miere felicitari pt performanta lui Aidan .

Crisspy sanatate multa va dorim si sa iasa bine rezultatele

Dark wwaaww ce frumos job ai avut si mai stii sa tragi si cu arcul... bravo. Ai avut o gramada de activitati.

Alina1976 vazut Sabinutza sexy, fff frumoasa

Va pup si va doresc o noapte linistita!


P.S. Fii-mea a dormit in parc de la 8.30 la 10.15 si acu e fresh Sa vedem cand cedeaza...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Intru si eu repede, repede de la serviciu sa va salut. V-am mai citit cate putin, dar de scris n-am gasit timp.

Noi suntem bine, in continuare bebe e cu bunica acasa, si Alex si el acasa, in vacanta. Bebe creste si progreseaza pe zi ce trece, vin de la serviciu si il vad schimbat, incredibil cat de multe invata si cat de repede. Mai ales ca nu sunt cu el in timoul zilei pt mine schimbarile sunt f evidente, ba il vad cum tine mai bine jucariile, sta mai bine in picioare, scoate alte sunete, ii creste parul si tot asa.
Ma bucur ca e mama cu el, sunt si eu linistita la serviciu ca bebe e in maine bune. La anul o sa ii avem si pe socrii in vizita pt 6 luni, si desi stiu ca si soacra isi iubeste nepotii si o sa iaba grija de ei cat poate de bine, tot stiu ca o sa fiu ingrijorata, o sa avem si conflicte o gramada, off, o sa fie tough si pt mine si pt ei sunt sigura. Dar nu vreau sa ma gandesc asa departe.

Am sa va pun si poze cu bebe in curand, numai sa reusesc sa le copii de pe camera.

Va citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai toate ne dorim ca ai nostri copii sa aiba copii la randul lor si sa duca o viata care NOUA ni se pare ok, dar ce te faci cand realitatea e alta?
Poate nu va dori sa aiba copii sau sa se casatoreasca...
Cine stie cate se vor schimba pana cand vor ajunge ei la varsta noastra.

Si apoi scopul vietii MELE este sa fiu fericita si multumita cu alegerile mele, nu sa procreez. Am procreat tocmai pt ca asta ma facea fericita, deci as putea sa consider ca am fost un pic egoista la faza asta.
Acum ceea ce m-ar face fericita in continuare, ar fi sa-mi vad copilul fericit. Whatever that means!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anca bine ai revenit, ma bucur sa aud vesti despre tine si ma bucur ca sunteti bine.

Dark imi cer mii de scuze ca nu v-am spus La multi ani pana la ora asta.....dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Sa iti traiasca Mister Mister sa se faca mare si sa devina un adevarat cavaler.

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai


http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

si sincer... daca as sti ca soacra-mea viseaza sa se plimbe cu cei 4 nepoti, nu stiu zau daca as sari sa-i indeplinesc visul! nu din rautate, doamne fereste, dar trebuie luate multe lucruri in considerare, iar dorinta altora e printre ultimele

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Dark, La multi ani! sau la multe lunite! lui Mister Mister. Sa creasca mare, sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurii!!!

Vad ca s-a deschis un subiect delicat: eu din experienta va spun ca pt mine sexualitatea nu conteaza. Am avut un coleg gay in Romania, la serviciu, stiu ca lui ii era destul de greu, pe vremea respectiva inca statea cu parintii care nu stiau, avea un boyfriend cu care se intalnea pe ascuns, viata era f complicata pt el, trebuia sa se fereasca tot timpul, ii era frica ca nu va fi acceptat de parinti, prieteni sau colegi. Nu ii era usor. Aici in State am avut si am colegi gay, chiar si seful pe care l-am avut in primul an aici era gay. Am aflat dupa o buna perioada de timp si n-a fost nici o diferenta, relatia a ramas aceeasi. Am cativa colegi gay si acum, ei nu se ascund de nimeni, chiar sunt f apropiata de unul dintre ei. Stiu ca situatia lor e complet diferita de cum ar fi in Romania, aici sunt complet acceptati. Sau poate s-au mai schimbat lucrurile si in ro. In cazul unei prietenii sau o relatie de colegialitate, sexualitatea nu conteaza, sau nu ar trebui sa conteze, relatia e bazata pe cu totul alte criterii.

Cat despre copii, nu e ca si cum o mama are de ales, o sa imi accept copilul asa cum e si nimic nu s-ar schimba. Tot ce imi doresc e sa aiba o viata implinita si fericita, sa intalneasca o persoana pe care sa o iubeasca si sa fie iubit, indiferent de sex. Nu as vrea sa isi petreaca viata singur, dar daca asta ar fi alegerea lui, atunci e ok si asa. Ce mi se pare mai grav sunt cazurile in care copiii nu pot sau le este frica sa le spuna parintilor ca sunt gay doar pt ca asteptarile parintilor sunt cu totul alftel sau din cauza mentalitatii lor. Sunt lucruri mult mai grave pe lumea asta decat sexualitatea.

Mergi la inceput