Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid si pe mine ma dor incheieturile mai ales genunchii, pe voi va dor??

Am uitat sa va zicca Vlad nu a facut caca de 3 zile si azi abia a facut la 10 minute dupa ce i-am pus un supozitor... A tras un partz tare tare inainte de a reusi sa faca, si a inceput sa planga tare de tot cred cal-a durut burtica rau ca el nu plange de obicei.Imi e asa mila de el. De ce oare s-o fi constipat???

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Din cate stiu eu Pampers vinde de 2 calitati: unii sunt aia buni si f fini, Swaddlers(pt bebi mici) si apoi se numesc Cruisers(pt mai marisori) si apoi este linia putin mai ieftina si mai proasta calitativ, Pampers Baby Dry. Am avut un sample din astia ultimii si sunt intr-adevar f prosti, lasa granule dupa ce se umezesc, iese din iei, f aiurea.

Acum nu stiu daca si in ro se numesc la fel. Fetele nemultumite de Pampers, de care ati folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu le-am folosit pe toate trei, intr-adevar mi-au placut mai mult Swaddlers si Cruisers, dar pana si baby Dry mi s-au parut superiori fata de Huggies. Poate sunt si huggies de mai multe feluri si am nimerit noi unii nasoli?

M-am inscris si eu pe gerber. Lisa cum iti trimit cupoanele alea de 140 de dolari? Mi se apre destul de mult

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ingrid si pe mine ma dor incheieturile mai ales genunchii, pe voi va dor??Am uitat sa va zicca Vlad nu a facut caca de 3 zile si azi abia a facut la 10 minute dupa ce i-am pus un supozitor... A tras un partz tare tare inainte de a reusi sa faca, si a inceput sa planga tare de tot cred cal-a durut burtica rau ca el nu plange de obicei.Imi e asa mila de el. De ce oare s-o fi constipat???votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Pe mine genunchii ma dor mai de curand, de vreo doua saptamani, cand urc sau cobor scari. Cel mai tare insa ma doare coloana, toata, de sus pana jos. Dimineata nu ma scoala din pat bebe, ci durerile de coloana. As mai dormi, dar nu mai pot sta in pat, trebuie sa ma ridic si sa umblu ca imi mai treaca. Si nu ma pot da cu nimic cat timp ii mai dau la bebe laptic de la mine. Asa mi-a zis gine.

Mergi la inceput

Si eu am dureri de genunchi si spate, ca sa nu mai vorbesc ca trosnesc din toate cele cand merg la gym sau alerg. Eu am avut si multa greutate luata in sarcina 27 de kg, foarte mult si in timp f scurt.

Mergi la inceput

Ma duc totusi sa ma culc ca acum vrea zgatia mica sa pape (in somn, bineinteles, ca de trezit se trezeste pe la 7,30, sta cam o ora treaz, cuminte, jucandu-se cu jucariile atarnate la patut si apoi mai doarme pana pe la 10-11). Las fetele din schimbul 2 la treaba !Noapte buna, va zic, ca eu !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Si eu am dureri de genunchi si spate, ca sa nu mai vorbesc ca trosnesc din toate cele cand merg la gym sau alerg. Eu am avut si multa greutate luata in sarcina 27 de kg, foarte mult si in timp f scurt.www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Si eu am luat tot atat. Iei ceva pentru ameliorarea durerilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, la strong moms m-am inscris mai demult, datorita tie. Multumesc de pont. Astia mi-au trimis mai multe cupoane la lapte.

Am sa ma inscriu si la gerber, vedem ce trimit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Si eu am dureri de genunchi si spate, ca sa nu mai vorbesc ca trosnesc din toate cele cand merg la gym sau alerg. Eu am avut si multa greutate luata in sarcina 27 de kg, foarte mult si in timp f scurt.

Si eu am luat tot atat. Iei ceva pentru ameliorarea durerilor?

Nu iau nimic. doctorul mi-a recomandat miscare multa, in special inot care nu solicita articulatiile asa de mult ca joggingul de exemplu. Eu aveam probleme cu genunchii dinainte de sarcina, pt ca alergam f mult, cam 5-6 km/seara, dar in sarcina s-a agravat problema partial din cauza greutatii.
Asa ca m-am conformat si incerc pe cat posibil sa inot in fiecare zi, macar o jumatate de ora si sa stii ca spatele m-a mai lasat.

Nu imi plac ideea de a lua pastile si oricum pastilele nu trateaza cauza, te ajuta sa treci peste durere, dar cauza ramane netratata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nu am idee ce cupoane trimit,dar incercam. la strong moms m-am inscrisa si eutot datorita lui Irina.
ma dor si pe mine incheiturile mainilor,beau calciu efervescent,ca am ainteels ca bebe bea tot calciul meu.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput