Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(14)
Raspunsuri - Pagina 5
Mona40 spune:
Neata fete cucuiete..
Amy2007- Z13 CM - e pe ovulatie...spor la treaba
Ancamac- Z3 CM
BlueFlower- saptamana 9 de sarcina
Dandana69- 22 zile intarziere de menstra, asteptam rezultat Bhcg repetat
Galliciana- Z11 CM
Guzelnico- Z25 CM
Libra- Z13 IA , tinem pumnii
Lumy_clt- Z14 CM
Lylymar- Z23 CM
MayanMistica- Z5 CM + indragostita
Menics- Z25 CM + pe drum sa se indragosteasca
Micomic- Z25 IA
Mona40- Z7 CM (pauza de-o vara la IA/FIV)
Sorinake- Z5 CM,super "gigei"
Soricica- prima zi a ultimei menstre in 25 aprilie, asteptam rezultate de la test/ dr/
Simonia, a scapat de chisturi....back in business
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
Mona40 spune:
Anca,merci de colaborare....
Vad ca sunteti firma serioasa....
Cred ca voi sunteti care incotro in weekend....
Eu o frumoasa zi de munca....
Sorinake, ma bucur de rezultatele sp . asta da veste buna...multa bafta...
Simonia...si tu fata draga...bine ca ai scapat de nesimtitii de chisturi....
Libra...inca mai sunt sanse...oricum vei fi o nasa trasnet...
Gali....tare mancacios e barbata-tu....mai baga-i si tu niste ciorbe reci si salate asortate cu friptura rece....
Guze, sper sa-ti fie bine in excursia neprogramata..
Mayan,...sunt sigura ca nu te pierzi tu asa repede
Va pupic pe toate si va urez o duminica misto...
Mona
lyly_mar spune:
Buna dimineata!
Haideti la o ! Inca o zi de luni...ca dupa duminica!
Sa aveti o zi frumoasa si o saptamana plina de vesti bune!
amy2007 spune:
Buna dimineata ! Sa aveti o saptamana minunata . Celor aflate la ovulatie spor la treaba!
V-ati cam facut de cap in week-end, mare liniste pe aici. Nici macar ancuta, fidela noastra scriitoare nu a intrat :(.
Amy2007- Z14 CM - s-a dus ovulatia
Ancamac- Z4 CM
BlueFlower- saptamana 10 de sarcina
Dandana69- 23 zile intarziere de menstra, asteptam rezultat Bhcg repetat
Galliciana- Z12 CM
Guzelnico- Z3 CM
Libra- Z14 IA , tinem pumnii
Lumy_clt- Z15 CM
Lylymar- Z24 CM
MayanMistica- Z6 CM + indragostita
Menics- Z26 CM + pe drum sa se indragosteasca
Micomic- Z26 IA
Mona40- Z8 CM (pauza de-o vara la IA/FIV)
Sorinake- Z6 CM,super "gigei"
Soricica- prima zi a ultimei menstre in 25 aprilie, asteptam rezultate de la test/ dr/
Simonia, a scapat de chisturi....back in business
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Mona40 spune:
Neata Amy, slaba gasca ...asa ca prima zi din saptamana...cand toti se gandesc la vacanta....
Este minunat ca prima care intra in ziua respectiva actualizeaza lista...
Libra...te asteptam cu vesti bune...
Acum nu prea au fetele ce comenta...da' sa le vezi cand sunt in perioada de asteptare......a fi sau a nu fi.... ce logoree dobandesc..
Va doresc o saptamana minunata si plina de surprize placute...
Gali ce faci azi bun de papa?
Eu una nu am la ce gati ca s-a stricat plata electrica la care gateam....uuurei...
Faza nasopa e ca eu sufar fiindca al meu are masa de pranz asigurata la serviciu...dar eu nu...deci ma chinui cu oua ferte si conserva de tuna....si mult mult pepene rosu...
Aseara am facut sport si am alergat 2 km cu intrerupere de 100 m...
Apoi abdomene si apoi...multa apa...si cam atat ...ca eram tare obositi...
Am facut in parc ...avem aici un parc fetelor....de pus la rana pentru facut sport...
Parcare din belsug gratis, traseu de alergare sau mers din material de plastic recuperat...moale la talpa...foarte bun pentru suspensiile corpului....
evident cu tot felul de copaci si locuri de joaca pt copii...si multa iarba si lacusor...
traseul de mers este marcat din 100m in 100m si are o forma serpuita ovala....de un km...
este si traseu pt biciclisti...separat.
Pe scurt , de cand s-a deschis...nu mai imi trebuie sa merg la sala...
E mult mai fain, mai ales ca se simte si briza marii, fiind situat cam la vreo 3-4 km in linie dreapta de mare...
Hai ca v-am batut capul...
Pupici...
Mona
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Iata-ma din nou in Ist. Si, ca sa nu venim cu mana goala din Buc, am adus si un musafir. Asadar voi intra printre picaturi.
Bine ca v-am ascultat sfatul, mai un castel, mai o cotropire ... Ca rusii astia sunt dati naibii. Cred ca au ceasuri elvetiene ...
Asadar, Amy, la mine Z3 CM.
Uuuuufffff, tot IA/ FIV ne asteapta .... Dar la toamna, acum doar placere maxima.
Doamne ajuta celor ce asteapta vestile minunate!
Calde imbratisari tuturor!
guzelnico spune:
Monicuta, de unde ai atata energie? Cum poti alerga pe caldurile astea?! Banuiesc eu ca la voi e si mai cald.
Eu voi incerca seara sa alerg, ca nu stiu, zau, cu suncute cum o sa apar pe plaja. Nu mai reusesc sa dau jos macar 3 kg.
Trebuie sa ma apuc de sport, asta e sigur. Nu-mi gasesc nicio scuza. Si aici e plin de verdeata si parculete. Iar langa locurile de joaca pt copii, primariile au amenajat si "sala" de fitness in aer liber. Nu sunt aparate performante dar se pot folosi moca. Vointa sa existe. Este un astfel de loc chiar langa blocul nostru, ma pot uita la el din salon si blocul e prevazut si cu lift. Dar lenea ...
Mona40 spune:
Guze,
Stii cum e...pofta vine mancand...
Si eu alerg seara dupa ora 20:00...si in majoritatea cazurilor e chiar placut...
Da cunosc salile de fitness in aer liber...
Sunt si pe aici...doar ca nu chiar in drumul meu
La mine nu e vorba de slabit...desi am mare nevoie... doar ca eu stau toata ziua pe un scaun si m-am saturat de inactivitate...
Obisnuiam sa fiu o persoana fff sportiva...am facut gimnastica in copilarie si eram" Nadia Comaneci" a cartierului....
Am facut si handbal da nu de performanta...am luat toate premiile la crosurile judetului...etc...
Si uite asa m-am trezit o neantrenata...
Vrem sa mergem in Retezat in acest concediu si vreau sa fiu in forma
In plus....si cel mai convingator... nici nu stiti ce mult imbunatateste aceasta indeletnicire...cheful in pat....
Deci...merita....
Hai pupici si vezi sa nu ingrasi prea mult" musafirul "....
Stii cum e ...calatorului ii sta bine cu ...drumul....
Pup
Mona
Mona40 spune:
Guze, cred ca am inteles eu gresit...
Credeam ca musafirul e CM..
Daca nu te refereai la asta si chiar ai un musafir din Rom...atunci scuze si trateaza-l ca un rege-regina.
pup
Mona
guzelnico spune:
Oooo, Mona, imi rascolesti amintiri. Retezat este muntele tineretii mele. Mergeam foarte des in anii studentiei. Este f frumos! Si, da, ai nevoie de ceva pregatire fizica daca faceti si trasee.
CM nu poate fi decat un dusman, in niciun caz un musafir. Io incerc sa-mi tratez musafirii cum pot mai bine. Pe nesuferitu' de CM il tratez cu dusuri si tampoane. Atat. Ca sa plece mai repede, sa nu stea pe capu' meu.